Angajati

Luni, 13 Mai 2019 | Industrie

Volvo va renunța la “sute de angajați”, dar susține că producția nu va fi afectată: “Revizuim costurile în mod constant”

Volvo a confirmat unele informații din presa suedeză, care indicau renunțarea la “sute de angajați”, dar a transmis că este vorba despre o revizuire a costurilor și că producția nu va fi afectată.
Joi, 31 Ianuarie 2019 | Economic

Angajații Audi din Ungaria au încheiat greva: maghiarii au obținut o creștere salarială de 18%: plus de 240 de euro pe lună

Audi a ajuns la o înțelegere cu angajații săi de la uzina din Gyor, astfel că fabrica își reia activitatea după greva de o săptămână. Conform înțelegerii, maghiarii vor primi o creștere de 18% a salariului, adică aproximativ 240 de euro în plus pe lună.
Marti, 29 Ianuarie 2019 | Industrie

VW vrea să reducă numărul angajaților din Slovacia pentru mai multă “eficiență”: 14.000 de oameni lucrează la uzina din Bratislava, cea mai mare din țară

Volkswagen vrea reducerea numărului de angajați de la fabrica din Bratislava, ca parte dintr-un plan de mărire a eficienței. Aproximativ 14.000 de oameni lucrează pentru VW la cea mai mare fabrică auto din Slovacia.
Luni, 28 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Pregătiri pentru livrările lui Model 3: Tesla și-a dublat numărul de angajați din Norvegia

Tesla și-a dublat numărul de angajați din Norvegia înaintea începerii livrărilor pentru Model 3, astfel încât să reducă timpii de așteptare pentru clienți. Primul exemplar Tesla Model 3 este așteptat să ajungă în Norvegia în luna februarie.
Luni, 14 Ianuarie 2019 | Industrie

Ford ar putea concedia 1.150 de angajați din Marea Britanie: modelele Galaxy și S-Max, aproape să fie scoase din producție

Ford plănuiește să concedieze 1.150 de angajați din Marea Britanie, în cadrul planului de restructurare a operațiunilor europene. Modelele Galaxy și S-Max ar putea fi scoase din producție în perioada următoare.
Luni, 17 Decembrie 2018 | Economic

Tăierea costurilor: Jaguar Land Rover vrea să concedieze 5.000 de angajați din Marea Britanie

Grupul Jaguar Land Rover plănuiește să concedieze 5.000 din cei 40.000 de angajați ai săi din Marea Britanie, potrivit unor surse din interiorul companiei. Decizia ar urma să fie anunțată în luna ianuarie 2019.
Marti, 11 Decembrie 2018 | Industrie

Ford pregătește concedieri în Germania: producția modelului C-Max la Saarlouis va fi încheiată

Ford a anunţat că a început negocierile cu reprezentanţii angajaţilor germani privind potenţiale concedieri la fabrica sa din Saarlouis, în urma deciziei de a renunţa la fabricarea modelului Ford C-Max.
Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Industrie

Fiat-Chrysler va concedia “temporar” peste 3.000 de angajați în Italia: grupul pregătește uzina Mirafiori pentru producția de mașini electrice

Grupul Fiat-Chrysler va concedia mai mult de jumătate din angajații săi de la uzina Mirafiori din Torino, într-un proces de restructurare a fabricii care se pregătește să producă în curând mașini electrice. Potrivit FCA, cei 3.245 de angajați vor fi “disponibilizați temporar” până când fabrica va fi din nou gata de lucru.
Marti, 27 Noiembrie 2018 | Economic

General Motors începe marea restructurare: 5 fabrici aproape de închidere, 15.000 de angajați în pericol și renunțarea la mai multe modele cu vânzări slabe

General Motors a anunțat că va tăia producția modelelor cu vânzări slabe în America de Nord și că se va concentra pe dezvoltarea mașinilor electrice și autonome. Conducerea GM vizează închiderea a 5 fabrici și concedierea a 15.000 de angajați ca să facă rost de bani pentru investiții în noi tehnologii și servicii.
Miercuri, 07 Noiembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Pregătiri pentru producția lui EQC: Mercedes va dubla numărul de angajați la fabrica de baterii din Kamenz

Grupul Daimler a anunțat că vrea să angajeze 1.000 de oameni în cadrul fabricii sale din Kamenz (Germania), până la sfârșitul anului, astfel încât să înceapă producția SUV-ului electric Mercedes EQC în primăvara lui 2019.
Miercuri, 24 Octombrie 2018 | Industrie

Kia și Hyundai vor investi în “robotica viitorului”: costume exoscheletice pentru angajați vor fi testate până la sfârșitul anului

Kia și Hyundai pregătesc investiții consistente în “robotica viitorului” pentru a dezvolta produse care să ușureze munca fizică a angajaților din fabrici. Cei doi constructori vor testa costume exoscheletice menite să îmbunătățească eficiența și să prevină accidentele de muncă.
Luni, 17 Septembrie 2018 | Economic

Jaguar Land Rover reduce producția în Marea Britanie: angajații unei fabrici vor munci 3 zile pe săptămână până la Crăciun

Presa britanică susține că angajații unei fabrici Jaguar Land Rover vor trece la un program de lucru de doar 3 zile pe săptămână, până la perioada sărbătorilor de iarnă, din cauza incertitudinii legate de Brexit.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 03 Septembrie 2018 | Industrie

Ford ar putea concedia 24.000 de angajați: constructorul vrea să-și revitalizeze operațiunile din Europa

Ford ar putea să concedieze aproximativ 24.000 de angajați și să oprească producția anumitor modele cu scopul de a-și revitaliza operațiunile din Europa, potrivit publicației Sunday Times.
Vineri, 15 Iunie 2018 | Economic

PSA va mări salariile angajaților din Slovacia: francezii produc Citroen C3 și Peugeot 208 în apropiere de Bratislava

Grupul PSA a anunțat majorarea salariilor pentru angajații săi din Slovacia, în urma unui acord cu sindicatele. Citroen C3 și Peugeot 208 sunt modelele pe care PSA le produce în Slovacia, în apropiere de Bratislava.
Miercuri, 30 Mai 2018 | Industrie

Angajații Opel au făcut pace cu patronii de la PSA: francezii garantează siguranța joburilor până în 2023 și investiții în fiecare fabrică din Germania

Sindicatele germane care reprezintă angajații Opel au ajuns la o înțelegere cu patronii de la PSA și vor înceta protestele din ultima perioadă. Francezii s-au angajat să asigure joburile muncitorilor de la Opel până în vara lui 2023 și să facă investiții în fiecare fabrică din Germania. În schimb, angajații Opel au acceptat ca salariile să le fie mărite abia după 2020.
Miercuri, 23 Mai 2018 | Intern

Continental se extinde la Iași: compania pune la bătaie 250 de posturi pentru ingineri și specialiști IT în industria auto

Continental a anunțat că vrea să angajeze 250 de ingineri și specialiști IT pentru divizia sa din Iași. Noii angajați vor contribui la dezvoltarea companiei în sectoare ale industriei auto precum conectivitatea, electrificarea și conducerea autonomă.
Vineri, 27 Aprilie 2018 | Industrie

Una caldă, alta rece: Francezii de la PSA s-au înțeles cu angajații Vauxhall, dar se confruntă cu protestele Opel în Germania

Muncitorii Vauxhall de la fabrica engleză din Ellesmere Port au ajuns la o înțelegere cu șefii francezi de la PSA privind creșterea salariilor. În schimb, grupul Peugeot-Citroen se confruntă cu protestele angajaților Opel din Germania.
Luni, 23 Aprilie 2018 | Economic

Francezii și tăierea costurilor: 3.700 de angajați Opel urmează să fie puși pe liber în Germania

Grupul Peugeot-Citroen vrea să taie posturile a 3.700 de angajați Opel în Germania, până în 2020, printr-un program de plecări voluntare și pensionări anticipate. Anunțul a fost făcut de un reprezentant al angajaților Opel.
Joi, 19 Aprilie 2018 | Industrie

Nemții îi trag de urechi pe francezii de la PSA: grupul este aproape să încalce promisiunea de a nu tăia locurile de muncă la Opel

Grupul francez Peugeot-Citroen este pe punctul să dea afară 800 de angajați ai unei fabrici Opel, spre nemulțumirea autorităților germane, în fața cărora a promis că nu va face acest lucru. Cancelarul Angela Merkel a spus că guvernul nu va rămâne indiferent și va încerca să protejeze angajații.
Sambata, 14 Aprilie 2018 | Industrie

Jaguar Land Rover, gata să reducă producția și să dea afară 1.000 de angajați: britanicii se confruntă cu scăderea dramatică a vânzărilor

Grupul Jaguar Land Rover este pe punctul să taie 1.000 de joburi și să reducă producția la două dintre fabricile sale din Marea Britanie, din cauza vânzărilor foarte slabe și a incertitudinii provocate de Brexit.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Toyota, Nissan, GM, vanzari, productie, criza
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru