Irmscher a prezentat primul kit de tuning pentru noul Opel Astra

De Sebastian Toma
Publicat Luni, 24.08.2009
Tunerii de la Irmscher au dezvoltat un pachet pentru noul Opel Astra, model care va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt. Irmscher este un tuner specializat in modificarea modelelor Opel si nu a lasat fanii marcii germane sa astepte pana la dezvoltarea unui pachet de accesorii pentru noua compacta din Russelsheim.

Germanii de la Irmscher au prezentat primele imagini cu pachetul lor pentru noul Opel Astra. Desi noul Opel Astra va fi prezentat publicului abia la Salonul Auto de la Frankfurt, tunerii de la Irmscher s-au grabit sa ofere primele imagini ale pachetului dezvoltat pentru acest model. Irmscher nu a dezvaluit inca modificarile pe care le va opera asupra motoarelor lui Astra, ci doar a prezentat trei imagini cu aspectul exterior al unui Opel Astra echipat cu pachetul Irmscher.

Modelul a primit un kit estetic complet, care include o buza inferioara pentru bara fata, un set de praguri laterale, o noua grila fata si un difuzor de aer pentru bara spate, care integreaza un kit de evacuare cu patru tevi. Noul Opel Astra a primit si un set de jante desenate de germanii de la Irmscher, care sunt disponibile pe dimensiuni cuprinse intre 18 si 20 de inch. Kit-ul de tuning pentru Opel Astra include si elemente pentru interior, dar germanii de la Irmscher nu au prezentat detalii despre acestea.

Irmscher va prezenta pachetul sau de tuning pentru noul Opel Astra la Salonul Auto de la Frankfurt.

Via | Carscoop

Comentarii (1)

  • semtex
    cica asta-i tuning ! stiam ca noul astra n-o sa prea mearga tunat, dar astia chiar iau bani degeaba... arata la fel ca masina de serie !
    niste spoilere si jante de 18'' imi puteam pune si eu in garaj la mine
    5 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru