BMW Seria 3

Marti, 30 Octombrie 2018 | Modele noi

Versiunea break a lui BMW Seria 3 debutează în 2019: nemții ar putea veni și cu o variantă M3 Touring

Noua generație BMW Seria 3 Touring este așteptată în 2019. Cel mai probabil, nemții vor prezenta viitorul break în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Surse apropiate companiei spun că au exista și o serie de discuții cu privire la dezvoltarea unui M3 Touring.
Vineri, 26 Octombrie 2018 | Intern

Noua generație BMW Seria 3 are prețuri pentru România: start de la 39.000 de euro

BMW a publicat lista de prețuri pentru noua generație Seria 3. Pe piața din România, sedanul de clasă medie este disponibil începând de la 38.854 de euro. Clienții au de ales între un motor pe benzină de 258 CP sau unul diesel de 190 CP.
Marti, 09 Octombrie 2018 | Industrie

BMW a demarat producția noii generații Seria 3: 5 clipuri filmate pe linia de asamblare a fabricii din Munchen

Noua generație BMW Seria 3 a intrat în producție. Pentru moment, sedanul de clasă medie este asamblat doar în cadrul fabricii din Munchen. Ulterior, noul Seria 3 va fi produs și în uzinele din Tiexi (China) și San Luis Potosi (Mexic).
Joi, 04 Octombrie 2018 | Industrie

SUV-urile îngroapă încă un model: BMW Seria 3 Gran Turismo nu o să primească o generație nouă

Clienții se orientează din ce în ce mai mult către segmentul SUV, iar acest lucru îi determină pe constructori să renunțe la anumite modele de nișă. În acest context, oficialii BMW au anunțat că Seria 3 Gran Turismo nu o să primească o generație nouă.
Marti, 02 Octombrie 2018 | PARIS 2018

Accesorii M Performance pentru noul Seria 3: BMW a pregătit elemente de caroserie și accesorii de interior derivate din cele folosite pe mașinile de competiție

BMW a publicat primele detalii despre accesoriile M Performance dedicate noului Seria 3. Sedanul producătorului german va putea fi comandat cu elemente speciale de caroserie, dar și cu accesorii de interior inspirate din motorsport.
Marti, 02 Octombrie 2018 | PARIS 2018

Noua generație BMW Seria 3: design revizuit, tehnologii de ultimă generație și o gamă generoasă de motoare diesel și benzină

Noua generație BMW Seria 3 a fost prezentată în cadrul Salonului Auto de la Paris. Producătorul german a pregătit o mulțime de modificări estetice, îmbunătățiri de ordin tehnologic, dar și o gamă generoasă de motorizări.
Miercuri, 26 Septembrie 2018 | PARIS 2018

BMW a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul Seria 3: sedanul de clasă medie debutează în 2 octombrie în cadrul Salonului Auto de la Paris

Noua generație BMW Seria 3 va fi prezentată în 2 octombrie în cadrul Salonului Auto de la Paris. Conform informațiilor oferite de reprezentanții constructorului bavrez, noul sedan de clasă medie va fi echipat cu cel mai puternic motor pe benzină cu 4 cilindri din istoria companiei. În același timp, nemții anunță un Seria 3 cu un coeficient aerodinamic de 0.23.
Sambata, 22 Septembrie 2018 | Modele noi

Viitoarea generație BMW Seria 3 apare într-un nou clip oficial: sedanul constructorului german este surprins pe linia de asamblare

BMW a publicat un nou teaser video cu viitoarea generație Seria 3. De această dată, modelul constructorului german a fost surprins pe linia de asambalre. Viitorul Seria 3 va primi cel mai puternic propulsor pe benzină cu 4 cilindri din istoria companiei și va avea un coeficient aerodinamic de 0.23.
Miercuri, 12 Septembrie 2018 | PARIS 2018

Informații noi despre viitoarea generație BMW Seria 3: sedanul are un coeficient aerodinamic de 0.23 și cel mai puternic motor cu 4 cilindri din istoria companiei

BMW a publicat fotografii noi cu viitorul Seria 3. De această dată, imaginile au fost surprinse în timpul testelor din SUA, Suedia sau Germania. Totodată, nemții vin și cu imagini din tunelul de vânt.
Joi, 16 August 2018 | Modele noi

Detalii despre noua generație BMW Seria 3: masă redusă, comportament dinamic îmbunătățit și cel mai puternic motor cu 4 cilindri din istoria companiei

BMW a publicat o serie de informații despre viitoarea generație Seria 3. Modelul va avea o masă totală mai mică, suspensii revizuite, o dinamică îmbunătățită și va primi cel mai puternic motor cu 4 cilindri din istoria constructorului.
Joi, 08 Martie 2018 | Modele noi

Detalii despre viitoarea generație BMW Seria 3: platformă nouă și versiune electrică din 2020

Noua generație BMW Seria 3 va debuta în decursul acestui an. Modelul constructorului german va avea o platformă nouă, un design modificat, iar din 2020, și o versiune 100% electrică.
Vineri, 16 Februarie 2018 | Mediu

Autoritatea Federală de Transport din Germania: "BMW 320d respectă în totalitate cerințele impuse de lege"

La finalul anului trecut, constructorul BMW a fost acuzat că folosește un dispozitiv pentru manipularea emisiilor lui 320d. Acum, Autoritatea Federală de Transport din Germania vine cu rezultate oficiale: BMW 320d respectă în totalitate cerințele impuse de lege.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 07 Decembrie 2017 | Mediu

Procurorii germani analizează acuzațiile împotriva BMW Seria 3: modelul bavarez, suspectat că depășește normele de poluare

Procurorii germani au anunțat că vor analiza posibilitatea unei anchete oficiale cu privire la emisiile lui BMW Seria 3, model despre care o organizație de mediu afirmă că depășește limitele legale.
Miercuri, 06 Decembrie 2017 | Industrie

BMW, acuzată că utilizează un dispozitiv pentru trucarea emisiilor lui Seria 3. Germanii neagă informațiile

BMW este acuzată de utilizarea unui dispozitiv care truchează emisiile lui Seria 3, însă oficialii germani au dezmințit categoric această ipoteză.
Miercuri, 15 Noiembrie 2017 | Modele noi

Zvonuri despre viitorul M3: sedanul german va avea tracțiune integrală și sistem micro-hibrid

O serie de voci din industrie spun că viitoarea generație BMW M3 va avea 500 de cai putere, un sistem de tracțiune integrală și un sistem micro-hibrid bazat pe un pachet electric de 48 V.
Joi, 29 Iunie 2017 | Masini electrice si hibride

Atac la Tesla Model 3: BMW Seria 3 electric se lansează în septembrie cu autonomie de 400 km

BMW intenționează să lanseze în septembrie o versiune electrică pentru Seria 3 care să aibă o autonomie de circa 400 de kilometri, potrivit presei germane.
Joi, 11 Mai 2017 | Modele noi

Ediţii speciale pentru BMW Seria 3: Edition Sport Line Shadow, Edition Luxury Line Purity şi Edition M Sport Shadow

BMW Seria 3 va primi în iulie 3 ediţii speciale cu accente sportive, exclusiviste şi dinamice, numite Edition Sport Line Shadow, Edition Luxury Line Purity şi Edition M Sport Shadow.
Vineri, 10 Martie 2017 | Modele noi

BMW Seria 3 i-a motivat pe creatorii lui Kia Stinger, dar muza estetică a fost vechiul Maserati Ghibli

Kia Stinger este, probabil, cel mai apreciat model Kia din ultimii ani. Sedanul s-a bucurat de o primire extrem de călduroasă pentru că s-a ghidat după o rețetă de succes.
Marti, 08 Noiembrie 2016 | Intern

Arc peste timp: Legendarul BMW 2002 s-a întâlnit cu strănepotul BMW Seria 3 la București

Pentru a sărbători cum se cuvine centenarul BMW, marca germană a pus față în față la București un clasic BMW 2002 și strănepotul său, BMW Seria 3.
Luni, 04 Aprilie 2016 | Tehnologie

Adevărul despre farurile mașinilor actuale: Toyota Prius ”vede” mai bine noaptea decât BMW Seria 3, Audi A4 și Mercedes Clasa C

Un institut de siguranță a traficului a testat farurile a 31 de modele. Rezultatele au arătat că nu trebuie să cumperi neapărat o mașină premium scumpă pentru ”a vedea” mai bine noaptea.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Citroen, Mercedes-Benz, Peugeot, Romania, fotospion, BMW Seria 5, Toyota Prius, BMW Seria 3
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru