Bugatti

Duminica, 17 Septembrie 2017 | Modele noi

Urmașul lui Bugatti Chiron va fi dezvoltat din 2019: "Nu am decis încă dacă va avea propulsie electrificată"

Bugatti a vândut deja 300 dintre cele 500 de unități planificate pentru supercarul Chiron, astfel că producătorul va începe dezvoltarea unui urmaș în 2019.
Vineri, 15 Septembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Bentley se pregătește de adoptarea modei electrificării: în plan există Bentley-uri hibride plug-in și full-electrice

Șeful Bentley, Wolfgang Durheimer, a dezvăluit că dezvoltarea mașinilor electrice este o prioritate pentru compania britanică pe care o conduce.
Miercuri, 13 Septembrie 2017 | General

Bugatti Chiron a reușit o performanță impresionantă: 0-400-0 km/h în doar 42 de secunde (UPDATE VIDEO)

Bugatti Chiron a avut nevoie de doar 42 de secunde pentru repriza 0-400-0 km/h. La volanul hypercar-ului din Molsheim s-a aflat Juan Pablo Montoya, fost pilot de Formula 1.
Vineri, 21 Iulie 2017 | Modele noi

Bugatti Chiron nu scapă de electrificare: următoarea generație va avea propulsie hibridă

Bugatti Chiron va primi propulsie hibridă cu ocazia generației următoare, însă lansarea de peste 7 ani ar putea fi amânată în cazul în care constructorul decide să dezvolte încă un model.
Joi, 22 Iunie 2017 | General

Anvelopele stau în calea fericirii: Bugatti Chiron poate rula cu peste 480 km/h, dar pneurile nu fac față

Bugatti Chiron este o mașinărie complexă. Hypercar-ul din Molsheim este capabil de o viteză maximă de peste 480 km/h, dar cu anvelopele de acum, Chiron ar trebui să se mulțumească "doar" cu 450 km/h.
Marti, 16 Mai 2017 | Industrie

Zvonuri contrazise: "Grupul Volkswagen nu are de gând să vândă Bentley și Bugatti"

Directorul celor două mărci de lux pe care le deține Grupul Volkswagen a confirmat faptul că șefii conglomeratului german nu iau în calcul o eventuală vânzare a acestora pentru "relaxarea" efectelor financiare pe care Dieselgate le-a lăsat în urmă.
Luni, 06 Martie 2017 | GENEVA 2017

Ca pâinea caldă: Bugatti a vândut deja jumătate dintre cele 500 de exemplare Chiron. Unul e expus la Salonul de la Geneva

Deși costă 2.4 milioane de euro și deși niciun client nu a avut ocazia să testeze mașina, 250 de oameni cu conturi grase au decis să-și achiziționeze un exemplar Chiron în primul an de la prezentarea mașinii. Unul dintre ei își expune mașina la standul Bugatti de la Salonul Auto de la Geneva.
Sambata, 25 Februarie 2017 | General

Cristiano Ronaldo testează noul Bugatti Chiron înainte de a ajunge la primii săi clienți (VIDEO)

Bugatti a mers acasă la Cristiano Ronaldo pentru a-i oferi acestuia cheile de la noul Chiron. Fotbalistul a fost încântat de performanțele supercarului.
Luni, 20 Februarie 2017 | Modele noi

Dispari în 60 de secunde: Bugatti Chiron reușește 0-400-0 km/h în mai puțin de un minut

Nu există multe mașini din lume care să se poatăm lăuda că pot bifa secvența 0-400-0 km/h. Există însă și mai puține care pot să anunțe că pot realiza această performanță în mai puțin de 60 de secunde.
Joi, 22 Decembrie 2016 | Intern

SUV-urile de lux, la mare căutare în 2016 în România: 12 Bentley Bentayga vândute și trei precomenzi pentru Lamborghini Urus

2016 a fost un an excelent pentru mărcile de lux ale Grupului VW în România: cel mai scump SUV din lume a fost comandat în 2016 de 12 clienți români, Lamborghini așteaptă la rândul său un SUV pentru care au depus avans 3 clienți, iar oficialii Porsche Inter Auto au cereri implicit pentru Bugatti Chiron, mașină de 2.5 milioane de euro.
Marti, 13 Decembrie 2016 | Economic

Bugatti Veyron se transformă în mașină de colecție: ultimul exemplar coupe va fi scos la licitație

Ultimul exemplar coupe al modelului Bugatti Veyron va fi scos la licitație. Este vorba despre șasiul cu numărul 300, aparținân versiunii Super Sport de 1200 de cai putere.
Vineri, 09 Decembrie 2016 | General

Raţionalizare în era modernă: producţia lui Bugatti Chiron va creşte, dar clienţii aşteaptă chiar şi 3 ani pentru a primi maşinile

Bugatti a anunţat că va creşte producţia celei mai puternice sportive din istorie, însă chiar şi aşa unii clienţi vor aştepta 3 ani pentru a intra în posesia cheilor lui Chiron.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 31 August 2016 | O lume nebuna

Macheta lui Bugatti Chiron este la fel de scumpă ca mașina reală: 10.500 de dolari pentru o replică

Bugatti Chiron are un preț astronomic dacă îl comparăm cu celelalte supercaruri. Prin urmare, și macheta lui Chiron va avea un preț fabulos pe lângă replicile în miniatură cu care suntem obișnuiți.
Vineri, 26 August 2016 | Modele noi

Când 1500 de cai nu ajung: Bugatti vrea o versiune hibridă a lui Chiron "pentru performanțe mai bune, nu pentru a conduce electric în oraș"

Deși sistemele de propulsie hibride sunt privite ca alternative eco mai curate la modelele cu propulsie clasică diesel sau pe benzină, cei de la Bugatti privesc problema complet diferit. În stil Porsche, dacă vreți.
Luni, 22 August 2016 | Economic

Bugatti Chiron este mană cerească: deși costă peste două milioane de euro, 200 de clienți au rezervat deja mașina

Bugatti s-a trezit cu o mulțime de cereri pentru noul Chiron, supercarul său de peste două milioane de euro. În doar șase luni aproape jumătate din producția de 500 de unități a fost rezervată.
Luni, 01 August 2016 | Modele noi

Bugatti pregăteşte un posibil rival pentru Bentley Mulsanne, bazat pe conceptul Galibier

Bugatti intenţionează să lanseze un nou model, iar una dintre opţiunile luate în calcul este un sedan de clasă mare care să rivalizeze cu Rolls-Royce Phantom şi Bentley Mulsanne.
Vineri, 15 Iulie 2016 | General

Cadou pentru câştigarea EURO 2016: Cristiano Ronaldo şi-a cumpărat un Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse de 1.7 milioane de euro

Cristiano Ronaldo, proaspăt câştigător al Euro 2016 cu naţionala Portugaliei, şi-a cumpărat drept cadou un Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse în valoare de 1.7 milioane de euro.
Sambata, 02 Iulie 2016 | General

Cu gândul la toamnă-iarnă: Giorgio Armani a lansat o colecție de haine și genți pentru Bugatti

Giorgio Armani și BUgatti au înceut o colaborare care vizează lansarea unei linii de accesorii vestimentare, toate cu caracter exclusivist.
Miercuri, 29 Iunie 2016 | General

Bugatti vrea să-şi bată propriul record de viteză pe şosea: Chiron va încerca să depăşească cei 431 km/h stabiliţi de Veyron

Bugatti va încerca să-şi doboare propriul record de viteză pe şosea de 431 km/h stabilit în 2010 cu Veyron Super Sport. De data aceasta, "arma" de atac va fi Bugatti Chiron.
Luni, 06 Iunie 2016 | General

Idei pentru acasă: Bugatti Home este prima colecție de mobilier de lux a constructorului

Bugatti caută să lanseze o linie de accesorii de lux, urmând exemplul celor de a Mercedes și Porsche. Prima încercare este o linie de mobilier de lux.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, McLaren, Audi, Ford, Porsche, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru