Toyota Auris Hybrid vine in Europa in anul 2010

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 17.07.2009
Lansarea europeana a versiunii hibride a lui Toyota Auris va avea loc la jumatatea anului 2010.

Toyota a confirmat oficial planurile de lansare a versiunii hibride a lui Auris in Europa. Modelul va fi disponibil pe piata europeana incepand cu jumatatea anului 2010 si va folosi un tren de rulare Hybrid Synergy Drive, similar cu cel al lui Prius. Oficialii companiei japoneze nu au dezvaluit inca informatii suplimentare cu privire la motorizarea folosita sau performantele acestui model.

Compacta japoneza ar trebui sa fie mult mai ieftina decat Toyota Prius si ar putea sa atraga cu usurinta clientela lui Honda Insight. Pe langa asta, modelul Auris Hybrid ar putea sa fie atragator si pentru clientii rivalilor sai din segmentul compact, cum ar fi VW Golf, Opel Astra, Ford Focus si Renault Megane. Cele patru modele nu au inca o versiune hibrida, iar Toyota ar putea obtine un oarecare avantaj pe piata daca ar fi primul producator care lanseaza un asemenea model in clasa compacta.

Via | Carscoop

Comentarii (1)

  • hmmm
    modelul din imagine este o versiune diesel SR 180, cum de apare aici? totusi vom vorbi de un benzina-electric, domnu Toma, nu?
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru