Lexmaul prepara noul Opel Astra

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 19.09.2009
"Proaspatul" Opel Astra a fost luat in vizor de casa de tuning Lexmaul. Germanii au creat pentru acesta un kit de caroserie.

La doar cateva zile de la debutul sau pe piata auto, noul Opel Astra are parte de o schimbare a infatisarii datorita casei de tuning germana Lexmaul, care a pregatit un kit de caroserie pentru acest model. In partea din fata, noul Astra va avea parte de o grila redesenata, blocurile optice au fost si ele modificate, iar spoilerul a fost rotunjit pentru a oferi masinii un aspect sportiv.

Pentru a imbunatati aerodinamica masinii, tunerii de la Lexmaul au schimbat si designul pragurilor laterale. Pentru partea din spate a modelului, tunerul de casa al celor de la Opel a pregatit pentru noul Astra un eleron si un deflector de aer montat in spoiler. Sistemul de evacuare se termina cu patru tevi de esapament, iar din acest kit exterior nu puteau lipsi jantele, germanii oferind trei marimi diferite: 18, 19 si 20 de inch.

Pachetul va fi disponibil de la inceputul anului viitor.

via | germancarscene

Comentarii (4)

  • Penalul
    Vechiul Astra mergea mai bine sa fie tunat.Asta nou e asa de cuminte in design
    7 4
  • Cred ca acele nervuri de linga proectoare le-au preluat de la noul model Logan :-)
    8 3
  • spune-o pe sleau ! e prea bleaga masina asta in design ...!
    3 1
  • ARATA MULT MAI BINE DECAT MASINA TARANUSULUI VW GOLF . SPUN-O PE SUPER SLEAU CA ASA E
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru