BMW Seria 7

Miercuri, 10 Noiembrie 2010 | Modele noi

Audi va dezvolta un rival pentru Mercedes S 250 CDI

Audi A8 va fi realizat şi într-o versiune hibridă care va beneficia de aportul unui motor pe benzină cu patru cilindri. Modelul va rivaliza cu Mercedes-Benz S 250 CDI, primul S-Klasse cu un motor cu patru cilindri.
Luni, 01 Noiembrie 2010 | Modele noi

Volvo exclude pe moment posibilitatea dezvoltării unui rival pentru S-Klasse şi Seria 7

Şeful mărcii Volvo a contrazis recent afirmaţiile lui Li Shufu privind dezvoltarea unui competitor al lui BMW Seria 7 şi Mercedes-Benz S-Klasse.
Vineri, 10 Septembrie 2010 | Tehnologie

BMW oferă conexiune internet pentru toate modelele sale

BMW oferă clienţilor săi posibilitatea de a opta pentru un pachet de conexiune la internet indiferent de modelul cumpărat. Singura condiţie este echiparea cu sistemul multimedia Connected Drive.
Joi, 12 August 2010 | Autoipoteze

Preşedintele GM vrea un rival Cadillac pentru Mercedes S-Klasse

Ed Whitacre, preşedintele executiv GM, se arată interesat de lansarea unei limuzine Cadillac, capabile să rivalizeze cu mercedes S-Klasse.
Joi, 05 August 2010 | Modele noi

BMW lansează în toamnă o nouă linie de accesorii M

BMW va lansa în toamna acestui an o linie de accesorii M pentru mai multe modele din gama sa, printre care X5 şi X6 M, M3, Seria 5 berlină şi Touring, X3 şi Seria 7.
Miercuri, 04 August 2010 | Autoipoteze

Geely vrea un Volvo S90, rival pentru Seria 7 şi S-Klasse

Gama Volvo ar putea să se lărgească în viitor cu o berlină de lux, botezată S90, gata să pună în pericol supremaţia modelelor germane BMW Seria 7 şi Mercedes S-Klasse.
Miercuri, 28 Iulie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV* : BMW testează noul Seria 6 Cabrio pe Nurburgring

Fotografii de la Carpix ne-au furnizat imagini spion cu viitorul BMW Seria 6 Cabrio în timpul testelor de pe circuitul Nurburgring.
Sambata, 05 Iunie 2010 | Modele noi

BMW Gran Coupe ar putea deveni viitorul Seria 6

BMW Gran Coupe va intra în producţia de serie începând cu anul 2012. Modelul german va deveni rivalul direct al lui Porsche Panamera sau Audi A7.
Marti, 27 Aprilie 2010 | Modele noi

BMW Gran Coupe de serie debuteaza in 2012

BMW se pregateste sa introduca in 2012 versiunea de serie a conceptului Gran Coupe, prezentat zilele trecute la Beijing. Modelul final va fi un sedan de top cu veleitati sportive.
Marti, 16 Martie 2010 | Autoipoteze

Infiniti nu dezvolta momentan un urmas pentru nava amiral Q

Modelul Infiniti care se batea de la egal la egal cu Mercedes S-Klasse, BMW Seria 7 sau Lexus LS nu va beneficia de un succesor, cel putin momentan, cand eforturile sunt concentrate pe reducerea emisiilor.
Joi, 25 Februarie 2010 | Tuning

BMW 760i Storm, cel mai puternic Seria 7 creat vreodata?

Tunerii de la G-Power au dat nastere unui BMW Seria 7 care poate pune pe tava pana la 725 de cai putere si 1000 de Nm. Herghelia propulseaza sedanul de lux pana la 345 de km/h.
Miercuri, 03 Februarie 2010 | Modele noi

Noul BMW Seria 5 cu ampatament marit va debuta in China

Piata chineza a primi lunile urmatoare si o varianta cu ampatament marit a noului BMW Seria 5. Sedanul va creste in lungime cu aproximativ 12 centimetri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 12 Ianuarie 2010 | Concepte

OFICIAL: Cadillac XTS Platinum, conceptul care ameninta BMW Seria 7

Cadillac a dezvaluit astazi conceptul XTS Platinum, care ar urma sa dea nastere in urmatorii ani unui model de clasa business, capabil sa concureze cu BMW Seria 7 si Mercedes S-Klasse.
Marti, 22 Decembrie 2009 | Video

VIDEO: Arabii fac drift-uri cu noul BMW Seria 7

Arabii sunt cunoscuti pentru drift-urile nebune pe care le fac cu aproape orice model pe care il conduc. De data aceasta, a venit randul lui BMW Seria 7 F01. Nu incercati asa ceva acasa!
Miercuri, 09 Decembrie 2009 | Autoipoteze

Prima schita a sedanului de lux Kia, rival pentru Audi si BMW

Directorul de design Kia a dezvaluit o schita a viitorului sedan sportiv de lux botezat cu numele de cod K9. Acesta ar putea fi omologul lui Gyundai Genesis sau un rival pentru nave amiral ca Audi A8 si BMW Seria 7.
Miercuri, 02 Decembrie 2009 | Analiza Automarket

ANALIZA: Noul Audi A8 versus S-Klasse, Seria 7 si Lexus LS

Automarket a realizat o comparatie intre noul Audi A8 si principalii adversari ai sai din segment. Am analizat dimensiunile, motorizarile de top, interioarele si performantele oferite de aceste modele de lux pentru a va prezenta oferta fiecarui constructor in parte pe acest segment.
Luni, 23 Noiembrie 2009 | Video

VIDEO: Viitorul BMW Seria 6 spionat indeaproape

Cel mai nou video spion ne aduce in prim plan un BMW Seria 6 complet camuflat, dar care tradeaza similitudini cu noul Seria 7 si probabil Seria 5.
Duminica, 01 Noiembrie 2009 | General

Beetle si Prius, in lista celor mai urate 50 de masini din lume

Jurnalistii americani de la Business Week au realizat o lista cu cele mai urate masini produse in ultimii 50 de ani. Volkswagen Beetle, Toyota Prius sau Tata Nano sunt doar cateva din automobilele amintite de americani.
Luni, 28 Septembrie 2009 | Video

Making of: Vezi cum a fost filmat spotul "Joy is BMW"

BMW a prezentat imaginile din platoul de filmare al noului sau spot, "Joy is BMW". Campania "Bucuria este BMW" a venit si in Romania, in aceeasi forma in care a fost prezentat in acest clip.
Miercuri, 28 Ianuarie 2009 | Modele noi

Infiniti pregateste un rival pentru Lexus RX si un hibrid

Divizia de lux a celor de la Nissan a declarat ca dezvolta in prezent un SUV-crossover, botezat Q45, capabil sa rivalizeze cu Lexus RX.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Audi, Mercedes-Benz, Lexus, hibrid, Infiniti, Seria 7, BMW Seria 5, Toyota Prius
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru