Opel lansează un program de service pentru modelele produse înainte de 2007

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 06.08.2010
Începând cu această lună, importatorul Opel în România le oferă posesorilor de automobile ale acestei mărci un program service cu preţuri fixe, valabil pe o perioadă nelimitată. Programul se numeste Service 4+ şi este valabil doar pentru modelele produse înainte de 2007.

Importatorul Opel în România le oferă clienţilor din ţara noastră un program de service cu preţ fix pentru maşinile mai vechi de patru ani. Oferta Service 4+ este valabilă pe termen nelimitat şi este un program care include cele mai frecvente intervenţii şi le oferă la preţuri fixe. Pentru moment, programul Service 4+ include doar modelele Opel Corsa B, Opel Corsa C, Opel Astra F, Opel Astra G şi Opel Astra H. Cei de la Opel speră să atragă un număr mare de clienţi prin intermediul acestei oferte, în special clienţii care nu şi-au cumparat masina din ţara noastră.

"Utilizarea noului program de service este simplă şi nu necesită vreo înregistrare prealabilă sau cost suplimentar faţă de ceea ce se comunică. Beneficiază de soluţiile propuse de Service 4+ automobilele Opel mai vechi de patru ani, indiferent dacă au fost achiziţionate din România sau din afara ţării.", a declarat Constantin Avrămescu, Opel Country Director România.

Toate informaţiile de preţ pentru modelele incluse în program sunt disponibile online, pe www.opel.ro .

Spre exemplu, pentru un Opel Astra G, costul unui schimb de ulei este 99 de lei, cu tot cu TVA. Schimbarea filtrului de aer costă 49 de lei, schimbul de bujii costă 69 de lei, iar schimbatul bateriei costă 299 de lei. Schimbarea amortizoarelor faţă costă 549 de lei cu tot cu TVA.

Pachetul de service complet pentru Astra G incluzând filtru ulei, garnitură, bujii, filtru de aer, filtru de combustibil, filtru de polei, ulei, verificare frâne şi manoperă are preţul maxim de 499 de lei cu TVA înclus în cadrul programului Service 4+. Menţionăm că ofertă este valabilă în cazul în care se foloseşte ulei de motor GM 5W30 sintetic.

Via | Opel

Comentarii (4)

  • inventie mirabolanta
    , filtru de polei
    0 0
  • vectra b
    eu am vectra b ... de ce nu o au si pe asta in program?
    0 0
  • nicorescu
    opel
    opelul corsa b este in progrm?
    0 0
  • bogdan
    Oferta pentru cunoscatori
    Tocmai am schimbat distributia la Opelul meu Astra G la service-ul Victoria din Brasov. Am platit la fel ca inainte de oferta. Oferta am descoperit-o in shoe room pe un banner in timp ce asteptam masina. Am intrebat de ce nu beneficiez de preturile afiste. Raspunsul a fost pentru ca nu am solicitat...
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru