BMW Gran Coupe de serie debuteaza in 2012

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 27.04.2010
BMW se pregateste sa introduca in 2012 versiunea de serie a conceptului Gran Coupe, prezentat zilele trecute la Beijing. Modelul final va fi un sedan de top cu veleitati sportive.

BMW nu a stat foarte mult pe ganduri si a anuntat oficial la Beijing ca noul concept Gran Coupe, prezentat in cadrul salonului chinez, va intra in productie, chiar mai curand decat se asteptau unii.

Vazut ca un sedan cu patru usi care combina exclusivitatea unui Gran Turismo cu fascinatia si performanta unui model sportiv, Gran Coupe este asteptat pe piata in 2012. Procesul de dezvoltare nu va fi unul indelungat pentru ca nemtii vor folosi aceeasi platforma regasita pe Seria 7, Seria 5 si Seria 5 Gran Turismo precum si aceleasi motorizari cu sase si opt cilindri din gama actuala.

Adrian van Hooydonk, designerul sef BMW, a sustinut ca "Gran Coupe indica catre un model anume, catre un sedan cu prezenta unui Seria 7, dar mult mai dinamic, mult mai sportiv, orientat catre sofer. Suntem convinsi ca trebuie sa facem aceasta masina", a incheiat Hooydonk.

Se pare ca Gran Coupe continua directia inaugurata in 2007 de conceptul CS si indica catre un varf de gama sportiv, care a fost pus in asteptare in ultimii ani din cauza atentiei acordate proiectului Megacity.

Intrebat daca viitorul derivat de strada al conceptului Gran Coupe va readuce in prim plan titulatura "Seria 8", van Hooydonck a declarat: "Nu ma gandesc la aceasta masina ca la un Seria 8, dar departamentul nostru de marketing ar putea avea alta viziune. In orice caz, munca abia acum incepe iar procesul de dezvoltare ar putea fi mai laborios decat designul gandit de noi".

via | egmcartech

Comentarii (7)

  • :)))))
    spuneam ce va in interventia anterioara
    0 1
  • reddog
    BMW
    Se anunta vremuri grele pt "concurenta".Eu spun ca ar face bine "concurenta" sa-si concedieze proiectanti, ingineri....etc.Si sa angajeze pe uniiiiii dintre voi care comentati aiurea mereu.
    3 3
  • andr3i
    primul BMW care intradevar merita apreciat.

    e un pas in fata k pana acum au facut numai in spate...:)) :))
    3 1
  • @LauCalin
    ce sa zic , masina arata perfect.
    Daca as avea bani as da pe ea si peste 100 000 euro.
    4 0
  • reddog
    BMW
    Baietas iar comentezi prostii? Dute baiete si cauta de munca la "concurenta" pt ca tu esti prea destept pt Romanica si scoate "concurenta" din kkt.Auzi aberati la el bmw a fost numai in spate,baietel bmw este de foarte mult timp in fata asa zisei "concurente".Nu are rost sa mai aduc aminte de toate premiile castigate.
    1 4
  • @dinamovistul
    lasa-ne ma odata... cat poti fi de terminat? nu exista post in care sa nu te bagi tu in seama cu ideile tale stupide. Invata inainte limba romana, poate viitoarele posturi nu vor mai fi nonsensuri goale dintr-o minte pustiita. Esti o insulta pentru BMW. O masina super, a carei imagine este patata de toti cocalarii care "este" fan infocat el.
    4 1
  • reddog
    @castravecior-murat
    Vorbi gogoneaua din tine? hahaha Esti ca si ceilalti o muratura stricata.
    1 4

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru