FOTO EXCLUSIV* : Primele imagini cu viitorul Opel Astra Cabrio

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 10.06.2011
Automarket vă prezintă, în exclusivitate pentru România, primele imagini spion ale versiunii decapotabile a lui Opel Astra.

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat primele imagni spion ale versiunii Cabrio a lui Opel Astra J în timpul testelor. Modelul renunţă la hard-top în favoarea unul plafon din pânză, destinat coborârii centrului de greutate şi reducerii masei totale a lui Astra. În plus, graţie noului plafon, Astra Cabrio va avea un portbagaj mai spaţios. Debutul pe piaţă al acestui model este aşteptat să aibă loc în cea de-a doua jumătate a lui 2012.

Astra Cabrio va fi vândut în Europa, China, America de Sud, Australia şi poate şi în America de Nord. Generaţia precedentă a lui Astra Cabrio era vândută şi în SUA sub sigla Saturn, dar închiderea mărcii respective a dus la vânzarea modelelor Opel pe unele pieţe sub sigla Buick. Indiferent de sigla sub care va fi vândută această versiune a lui Astra, designul este asigurat de studioul GM din Europa. Printre atuurile lui Astra Cabrio se vor număra cele patru locuri, volumul portbagajului şi aspectul exterior.

Peugeot este printre puţinii constructori care mai oferă o compactă decapotabilă cu acoperiş hardtop.

Vorbim de 308 CC, model bazat pe 308, ambele primind în urmă cu câteva luni. Prin alegerea unui soft-top, Opel Astra se întoarce la origini, modelul fiind oferit cu acest tip de plafon pentru versiunea cabrio încă de când se numea Kadett. Cei de la Renault au aplicat şi ei o măsură similară odată cu cea de-a treia generaţie a lui Megane CC, în timp ce Ford a renunţat la versiunea decapotabilă a lui Focus. Volkswagen Golf VI Cabrio este oferit şi el tot cu un acoperiş soft-top.

*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia. Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul Automarket.ro este strict interzisa.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru