Opel Astra a primit un pachet de la Senner Tuning

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 07.11.2011
Tunerii de la Senner au prezentat un pachet pentru versiunea hatchback a lui Opel Astra J.Modelul a primit atât modificări estetice, cât şi îmbunătăţiri de ordin mecanic.

În virtutea debutului noului Opel Astra OPC, tunerii de la Senner au prezentat un pachet sportiv pentru Astra J hatchback. Modelul primeşte un kit estetic agresiv, care include o grilă faţă Steinmetz, o nouă bară faţă, un set de praguri laterale, o nouă bară spate cu difuzor de aer integrat, spoiler pentru lunetă şi un set de jante din aliaj. Jantele respective sunt Alutec Ecstasy de 19 inch, echipate cu anvelope Vredestein Ultrac Sessanta de 235/35.

Astra J a primit şi o suspensie sport reglabilă, realizată de cei de la KW. La nivelul performanţelor dinamice, motorul 1.4 Turbo de 140 CP dezvoltă acum 160 CP graţie unui filtru de aer BMC, unei evacuări sport şi a unei unităţi ECU reprogramate. Pentru moment, cei de la Senner au abordat o singură motorizare, celelalte unităţi din gamă nefiind alterate.

Pachetul de tuning costă 11.900 de euro, cei de la Senner neoferind preţuri pentru articolele achiziţionate individual.Cea mai ieftină versiune a lui Opel Astra 1.4 Turbo de 140 CP pleacă de la 17.270 de euro cu TVA inclus pe piaţa din România.

În cazul aplicării pachetului Senner, costurile urcă la 29.170 euro, fără să luăm în calcul eventualele dotări opţionale. Cea mai scumpă versiune a lui Astra J este un 2.0 CDTI de 165 CP, care costă 23.630 euro cu TVA inclus. Versiunea OPC este aşteptată să aibă un preţ situat în jurul a 30.000 de euro şi va debuta în 2012.

Via | LeBlogAuto  ;i

Comentarii (9)

  • superb !
    18 2
  • Anonim
    Masina de cocalar.
    2 16
  • @Anonim
    cred ca te refereai la golf . nu-i nimic mai greseste omul .
    10 3
  • @@Anonim
    Nu, ma refeream exact la masina saracului german- Opel Astra.
    3 13
  • arata ca o kia cee'd :)) naspa tuning...
    2 10
  • WV CAZAN
    cand mai vrei sa pari destept desi nu esti , invata si putin din istorie . vw= masina poporului in limba germana. DECI SE STIE DE MULT TIMP CARE E MASINA POPORULUI , A OMULUI CU VENITURI MAI REDUSE DECAT RESTUL CU ALTE CUVINTE A SARACULUI. cand spui un lucru gandeste inainte. =)))) oricum golful e cel mai praf din segment ca design asa ca pe burta ca-i apa mica.
    7 2
  • Cosmin
    Spor!
    pff, cum arata, as vrea si eu una :) lasand gluma la o parte trebuie apreciata munca depusa pentru a obtine un astfel de design
    7 0
  • Robert
    Like
    nu ai cum sa nu intorci privirea cand vezi pe strada un astfel de model
    3 0
  • Bun
    Imi place si atat, ce pot sa zic mai mult!
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru