Astra

Miercuri, 16 Septembrie 2009 | FRANKFURT 2009

FRANKFURT LIVE: Opel a dezvaluit noul Astra

Germanii de la Opel au prezentat in premiera mondiala noul Astra la Salonul Auto de la Frankfurt. Modelul a primit un design inspirat din cel al lui Insignia.
Joi, 10 Septembrie 2009 | Modele noi

Noul Opel Astra s-a imbracat in uniforma de politist

Opel a prezentat prima imagine cu versiunea de politie a noului Astra. Anul trecut, constructorul german a vandut 900 de unitati Astra politiei din Marea Britanie.
Luni, 24 August 2009 | Modele noi

OFICIAL: Opel a anuntat motorizarile noului Astra

Opel a dezvaluit detalii despre motorizarile cu care va fi echipat noul Astra. Modelul va fi prezentat la Salonul Auto de la Frankfurt in aceasta toamna.
Luni, 24 August 2009 | Tuning

Irmscher a prezentat primul kit de tuning pentru noul Opel Astra

Tunerii de la Irmscher au dezvoltat un pachet pentru noul Opel Astra, model care va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt. Irmscher este un tuner specializat in modificarea modelelor Opel si nu a lasat fanii marcii germane sa astepte pana la dezvoltarea unui pachet de accesorii pentru noua compacta din Russelsheim.
Miercuri, 12 August 2009 | Modele noi

Chevrolet va dezvalui 10 noi modele pana in 2011

Planul de revitalizare al gigantului General Motors presupune 25 de noi modele in portofoliul celor patru marci ramase sub umbrela constructorului american. Dintre toate, cele mai multe surprize ne va rezerva Chevrolet.
Miercuri, 05 August 2009 | Modele noi

Se intoarce Opel Calibra?

Opel Calibra va primi un succesor bazat pe noul Astra, care va fi lansat abia dupa ce producatorul german va lansa toate versiunile de caroserie ale gamei sale compacte.
Miercuri, 29 Iulie 2009 | Modele noi

Opel a oprit productia modelului GT

Productia modelului Opel GT a fost sistata definitiv din cauza vanzarilor slabe inregistrate de acesta. Roadster-ul din Russelsheim nu va mai avea un descendent in gama Opel.
Vineri, 17 Iulie 2009 | Modele noi

Toyota Auris Hybrid vine in Europa in anul 2010

Lansarea europeana a versiunii hibride a lui Toyota Auris va avea loc la jumatatea anului 2010.
Joi, 16 Iulie 2009 | Reportaj

REPORTAJ: Am vazut pe viu noul Opel Astra

Cu doua luni inaintea debutului oficial de la Frankfurt, Automarket a asistat la dezvelirea in avanpremiera a noului Opel Astra si l-a intervievat pe Malcolm Ward, designerul care a creat exteriorul modelului german.
Miercuri, 08 Iulie 2009 | Modele noi

Opel va lansa urmasul lui Astra GTC in 2011

Opel a anuntat ca va lansa derivatul cu trei usi al noii generatii Astra in decursul lui 2011. Modelul va introduce linii foarte agresive, identice cu cele ilustrate de ultima schita publicata de Opel.
Marti, 30 Iunie 2009 | Modele noi

Opel Astra devine electric in 2014

Viitorul Opel Astra va avea si o versiune electrica, bazata pe platforma Voltec. Modelul german va avea o platforma noua, care va fi bazata pe Insignia si Corsa.
Miercuri, 24 Iunie 2009 | Modele noi

Noul Opel Astra Cabrio vine in 2010

Versiunea cabrio a noului Opel Astra va fi lansata spre sfarsitul anului 2010, dupa ce versiunile Caravan si Coupe vor fi introduse pe piata.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 18 Iunie 2009 | Video

VIDEO: Noul Opel Astra revine cu un film de prezentare

Opel pregateste publicul de lansarea noii generatii Astra cu un nou set de video-uri, care urmaresc in detaliu modelul pe strada si in studio.
Joi, 18 Iunie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Primele imagini cu interiorul noului Opel Astra (+video)

Opel a publicat primul video care dezvaluie interiorul noii generatii Astra. Modelul compact va fi dezvaluit live in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Miercuri, 17 Iunie 2009 | Video

VIDEO: Fabrizio Giovanardi ii face reclama noului Opel Astra

Pilotul italian Fabrizio Giovanardi se intrece cu un Volkswagen Golf VI si un Ford Focus pe circuitul britanic Millbrook la bordul prototipului noului Opel Astra.
Vineri, 12 Iunie 2009 | General

OFICIAL: Posterul oficial al Salonului Auto de la Frankfurt

Organizatorii Salonului Auto de la Frankfurt au dezvaluit astazi posterul oficial al evenimentului ce va avea loc la mijlocul lunii septembrie.
Marti, 02 Iunie 2009 | Industrie

Magna: "Opel va redeveni profitabil in 2011"

Magna a anuntat recent ca Opel va putea redeveni o companie profitabila in maxim doi ani. De succesul brandului german se vor ocupa modelele Insignia si Astra.
Marti, 02 Iunie 2009 | Video

VIDEO: Duelul celor mai puternice hatchback-uri

Jurnalistii de la Drivers Republic au incercat sa afle care este cel mai performant hatchback al momentului. Candidatii sunt versiunile sportive ale modelelor: Renault Megane, Honda Civic, Subaru Impreza, Ford Focus, Opel Astra si Mini Cooper.
Marti, 26 Mai 2009 | Video

VIDEO: La bordul prototipului noului Opel Astra

Inginerii Opel au filmat un tur de circuit la bordul noului Astra. Modelul era testat pe un circuit de teste al Opel, localizat la 80 de kilometri de Russelsheim
Marti, 19 Mai 2009 | Economic

VW Golf, cea mai vanduta masina in Europa in luna aprilie

Noua generatie Golf a fost masina care s-a vandut cel mai bine pe piata europeana in luna aprilie. Pe locul doi s-a clasat noul Fiesta iar pe trei Opel Corsa.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Citroen, Dacia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru