Noul Opel Astra s-a imbracat in uniforma de politist

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 10.09.2009
Opel a prezentat prima imagine cu versiunea de politie a noului Astra. Anul trecut, constructorul german a vandut 900 de unitati Astra politiei din Marea Britanie.

Desi noul Opel Astra nu a fost inca lansat pe piata, omologii de la Vauxhall din Marea Britanie au prezentat primele imagini cu pachetul pentru politie al acestui model. Astfel, modelele beneficiaza de toate echipamentele speciale de care are nevoie o masina de politie moderna. Uniforma de politist a lui Opel Astra este disponibila in trei versiuni, toate optimizate pentru o vizibilitate cat mai buna, singura diferenta fiind la nivelul destinatiei automobililul pe care va fi aplicata.

Opel Astra a primit un girofar cu LED-uri, care este disponibil pe trei latimi diferite. Interiorul acestui model beneficiaza de o statie Push-to-talk cu multiple functii incorporate pe volan. Pe langa asta, modelele de politie bazate pe noul Opel Astra sunt echipate cu un terminal de date care are un ecran de 8.4 inch, care a fost incorporat in bord.

Via | Carscoop

Taguri: Astra, Opel

Comentarii (3)

  • pret?
    Oare trece de 70000Eur (loganul militienesc)???
    5 0
  • daca loganul nostru e 70000 de coco, opel astra este 140000 coco,ca are LED-uri.
    4 0
  • Mircea
    "constructorul german"
    Asta cu "constructorul german" e cu dute-vino, pentru ca masinile au fost vandute de Vauxhall Motors nu de Opel.
    5 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru