Noul Opel Astra Cabrio va fi un model separat

De Dragoș Băltățeanu
Publicat Duminica, 09.10.2011
Urmașul actualului Opel Astra Cabrio va fi un model de separat de restul gamei Astra după modelul Volkswagen Eos. Noul cabriolet Opel va avea unn nume nou.

Conform revistei CAR, viitorul model cabriolet produs de Opel nu va mai face parte din gama Astra. Va fi, în schimbm un model separat așa cum Eos este un model independent de gama Golf la Volkswagen. Noul Cabriolet Opel va fi lansat în 2012. Cel mai probabil va fi prezentat în vara anului următor urând ca vânzările să înceapă spre finalul anului. Opel a prezentat o fotografie teaser acum câteva luni. Știm că noul cabriolet va renunțat la sistemul hard-top folosit de actuala Astra Cabriolet în favoarea unui soft-top clasic.

Conform lui Mark Adams, șefului biroului european de design Opel, noul model nu va mai purta numele Astra. ”În 2012 vom lansa o serie de modele elegante ce vor schimba percepția publicului asupra mărcii Opel”, a mai spus Adams.

Anul viitor va fi destul de plin pentru General Motors Europe. Pe lângă noul cabriolet vor mai fi lansate un nou baby-SUV și modelul mini Junior.

via | CAR

Comentarii (8)

  • astept sa vad noua surpriza cu ce o sa ne surprinda de data asta la acest model
    2 0
  • dion_vrg
    Nu e necesar un nume nou pentru a intra in analogie cu vw eos,pentru ca cei de la vw au scos si varianta golf cabrio!
    3 0
  • lorinczi.thomas
    pentru toti neatentii: lectia de astazi
    Eos este un Coupe-Cabrio si
    Golf Cabrio este Un cabrio cabrio
    adica Coupe cabrio: cand se capoteaza arata ca un coupe
    adica cabrio cabrio: cand se capoteaza arata ca un hatchback.
    A inteles toata lumea?
    Bun, va mai asteptam la urmatorul articol pe care nu-l intelegeti!!!!!!
    1 5
  • dion_vrg
    mmmda!ceva ceva stii tu ...dar nu ai prins ideea de baza !Bati campii aiurea!Increngatura asta de modele este intalnita numai la volksvagen si modelele din familia lui(audi cu a5,a7)!Nicio alta marca nu mai are o mie de variante a aceleiasi masini in care diferentele sunt aproape nesemnificative! Si ca un exemplu la ceea ce spun ,legat de articolul de fata Opel are exact elementele de baza :coupe si coupe cabrio....fara alte modele de nisa(precum cabrio cabrio)
    5 0
  • In locul lui Golf cabrio ar fi fost mult mai atragator, original si logic un Scirocco cabrio, dar stiu ei mai bine, nu? E ca si cum Peugeot , care are 308 CC, face si un 308 cabrio,care este cu totul altceva:)) Iar asta cu modelul separat, pai daca i se schimba numele nu mai are legatura cu Astra?
    4 0
  • Florin
    Cabrio
    modelul corsa coupe este reusit, de la acest model ma astept insa la ceva mai surprinzator si mai atractiv astept sa mai "scape" cate o poza pe media :)
    2 0
  • Damian
    Masina
    sper sa fie reusita atat din prespectiva motorizarilor cat si estetic, ma astept la ceva surprinzator din partea acestui model
    0 0
  • pentru toti neatentii: lectia de astazi
    Eos este un Coupe-Cabrio si
    Golf Cabrio este Un cabrio cabrio
    adica Coupe cabrio: cand se capoteaza arata ca un coupe
    adica cabrio cabrio: cand se capoteaza arata ca un hatchback.
    A inteles toata lumea?
    Bun, va mai asteptam la urmatorul articol pe care nu-l intelegeti!!!!!!
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru