Smart a lansat un pachet de accesorii pentru ForTwo

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 19.03.2010
Clientii Smart pot opta pentru un nou pachet de accesorii pentru ForTwo, modelul a primit o serie de elemente estetice, cum ar fi un set de abtibilde si un pachet de ornamente pentru interior.

Smart Fortwo si Brabus ForTwo sunt disponibile alaturi de un pachet de optionale pentru primavara. Aceste modele primesc o serie de elemente estetice, alarui de un set de lumini de pozitie cu LED-uri si cea de-a treia lampa de stop cu LED-uri. Interiorul lui Smart ForTwo poate fi decorat cu un set de ornamente din fibra de carbon, compus din opt bucati.

In urma unui concurs de personalizare international, Smart poate fi echipat cu sase abtibilduri diferite, care au un model special si sunt amplasate peste portiunea care acopera montatii A si B ai acestui model. Un set de abtibilduri costa 250 de euro si poate sa reziste pana la cinci ani, dar acesta poate fi scos de pe ForTwo in orice moment fara niciun fel de paguba la adresa finsajului de desubt. Un set de lumini de pozitie cu LED-uri costa 549 de euro, in timp ce lampa de frana cu LED-uri montata central costa 129 de euro. Setul de accesorii pentru interior are un pret de 299 de euro.

Gama de accesorii pentru Smart include deja peste 90 de produse care pot fi utilizate pentru personalizarea exteriorului si a interiorului. Aceste produse sunt comercializate prin intermediul companiei Mercedes-Benz Accessories GmbH.

Aceasta subsidiara a Daimler AG este responsabila pentru dezvoltarea, selectia si comercializarea accesoriilor autentice si a produselor de colectie pentru marcile Mercedes-Benz, Maybach si Smart. Compania are peste 200 de angajati si este bazata in Stuttgart-Vaihingen.

Via | Motorward

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru