Off-road

Vineri, 24 Noiembrie 2023 | Concepte

Genesis GV70, pregătit pentru off-road cu un pachet special: suspensie înălțată și anvelope de teren

Genesis a prezentat prototipul GV70 Project Overland, o versiune pregătită special pentru aventuri off-road. Noul prototip primește o suspensie înălțată și alte modificări specifice unei mașini de teren.
Miercuri, 10 Mai 2023 | Modele noi

Fisker Ocean primește o versiune specială pentru off-road: suspensie înălțată și motor de 550 CP

Divizia Fisker Magic Works a constructorului american de mașini electrice a pregătit un pachet nou pentru SUV-ul electric Ocean. Pachetul, numit Force E, transformă modelul electric într-o mașină serioasă de teren. Noua versiune va fi disponibilă începând cu ultimul trimestru al anului.
Joi, 30 Martie 2023 | Concepte

Jeep prezintă 7 concepte noi în cadrul unui eveniment pentru pasionații de off-road

Americanii de la Jeep au dezvăluit nu mai puțin de 7 concepte noi bazate pe modelele sale de serie în cadrul unui eveniment dedicat fanilor mărcii. Dintre acestea, 3 concepte au propulsoare hibride, iar unul este electric.
Vineri, 27 Ianuarie 2023 | Concepte

Cine este noul Audi Activesphere: o mașină de teren care se transformă în pick-up

Audi a prezentat oficial noul concept Activesphere, care anunță un viitor model electric de teren desenat sub forma unui coupe. Noul concept poate fi adaptat într-un pick-up prin apăsarea unui buton și conține și tehnologie avansată precum conducere autonomă și un sistem de realitate mixtă Audi dimensions.
Marti, 20 Decembrie 2022 | Tuning

Nemții au modificat o Tesla Model Y pentru a rula în off-road

Germanii de la Delta4x4 au dezvoltat un pachet care îi permite modelului cu zero emisii Tesla Model Y să ruleze în off-road. Mașina are acum o gardă la sol de 22 centimetri.
Marti, 22 Noiembrie 2022 | Modele noi

Lamborghini publică imagini noi cu viitorul Huracan Sterrato

Constructorul din Sant'Agata Bolognese publică o serie de imagini noi cu viitorul Huracan Sterrato. Gândit ca un supercar pentru off-road, acesta va debuta în 1 decembrie cu ocazia Art Basel din Miami.
Joi, 17 Noiembrie 2022 | Modele noi

Porsche 911 Dakar: supercar pentru off-road, inspirat de modelul din 1984

Porsche prezintă noul 911 Dakar, un 911 special pentru off-road. Acesta va oferi 480 CP, o gardă la sol cu până la 80 de milimetri mai ridicată, comparativ cu un 911 standard, și o producție limitată la 2.500 de exemplare.
Luni, 14 Noiembrie 2022 | Modele noi

Imagini noi cu viitorul Lamborghini Huracan Sterrato, ultimul model cu motor neelectrificat

Constructorul italian de automobile a publicat o serie de imagini cu viitorul Huracan Sterrato. În acestea, caroseria ultimului model al mărcii echipat cu motor fără vreo formă de electrificare este neacoperită cu camuflaj.
Miercuri, 09 Noiembrie 2022 | Modele noi

Porsche confirmă viitorul 911 Dakar. A fost testat mai bine de 500.000 de kilometri

Porsche va lansa noul 911 Dakar în 17 noiembrie, cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles. Versiunea de off-road a celebrei sportive a fost deja testată mai bine de 500.000 de kilometri.
Joi, 03 Noiembrie 2022 | Modele noi

Ford prezintă noua versiune off-road Transit Trail: motor V6 de 314 CP

Ford a publicat imagini oficiale cu noul Transit Trail, o versiune off-road a utilitarei pentru piața din America de Nord. Noul model este propulsat de un motor V6 de 314 cai putere și prezintă o serie de modificări speciale.
Sambata, 10 Septembrie 2022 | Concepte

Un Volkswagen electric pentru off-road: ID.XTREME este un concept cu 382 CP

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul concept electric ID.XTREME. Bazat pe ID.4 GTX, acesta este pregătit special pentru off-road.
Vineri, 29 Iulie 2022 | Modele noi

Ediție specială Suzuki Jimny Sierra 4Sport: modificări speciale pentru off-road și disponibilă exclusiv în Brazilia

Suzuki a publicat imagini oficiale cu o nouă ediție specială pentru Jimny. Aceasta se numește Sierra 4Sport și aduce o serie de modificări speciale pentru performanțe mai bune în off-road. Noul model special este disponibil doar pe piața din Brazilia și va fi construit în doar 100 de exemplare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 19 Noiembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Fondatorul Mate Rimac a testat în off-road un prototip Nevera

Dezvoltarea noului Rimac Nevera se apropie de final. Înainte ca hypercar-ul electric să ajungă la testele de impact, fondatorul companiei a testat un prototip de pre-serie în off-road.
Miercuri, 07 Iulie 2021 | Industrie

Primele imagini cu interiorul lui Ineos Grenadier: livrările încep în iulie 2022

Ineos a publicat primele imagini cu interiorul modelului Grenadier, ale cărui livrări către clienți sunt programate să înceapă în iulie anul viitor.
Miercuri, 12 Mai 2021 | Industrie

O ultimă speranță pentru cei care vor off-road veritabil: Ineos Grenadier e un SUV care seamănă cu Land Rover Defender

Britanicii de la Ineos au finalizat o nouă etapă în procesul de testare a lui Grenadier, după ce modelul de off-road a fost pus la încercare în munții din Austria. Producția este programată să înceapă în iulie 2022.
Marti, 04 Mai 2021 | Masini electrice si hibride

Volkswagen ID.4 a terminat cu succes o cursă de off-road desfășurată pe 1.352 de kilometri

Un Volkswagen ID.4 a terminat cu succes cursa de off-road NORRA Mexican 1000, desfășurată în peninsula Baja din Mexic. Mașina electrică a acoperit în total 1.352 de kilometri.
Marti, 16 Martie 2021 | Tuning

O casă germană de tuning a modificat un Dacia Duster pick-up pentru off-road

Taubenreuther vrea să demonstreze capabilitățile lui Dacia Duster în off-road prin instalarea unor modificări extrem de importante în astfel de situații.
Marti, 12 Ianuarie 2021 | Video

VIDEO: Liniuță în off-road cu Mercedes-Benz Clasa G, Land Rover Defender și Jeep Wrangler

Englezii au vrut să tranșeze supremația în off-road a trei modele care au o istorie impresionantă în teren accidentat: Mercedes-Benz Clasa G, Land Rover Defender și Jeep Wrangler.
Luni, 30 Noiembrie 2020 | Feature

Pe drumuri mai puțin cunoscute alături de Mercedes-Benz Clasa G: experiență în off-road cu modelul-simbol al producătorului german

Divizia Mercedes-Benz România a organizat un eveniment off-road dedicat Clasei G. Specialiștii de la 100Tracks s-au ocupat de pregătirea traseului, iar pe parcursul a aproximativ 100 de kilometri am simțit pe pielea nostră ce poate face Clasa G în afara asfaltului.
Miercuri, 14 Octombrie 2020 | Romanian Roads Luxury

Mașinile din Romanian Roads Luxury Edition: Mercedes-AMG G63, performanțe de model sport într-un pachet complet de off-road

În Romanian Roads Luxury Edition by Michelin vom avea și un model care se descurcă în off-road la fel de bine ca pe șosea: Mercedes-AMG G63. Cu un design ale cărui linii s-au păstrat încă din 1979, modelul nemților propune un interior modern și o motorizare cu 585 CP.

Tag-uri similare

Mercedes, Audi, Toyota, Mercedes-Benz, Volvo, Skoda, Land Rover, accident, SUV, lansare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru