Astra

Marti, 02 Aprilie | Tuning

Opel Astra, tunat de Irmscher. Va avea un motor de 260 de cai putere

Irmscher, compania germană de tuning, a prezentat mai multe imagini prelucrate digital cu un Opel Astra modificat de aceasta. Modelul compact ar putea fi produs în serie limitată, iar acesta va primi o caroserie modificată, precum și un motor care să dezvolte 260 de cai putere.
Miercuri, 30 Noiembrie 2022 | Modele noi

OFICIAL: Acesta este noul Opel Astra Electric: 156 CP și autonomie de 416 kilometri

Opel Astra primește, pentru prima dată, o versiune cu zero emisii, numită simplu Electric. Noul model este disponibil în ambele variante de caroserie, hatchback și Sports Tourer, iar propulsorul oferă 156 de cai putere și o autonomie de 416 kilometri.
Joi, 21 Iulie 2022 | Tuning

Exemplar unicat bazat pe Opel Astra: suspensie pneumatică și jante de 20 de inch

Opel și-a unit forțele cu specialiștii în tuning XS, iar rezultatul este un show car bazat pe acutualul model Astra cu sistem de propulsie plug-in hybrid. Lista de modificări include o suspensie pneumatică.
Vineri, 11 Februarie 2022 | Industrie

Noua generație Opel Astra a intrat în producție. Livrările încep în această primăvară

Noua generație Opel Astra a intrat pe linia de asamblare a uzinei din Russelsheim. Primele exemplare vor fi livrate clienților în această primăvară.
Vineri, 28 Ianuarie 2022 | Intern

S-au deschis comenzile pentru noul Opel Astra: prețul de pornire este 19.500 de euro

Noua generație Opel Astra poate fi comandată în România, atât în versiune hatchback cât și Sports Tourer (break). Clienții au la dispoziție cinci niveluri de echipare.
Joi, 02 Decembrie 2021 | Modele noi

Noul Opel Astra Sports Tourer: până la 225 CP și 1.634 de litri disponibili pentru bagaje

Constructorul german de automobile a lansat noul Astra Sports Tourer. Break-ul de clasă compactă preia motorizările versiunii hatchback, inclusiv pe cele plug-in hybrid cu până la 225 de cai putere.
Luni, 17 Mai 2021 | General

Opel Astra la aniversare: modelul compact împlinește 30 de ani de la debut

Constructorul german de automobile celebrează 30 de ani de la debutul modelului Astra. Prima generație a debutat în toamna anului 1991 și a fost comercializată în peste 4 milioane de exemplare.
Luni, 23 Noiembrie 2020 | Modele noi

Opel dezvăluie primele detalii despre viitoarea generație Astra: compacta va avea influențe de design de la SUV-ul Mokka

Opel a dezvăluit că viitoarea generație a compactei Astra va primi o serie de elemente de design inspirate de la SUV-ul Mokka. Între timp, gama de motorizări va fi preluată de la Peugeot 308.
Vineri, 28 Iunie 2019 | Modele noi

Noua generație Opel Astra va avea versiune plug-in hybrid: lansarea va avea loc în 2021

Opel a anunțat că noua generație Astra va apărea în 2021, iar hatchback-ul va primi inclusiv o versiune plug-in hybrid. Producția va avea loc în Germania și Marea Britanie.
Joi, 18 Aprilie 2019 | Industrie

Efectul Brexit: PSA ar putea muta producția Opel Astra din Marea Britanie în Germania

Grupul PSA se gândește să mute producția modelului Opel Astra din Marea Britanie în Germania, în contextul neclarităților legate de Brexit, susține presa germană. În prezent, Astra este produs în Anglia și Polonia, iar noua generație a modelului este așteptată în 2021.
Miercuri, 26 Septembrie 2018 | Modele noi

Primele detalii despre viitoarea generație Opel Astra: va utiliza aceeași platformă ca Grandand X și va prelua motoare de la Grupul PSA

Opel Astra va primi după anul 2021 o nouă generație care va fi dezvoltată pe platforma EMP2, similară cu cea folosită de Grandland X. Modelul va utiliza motoare din cadrul Grupului PSA Peugeot Citroen.
Joi, 21 Iunie 2018 | Industrie

Victime ale trendurilor actuale: Opel Astra GTC și Opel Zafira au fost scoase din producție

Două modele de tradiție ale gamei Opel au fost eliminate din producție din cauza cererii sub așteptări și pe fondul migrării clienților spre SUV-uri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 01 Februarie 2017 | Modele noi

Vești bune pentru fanii Opel: noul Astra OPC se pregătește de lansare în 2017

Noua generație a cele mai radicale versiuni Opel Astra se pregătește de lansare în 2017. Modelul va avea un motor 1.6 Turbo și va oferi performanțe superioare vechiului model.
Vineri, 29 Aprilie 2016 | Intern

Începe plata despăgubirilor: Astra a intrat definitiv în faliment

Astra Asigurări a intrat definitiv în faliment, astfel că păgubiţii pot începe să-şi primească banii înapoi pe poliţele de asigurări. Clienţii pot depune cereri de plată până cel puţin în 23 mai.
Luni, 29 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Oscar-ul mașinilor merge în Germania: Opel Astra este Mașina Anului 2016 în Europa!

Opel Astra a reușit să-l bată pe Volvo XC90 într-o luptă strânsă pentru trofeul European Car of the Year. Mazda MX-5 a prins podiumul și s=a clasat pe poziția a treia.
Luni, 18 Ianuarie 2016 | Intern

Românilor le place să fie ţepuiţi: doar 20% dintre păgubiţii Astra au depus cereri de plată

Doar 11.000 dintre cei 57.000 clienţi păgubiţi de Astra au depus cerere de plată la Fondul de Garantare a Asiguraţilor, care face un apel la completarea formularea pentru a evita viitoarele aglomerări.
Vineri, 15 Ianuarie 2016 | Intern

Clienţii Astra îşi vor primi banii în aprilie, imediat după decizia definitivă a falimentului

Apelul cu privire la falimentul Astra Asigurări va fi judecat în 4 aprilie. În cazul în care acesta va fi aprobat, păgubiţii îşi vor putea încasa banii pentru poliţele de asigurări.
Joi, 03 Decembrie 2015 | Intern

A cincea oară este cu noroc: Astra Asigurări a intrat în faliment!

Tribunalul Bucureşti a admis intrarea Astra Asigurări în faliment, însă clienţii îşi vor putea recupera banii doar dacă decizia va fi confirmată de Curtea de Apel.
Miercuri, 02 Decembrie 2015 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: noile Renault Megane şi Opel Astra primesc cinci stele, la fel ca alte 9 maşini lansate recent. Doar două stele pentru Lancia Ypsilon

Renault Megane, Renault Talisman, Opel Astra, BMW X1, Kia Optima şi Kia Sportage sunt doar câteva dintre maşinile testate de EuroNCAP în această toamnă la capitolul siguranţă. Majoritatea au luat 5 stele.
Marti, 24 Noiembrie 2015 | Intern

Bătaie de joc: Falimentul Astra, amânat pentru 3 decembrie pentru că şedinţa a început cu patru ore mai târziu

Tribunalul Bucureşti a amânat pentru a patra oară declararea falimentului în cazul Astra după ce avocaţii companiei de asigurări au lipsit de la audieri pentru că şedinţa a început cu patru ore mai târziu decât planificarea iniţială.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Dacia, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru