Tratament japonez pentru BMW Seria 7

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 27.11.2010
Japonezii de la Wald International au pregătit un pachet de caroserie agresiv şi un sistem de evacuare nou pentru BMW Seria 7.

Casa de tuning japoneză Wald International a creat un kit de caroserie interesant pentru noul BMW Seria 7. Acesta a fost botezat Black Bison şi îşi propune să facă din nava amiral a constructorului german o sportivă desăvârşită cu influenţe elegante.

Pentru început, designerii casei de tuning au creat un spoiler faţă nou care dispune de lumini pentru mersul pe timp de zi de tip LED, au restilizat pragurile laterale, iar spoilerul spate a primit câteva modificări discrete. Pentru a accentua sportivitatea, tunerii din Ţara Soarelui Răsare au montat două eleroane, unul poziţionat pe plafon, iar celălalt înfrumuseţează portbagajul modelului german.

De asemenea, tunerii japonezi au înlocuit sistemul de evacuare cu unul mai performant care se termină cu patru ţevi de eşapament de formă ovală. La final, Wald Internaţional a pregătit un set de jante Renovation de 23 de inch din aluminiu.

Via | WCF

Comentarii (4)

  • L-am vazut de cateva ori pe strada, arata incredibil. Este foarte frumos, unde mai pui ca este atat de mare si DINAMIC.
    4 3
  • da facut cu bun gust....
    7 1
  • ...
    arata frumos
    dar ce rost are sa-i pui unei limuzine jante de 23'', un sis nou de avacuare...
    mai bine faceau chestile astea pentru un M5 sau un M3! dc pe seria7, o sa vedem vreodata asemenea masina pe circuit??
    5 1
  • tocmai ca pe limuzina se potrivesc jantele pe 23, Seria 7 nu are ce cauta pe circuit, de aia exista M3, M5, M6. Gandeste-te ce efecte negative ar avea jantele alea mari si grele pe o masina sport.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru