Opel Mokka

Miercuri, 07 Iulie 2021 | Siguranta

Noi teste Euro NCAP: 4 stele pentru Renault Kangoo și Opel Mokka

Euro NCAP a publicat o nouă rundă de rezultate obținute la testele de siguranță. Renault Kangoo și Opel Mokka au obținut fiecare câte 4 stele.
Joi, 14 Ianuarie 2021 | Modele noi

Electricul Opel Mokka-e se pregătește să primească o versiune sportivă OPC

Potrivit celor mai recente informații, Opel va lansa în 2022 o versiune sportivă pentru SUV-ul electric Mokka-e. Cu această ocazie, se va consemna și revenirea celebrei sigle OPC.
Luni, 23 Noiembrie 2020 | Modele noi

Opel dezvăluie primele detalii despre viitoarea generație Astra: compacta va avea influențe de design de la SUV-ul Mokka

Opel a dezvăluit că viitoarea generație a compactei Astra va primi o serie de elemente de design inspirate de la SUV-ul Mokka. Între timp, gama de motorizări va fi preluată de la Peugeot 308.
Miercuri, 02 Septembrie 2020 | Modele noi

Noua generație Opel Mokka: primele imagini și detalii referitoare la versiunile cu motoare convenționale

Versiunea electrică a noii generații Opel Mokka a fost prezentată la finalul lunii iunie, însă acum, reprezentanții companiei oferă primele imagini și informații referitoare la variantele echipate cu motoare cu ardere internă. Nemții au pregătit două propulsoare pe benzină și un motor diesel.
Miercuri, 24 Iunie 2020 | Masini electrice si hibride

Opel prezintă noul Mokka-e: versiunea electrică a SUV-ului german are 136 CP și autonomie de până la 322 de kilometri

Opel a prezentat noua generație Mokka. Pentru moment, oficialii constructorului german au oferit imagini și informații referitoare la versiunea electrică Mokka-e. SUV-ul va fi echipat cu un motor de 136 CP și cu o baterie de 50 kWh.
Marti, 09 Iunie 2020 | Modele noi

O nouă imagine teaser cu Opel Mokka: nemții pun accent pe zona frontală a viitorului SUV

Opel a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul Mokka. De această dată, fotografia scoate în evidență partea frontală a viitorului SUV. Noua generație Mokka va fi prezentată în cursul acestui an și va avea și o versiune electrică.
Miercuri, 03 Iunie 2020 | Modele noi

Teaser pentru noua generație Opel Mokka: SUV-ul va avea cockpit digital Pure Panel cu ecrane touch de mari dimensiuni

Opel a publicat un teaser cu interiorul noii generații Mokka. SUV-ul va deveni primul model Opel care integrează noul cockpit Pure Panel cu ecrane touch de mari dimensiuni.
Joi, 14 Mai 2020 | Modele noi

Imagini noi sub camuflaj cu viitorul Opel Mokka: SUV-ul producătorului german va avea versiune electrică și va fi lansat pe piață în 2021

Opel a publicat o serie de imagini noi sub camuflaj cu viitorul Mokka X. Fotografiile au fost realizate în timpul testelor din Suedia și în cadrul sesiunilor din centrul din Rodgau-Dudenhofen. Lansarea pe piață a noului Opel Mokka va avea loc la începutul anului viitor.
Miercuri, 22 Aprilie 2020 | Modele noi

Teaser video pentru noul Opel Mokka electric: modelul apare pe piață în 2021

Opel a publicat un teaser video pentru noua generație Mokka, care va avea versiune 100% electrică, dar va păstra și motorizările “tradiționale”. Producția va începe în ultimul trimestru al anului, iar primele unități vor ajunge la clienți în 2021.
Vineri, 06 Martie 2020 | Modele noi

Informații despre viitorul Opel Mokka X: SUV-ul va prelua platforma lui Peugeot 2008 și va avea un design inspirat de conceptul GT X Experimental

Viitoarea generație Opel Mokka X ar urma să fie prezentată în prima jumătate a anului curent. SUV-ul va fi dezvoltat pe platforma actualei generații Peugeot 2008 și va fi disponibil și într-o versiune electrică.
Joi, 20 Octombrie 2016 | Intern

Un nou concurent pe piața SUV-urilor mici din România: Opel Mokka X costă 15.700 de euro

Opel a publicat prețurile noului Mokka X pe piața din România. faceliftul celui mai mic SUV Opel este unul consistent și aduce o mulțime de modificări estetice și tehnologice. De asemenea, prețul crește cu câteva sute de euro.
Joi, 05 Noiembrie 2015 | Modele noi

Opel pregătește lansarea a trei SUV-uri noi în următorii patru ani

Gama de SUV-uri de la Opel va primi trei membri în următorii patru ani. Acestea vor completa gama de SUV-uri și crossovere a producătorului german împreună cu Mokka.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 23 Iunie 2015 | Modele noi

Opel Mokka primește un motor 1.6 CDTI de 110 CP și alte noutăți

Opel va aduce câteva noutăți în gama Mokka. Printre acestea se numără o nouă versiune de putere a motorizării 1.6 diesel, disponibilitatea sistemului OnStar în lista de opționale și culori noi.
Joi, 12 Februarie 2015 | General

Cele mai vândute SUV-uri mici şi compacte din Europa: Nissan Qashqai şi Renault Captur domină clasamentele

SUV-urile compacte şi mici de volum sunt în vogă în Europa. Analizăm astăzi clasamentul vânzărilor acestor modele pe piaţa europeană şi vedem care sunt cele mai vândute maşini de pe Continent.
Vineri, 23 Ianuarie 2015 | Modele noi

Opel Mokka şi Insignia primesc două diesel-uri noi: 1.6 CDTI de 136 CP, respectiv 2.0 CDTI de 170 CP

Opel a anunţat specificaţiile noilor motorizări diesel Euro 6 care vor fi disponibile comercial în gamele Mokka şi Insignia în cursul acestui an.
Marti, 23 Septembrie 2014 | PARIS 2014

Opel Mokka primeşte motorizarea diesel de 1.6 litri, începând cu luna octombrie

Opel va înlocui motorul de 1.7 CDTI cu noua unitate 1.6 CDTI şi în gama crossover-ului Mokka. Motorul diesel dezvoltă 136 de cai putere şi este mai economic decât predecesorul.
Joi, 28 August 2014 | Modele noi

Opel Mokka Moscow Edition: studiu de design dedicat capitalei Rusiei

Opel Mokka Moscow Edition a fost lansat oficial în cadrul salonului inaugurat în capitala Federaţiei Ruse. Modelul este de fapt un studiu de design, care explorează mai multe posibilităţi de personalizare.
Marti, 17 Septembrie 2013 | Modele noi

Opel se aşteaptă ca Mokka să devină liderul de vânzări al segmentului

În primele 12 luni de comercializare a lui Mokka, modelul german a fost vândut în peste 110.000 unităţi.
Miercuri, 10 Iulie 2013 | Industrie

Opel Mokka va fi produs şi în Spania începând cu jumătatea lui 2014

Opel a anunţat că va produce modelul Mokka şi la fabrica sa din Zaragoza, Spania, începând cu jumătatea anului viitor. Decizia protejează 5.800 de locuri de muncă şi aduce o investiţie de 80 de milioane de dolari.
Marti, 11 Iunie 2013 | Industrie

Opel ar putea muta producţia lui Mokka în Spania

General Motors ar putea să mute o parte din producţia lui Opel Mokka la fabrica din Zaragoza, Spania, pentru a rezolva problemele de capacitate neocupată la respectiva uzină.

Tag-uri similare

Citroen, Opel, Citroen DS3, Opel Mokka, Opel Allegra, Opel premium, Opel segment B
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru