Bugatti

Joi, 14 Aprilie 2016 | Siguranta

Probleme în Paradis: trei rechemări în service pentru Bugatti Veyron în SUA

Indicatoare care arată mai multă benzină decât există în rezervor și coroziune la nivelul cablurilor sau al suportului de cric. Și mașinile de peste un milion de dolari au probleme "lumești" care duc la recall-uri în service.
Marti, 15 Martie 2016 | Modele noi

Bugatti spune nu SUV-urilor: Chiron va fi urmat de un model cu patru locuri şi, poate, de o maşină electrică

Bugatti este interesat să dezvolte o limuzină cu patru locuri şi, eventual, o maşină electrică, însă nu ia în calcul lansarea unui SUV.
Joi, 03 Martie 2016 | GENEVA 2016

GENEVA 2016 LIVE: Bugatti Chiron își etalează cei 1500 de cai la standul mărcii

Vedeta Salonului Auto. Acesta este titlul neoficial acordat de Automarket noului model Bugatti, în jurul căruia jurnaliștii s-au strâns ciorchine.
Miercuri, 02 Martie 2016 | GENEVA 2016

Bugatti who? Koenigsegg Regera anunță 1520 CP și un preț de 3 milioane de euro per exemplar

Nici nu s-a răcit bine cerneala pe datele tehnice fabuloase ale lui Bugatti Chiron, și suedezii de la Koenigsegg lansează la Geneva, într-un stand aflat la distanță de câteva zeci de metri, un rival pe măsură: noul Regera.
Luni, 29 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Zeul mașinilor sport e aici: noul Bugatti Chiron devine cea mai puternică mașină din istorie. 1500 CP, sub 2.5 secunde pentru 0-100 km/h

Acum câțiva ani, părea imposibil ca performanțele și cifrele lui Veyron să poată fi depășite. Astăzi, Bugatti ne oferă o nouă mostră radicală de sportivitate: noul Chiron vine cu 1500 CP, 1600 Nm și cu o viteză maximă "limitată pentru șosea" la 420 km/h.
Joi, 31 Decembrie 2015 | Modele noi

Performanțe stelare pentru noul Bugatti Chiron: 1500 CP, 467 km/h și un preț de 2.000.000 de euro

Deși Bugatti nu a publicat încă informațiile legate de înlocuitorul lui Veyron, clienții care au participat la prezentarea privată a mașinii a spart câteva dintre secretele sale. Așa cum ne așteptam, vorbim de un hipercar care va sparge barierele cunoscute ale lumii auto.
Vineri, 18 Decembrie 2015 | Modele noi

Felicitare de Crăciun de la Bugatti: "Sărbători fericite, dezvelim Chiron la Geneva"

Noul supercar Bugatti va vedea lumina zilei în luna martie la Geneva. Avem astăzi confirmarea oficială, odată cu o felicitare trimisă de marca italo-franceză fanilor săi.
Luni, 07 Decembrie 2015 | General

Bugatti a trecut de la Veyron la iahturi de lux: barca poartă numele unui animal de companie și costă două milioane de euro

Bugatti și-a unit forțele cu Palmer Johnson pentru a da naștere unei serii de iahturi de lux, al căror preț pornește de la două milioane de euro.
Miercuri, 02 Decembrie 2015 | Modele noi

Bugatti Chiron: Abia se ştie numele, dar deja s-au comandat peste 100

Bugatti Chiron este numele oficial al urmaşului lui Veyron. Supercarul va fi prezentat în martie 2016, însă a primit deja peste 100 de comenzi.
Vineri, 27 Noiembrie 2015 | Modele noi

Ne pregătim să îl uităm pe Veyron: prima schiță a viitorului Bugatti Chiron

Bugatti a dezvăluit o primă schiță a viitorului Chiron, înlocuitorul lui Veyron, așteptat să devină, din nou, cea mai rapidă mașină din lume.
Miercuri, 25 Noiembrie 2015 | Modele noi

Iute ca săgeata! Bugatti Chiron, prima maşină care va ajunge la 500 km/h?

Bugatti Chiron, înlocuitorul celebrului Veyron, ar putea atinge o viteză maximă de 500 km/h graţie unui motor de 1500 CP. Supercarul va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva din 2016.
Luni, 09 Noiembrie 2015 | Modele noi

Urmașul lui Bugatti Veyron se va muta în casă nouă: brandul va inaugura mai multe showroom-uri de lux

Bugatti anunță o nouă arhitectură pentru showroom-urile sale. Acestea vor fi pregătite să primească noul Chiron, înlocuitorul legendarului Veyron.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 05 Noiembrie 2015 | Fotospion

Bugatti Chiron - prima imagine neoficială a prototipului urmașului lui Veyron

Un utilizator de instagram numit Erico Hessel a publicat pe rețeaua de socializare un cadru cu ceea ce el descrie a fi Bugatti Chiron, urmașul lui Veyron.
Vineri, 25 Septembrie 2015 | Industrie

Reforma Volkswagen: Șeful Skoda va avea grijă de America de Nord, apar primele demiteri, iar brandurile vor avea mai multă independență

Consiliul de conducere Volkswagen a stabilit o serie de măsuri importante pentru reformarea Grupului Volkswagen. Piața de dincolo de Ocean se redefinește, iar șeful de vânzări și marketing este demis.
Luni, 14 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Bugatti Vision Gran Turismo, conceptul care ne arată design-ul urmașului lui Veyron (ACTUALIZARE)

Bugatti a dezvăluit noul Vision Gran Turismo, conceptul creat pentru a lua parte în competițiile virtuale din jocul Gran Turismo. Prototipul va fi expus și în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt pentru a anunța noua direcție de design a brandului.
Luni, 24 August 2015 | Modele noi

Șeful Bugatti: "Urmașul lui Veyron va avea o viteză maximă mai mare și va fi mai performant pe circuit"

Wolfgang Dürheimer, CEO-ul Bugatti, a anunțat că succesorul lui Veyron va fi mai rapid și mai performant. Totodată, șeful Bugatti a confirmat că nu vor construi un SUV sau o berlină.
Miercuri, 19 August 2015 | Modele noi

Bugatti Vision Gran Turismo, confirmat oficial: ”Va fi un concept dedicat fanilor”

Bugatti a dezvăluit astăzi o imagine teaser a conceptului pe care îl va expune la Salonul de la Frankfurt. Prototipul se va numi Vision Gran Turismo și va fi dedicat fanilor.
Vineri, 24 Iulie 2015 | General

Primul Bugatti Veyron de serie este din nou de vânzare

Primul Veyron fabricat în serie va fi din nou de vânzare, de data aceasta în cadrul unei licitații. Exemplarul a parcurs puțin peste 1.200 de kilometri, dar experții îl evaluează la cel puțin 1.8 milioane de dolari.
Marti, 30 Iunie 2015 | Modele noi

Șeful Grupului Volkswagen: ”Urmașul lui Bugatti Veyron va folosi tehnologie hibridă”

În așteptarea unui înlocuitor pentru popularul Veyron, Bugatti face publice noi detalii despre viitorul supercar. Acesta ar urma să folosească o tehnologie hibridă care să ajute la atingerea pragului de 1500 de cai putere.
Marti, 19 Mai 2015 | General

Un Bugatti Brescia regăsit după 40 de ani va fi vândut la licitaţie

O casă de licitaţii a pus la vânzare unul dintre cele 12 Bugatti Brescia existente în lume. Modelul a fost abandonat în urmă cu patru decenii într-un hambar din Franţa şi este în starea originală.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, McLaren, Audi, Ford, Porsche, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru