Race of Champions

Marti, 08 Septembrie 2015 | Formula 1

Massa şi Piquet Jr vor reprezenta Brazilia la Race of Champions 2015

Felipe Massa şi Nelson Piquet Jr vor concura pentru reprezentantiva Braziliei în cadrul ediţiei din acest an a Race of Champions.
Marti, 18 August 2015 | Formula 1

Hulkenberg, coechipierul lui Vettel la Race of Champions

Nico Hulkenberg va fi coechipierul lui Sebastian Vettel în echipa Germaniei la Cupa pe Naţiuni din cadrul competiţiei Race of Champions.
Luni, 20 Iulie 2015 | Formula 1

Ricciardo va concura în Race of Champions 2015

Daniel Ricciardo va debuta în luna noiembrie în Raceof Champions şi va face echipă în naţionala Australiei cu Mick Doohan, cvintuplu campion mondial în motociclism.
Miercuri, 08 Iulie 2015 | Formula 1

Vettel va concura la Race of Champions 2015

Sebastian Vettel a confirmat miercuri că va concura la ediţia din acest an a Race of Champions, care va avea loc în luna noiembrie la Londra.
Vineri, 12 Iunie 2015 | Motorsport

Race of Champions 2015 va avea loc în 20-21 noiembrie la Londra

Race of Champions, competiţia anuală care reuneşte la start cei mai buni piloţi din diverse competiţii ale sporturilor cu motor, se va desfăşura în perioada 20-21 noiembrie la Londra, pe stadionul care a găzduit Jocurile Olimpice din 2012.
Luni, 15 Decembrie 2014 | Formula 1

Coulthard a câştigat Race of Champions. Solberg şi Kristensen, campioni în Cupa Naţiunilor

David Coulthard a câştigat în premieră Race of Champions, competiţie desfăşurată în acest an în Barbados. Petter Solberg şi Tom Kristensen au triumfat în Cupa Naţiunilor pentru Echipa Nordului.
Vineri, 12 Decembrie 2014 | Motorsport

Avancronică Race of Champions 2014: Barbados, gazda inedită a unei ediţii fără campioni mondiali din Formula 1

Race of Champions revine după un an de pauză cu o ediţie inedită programată în Barbados, însă lista participanţilor nu include niciun campion mondial din Formula 1. În schimb, Susie Wolff va fi prima femeie care participă la această competiţie.
Marti, 02 Septembrie 2014 | Formula 1

Race of Champions 2014 va avea loc în Barbados

Ediţia din acest an a popularei competiţii Race of Cahmpions va avea loc în 13-14 decembrie în Barbados, o insulă din Caraibe cu o suprafaţă de aproape două ori mai mare decât Bucureştiul.
Luni, 02 Decembrie 2013 | Motorsport

Ediţia Race of Champions din acest an a fost anulată

Organizatorii Race of Champions au anulat ediţia din acest an programată în luna decembrie din cauza protestelor de stradă din Bangkok, oraşul în care ar fi trebuit să se desfăşoare competiţia.
Luni, 04 Noiembrie 2013 | Formula 1

Susie Wolff va deveni prima femeie care concurează la Race of Champions

Susie Wolff, pilotul de rezervă al echipei Williams, va deveni în luna decembrie prima femeie care participă la competiţia Race of Champions, urmând să facă pereche cu David Coulthard.
Miercuri, 21 August 2013 | Formula 1

Schumacher va concura la Race of Champions 2013

Michael Schumacher a devenit primul pilot confirmat pentru ediţia din acest an a Cursei Campionilor, iar germanul îşi propune să câştige al şaptelea titlu consecutiv în cursa pe naţiuni.
Joi, 18 Iulie 2013 | Formula 1

Race of Champions 2013 va avea loc în Thailanda în 14-15 decembrie

Competiţia anuală Race of Champions, care reuneşte la start cei mai buni piloţi din toate ramurile motorsportului, va avea loc în 14-15 decembrie la Bangkok.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 17 Decembrie 2012 | Formula 1

VIDEO: Grosjean a câştigat Race of Champions! Vettel şi Schumacher, învingători la echipe

Romain Grosjean a câştigat duminică Race of Champions, la o zi după ce Sebastian Vettel şi Michael Schumacher au triumfat în Cupa Naţiunilor în aceeaşi competiţie.
Marti, 04 Decembrie 2012 | Formula 1

Grosjean şi Ogier alcătuiesc echipa Franţei la Race of Champions

Romain Grosjean şi Sebastien Ogier au confirmat marţi participarea la Race of Champions. La fel ca şi anul trecut, cei doi formează echipa Franţei.
Luni, 12 Noiembrie 2012 | Formula 1

Schumacher va concura în Race of Champions şi în 2013

Michael Schumacher a dezvăluit că va participa la Race of Champions şi în sezonul 2013, chiar dacă s-a retras din F1. Motivul? Vrea să câştige competiţia de şapte ori!
Marti, 09 Octombrie 2012 | Feature

TOP 10: Jocuri cu maşini pentru iPhone

Nu ne mai despărţim de telefoanele noastre mobile inteligente. Accesăm internetul, emailul, dar ne şi jucăm atunci când vrem să treacă timpul mai repede. Şi pentru că ne plac maşinile, am ales 10 dintre cele mai interesante jocuri auto pentru IOS.
Marti, 18 Septembrie 2012 | Formula 1

Schumacher va participa la Race of Champions 2012

Michael Schumacher a confirmat marţi participarea la ediţia din acest an a Race of Champions, care va avea loc în luna decembrie la Bangkok.
Duminica, 04 Decembrie 2011 | Motorsport

Sebastian Ogier a câștigat Race of Champions 2011

Pilotul francez de raliuri, Sebastian Ogier a câștigat titlul de Campion al Campionilor învingând-ul pe Tom Kristenen în finala disputată pe stadionul din Dusseldorf, Germania.
Duminica, 04 Decembrie 2011 | Motorsport

Echipa Germaniei a câștigat Cupa Națiunilor la Race of Champions

Echipa Germaniei a câștigat pentru a cincea oară consecutiv Cupa Națiunilor din cadrul Race of Champions. Astăzi, piloții se înfruntă din nou în cadrul competiției individuale.
Joi, 17 Noiembrie 2011 | Formula 1

Coulthard va pilota la Race of Champions

David Coulthard a dezvăluit că va participa la competiţia Race of Champions, care va avea loc în 3-4 decembrie la Dusseldorf.

Tag-uri similare

Vettel, Button, Schumacher, motorsport, Michael Schumacher, Race of Champions, Cursa Campionilor, Marcus Gronholm, ROC, Matthias Ekstrom
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru