Astra

Miercuri, 09 Martie 2011 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Opel testează noul Astra GTC

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini ale stopurilor noului Astra GTC, alături de o galerie foto completă a prototipului noii compacte din Ruesselsheim.
Sambata, 26 Februarie 2011 | Modele noi

Opel va lansa noul Astra Cabrio în 2013

Opel a confirmat faptul că va produce o versiune decapotabilă a lui Astra. Modelul va face cunoştinţă cu publicul în 2013.
Miercuri, 12 Ianuarie 2011 | Modele noi

Opel Astra ecoFlex cu sistem start-stop consumă 3.9 l/100 km

Opel a introdus un sistem start-stop pe versiunea ecoFlex de 1.3 litri a modelului compact Astra. Modelul reuşeşte astfel să consume doar 3.9 litri/100 de km.
Vineri, 17 Decembrie 2010 | Intern

Opel a lansat Astra Sports Tourer şi Corsa facelift în România

Opel a organizat ieri lansarea în România a lui Astra Sports Tourer şi a lui Corsa facelift. Ambele modele sunt disponibile pentru comandă, iar livrările vor începe din ianuarie.
Marti, 14 Decembrie 2010 | Intern

OFICIAL: Opel Astra Sports Tourer, în România de la 16.450 euro

Cea de-a doua versiune de caroserie a noului Astra J, aşteptată să se vândă în 125.000 de exemplare, a debutat în România cu un preţ de 16.450 de euro cu TVA inclus.
Vineri, 17 Septembrie 2010 | Modele noi

Gama Opel primeşte motoare noi pentru generaţia 2011

Gama Opel a primit o serie de îmbunătăţiri sub capotă, în special în cazul propulsoarelor diesel. Aceste modificări vor debuta pe generaţia 2011 a modelelor Opel.
Vineri, 06 August 2010 | Intern

Opel lansează un program de service pentru modelele produse înainte de 2007

Începând cu această lună, importatorul Opel în România le oferă posesorilor de automobile ale acestei mărci un program service cu preţuri fixe, valabil pe o perioadă nelimitată. Programul se numeste Service 4+ şi este valabil doar pentru modelele produse înainte de 2007.
Marti, 22 Iunie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Imagini spion cu noul Opel Astra GTC

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, imagini spion noi cu viitorul Opel Astra GTC. Modelul reprezintă versiunea cu trei uşi a noii generaţii Astra.
Miercuri, 16 Iunie 2010 | PARIS 2010

Opel Astra Sports Tourer - primele imagini şi informaţii

Cea de-a zecea generaţie a compactei de la Opel, Astra J, a primit şi o versiune break, intitulată Sports Tourer. Modelul va fi urmat în curând de o versiune coupe, aşteptată să debuteze în următoarele luni.
Miercuri, 02 Iunie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini cu noul Opel Astra Coupe

Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale lui Opel Astra Coupe, urmaşul lui Astra H GTC.
Sambata, 22 Mai 2010 | Tuning

Opel Astra by Irmscher

Tunerii germani de la Irmscher au pregătit un pachet aerodinamic şi de performanţă pentru Opel Astra. Cu ajutorul acestuia, modelul german livrează până la 200 de cai putere.
Miercuri, 28 Aprilie 2010 | Modele noi

Viitorul Opel: ce masini ne pregatesc nemtii?

Opel a dezvaluit informatii suplimentare despre viitoarele modele pe care le va lansa in urmatorii trei ani. Pe langa Ampera, germanii vor lansa inca sase modele in perioada urmatoare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 21 Aprilie 2010 | Intern

Opel deruleaza o campanie speciala de oferte limitate in 23 si 24 aprilie

Opel organizeaza campania "OPEL 24 ORE" la toti dealerii sai din Romania in perioada 23-24 aprilie. Aceasta implica oferte speciale de finantare si preturi deosebite la toate modelele disponibile pe stoc.
Duminica, 04 Aprilie 2010 | Modele noi

Opel imbraca noul Astra in uniforma de politie

Opel va dezvalui in cadrul unui eveniment britanic versiunea pentru politie a noului Astra. Masina a fost creata pentru oamenii legii din Albion.
Luni, 08 Martie 2010 | Modele noi

Opel a primit peste 100.000 de comenzi pentru noul Astra in Europa

Europenii au comandat deja peste 100.000 de unitati Opel Astra. Producatorul german a anuntat ca asteptarile de vanzari i-au fost depasite deja cu 10 procente si va adauga inca un schimb la fabrica lui Astra din Polonia.
Joi, 28 Ianuarie 2010 | Siguranta

VW Golf este cea mai sigura masina testata de EuroNCAP in 2009

Volkswagen Golf VI a fost clasificat de belgienii de la EuroNCAP ca fiind cea mai sigura masina testata in 2009 conform noilor proceduri de evaluare.
Marti, 05 Ianuarie 2010 | GENEVA 2010

OFICIAL: Primele imagini ale noului Opel Meriva

Opel a dezvaluit astazi primele imagini ale mult asteptatului sau MPV, botezat Meriva. Noua generatie vine cu propulsoare economice, tinuta de drum mai buna si o deschidere inteligenta a usilor.
Luni, 21 Decembrie 2009 | Autoipoteze

Asa va arata inlocuitorul lui Opel Antara?

Automarket va prezinta prima imagine prelucrata digital a viitorului SUV de la Opel, care va inlocui modelul Antara.
Joi, 17 Decembrie 2009 | Modele noi

Opel in urmatorii ani: un SUV mic si un "Mini" propriu

Gama Opel se va imbogati in urmatori ani cu o serie de modele interesante: un SUV pe platforma lui Corsa, un "Mini" in versiune proprie si nu numai.
Luni, 19 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Primul test-drive cu noul Opel Astra

Jurnalistii britanici de la Autocar au avut deja ocazia de a testa noua generatie a modelului Astra.Primele impresii au fost sintetizate in filmul urmator.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Dacia, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru