Bugatti

Vineri, 19 Octombrie 2018 | Modele noi

Bugatti Chiron Super Sport ar putea debuta în cadrul Salonului Auto de la Geneva: producția nu va depăși 40 de unități

Bugatti dezvoltă o versiune specială pentru Chiron. Conform primelor informații, noua variantă poartă numele de Chiron Super Sport, iar prezentarea oficială ar urma să aibă loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva de anul viitor.
Miercuri, 12 Septembrie 2018 | Industrie

Bugatti este gata să introducă un al doilea model în gamă: “Trebuie să vedem dacă obținem o investiție din partea grupului VW”

Șeful Bugatti, Stephan Winkelmann, speră să obțină investiția necesară din partea grupului Volkswagen pentru a introduce un nou model în gama constructorului din Molsheim. Acesta își dorește un model “diferit față de Chiron”, iar zvonurile indică un viitor SUV de la Bugatti.
Marti, 11 Septembrie 2018 | General

Zvonuri: Bugatti își dorește versiuni noi pentru Chiron. Superleggera, SS și Aperta sunt variantele pe care constructorul din Molsheim le-a luat în vizor

Surse apropiate Bugatti spun că producătorul din Molsheim pregătește versiuni noi pentru Chiron. Superleggera, SS și Aperta sunt cele trei variante pe care Bugatti ar urma să le introducă în următorii ani. Un hypercar electric dezvoltat cu ajutorul Porsche, Rimac și Dallara apare în planuri.
Sambata, 25 August 2018 | Modele noi

Bugatti Divo: hypercarul de 1500 de cai putere dezvoltat special pentru viraje

Bugatti Divo utilizează același motor de 8.0 litri și 1500 de cai putere disponibil pe Chiron, însă noul hypercar a fost conceput special pentru viraje. Prețul unui exemplar este de 5 milioane de euro.
Marti, 07 August 2018 | General

Bugatti are o nouă campanie de marketing dedicată viitorului hypercar Divo: au fost publicate primele 4 clipuri dintr-o serie cu 8 episoade

Bugatti va prezenta noul hypercar Divo în 24 august în California, SUA. Modelul va fi produs în 40 de unități, iar prețul de comercializare a fost stabilit la 5 milioane de euro. Acum, constructorul din Molsheim lansează o nouă campanie pentru promovarea lui Divo.
Luni, 30 Iulie 2018 | Modele noi

Primul teaser video cu Bugatti Divo: viitorul hypercar va fi prezentat în 24 august și va fi produs în doar 40 de unități

Bugatti a publicat primul teaser video cu viitorul hypercar Divo. Modelul va fi produs în 40 de unități, iar prețul a fost stabilit la 5 milioane de euro. Oficialii Bugatti spun că hypercar-ul va fi ușor, agil și va beneficia de un limbaj nou de design.
Joi, 26 Iulie 2018 | Modele noi

Bugatti Chiron, disponibil și cu plafon panoramic: opțiunea Sky View aduce un plus de diversitate

Bugatti a introdus opțiunea Sky View pentru Chiron, prin care hypercarul primește două panouri panoramice din sticlă pentru plafon.
Marti, 10 Iulie 2018 | Modele noi

Bugatti anunță lansarea unui nou hypercar: Divo va fi produs în numai 40 de unități și va costa 5 milioane de euro

Bugatti va lansa în 24 august un nou hypercar care va purta numele pilotului francez Albert Divo. Modelul va fi disponibil în numai 40 de unități, iar prețul unui exemplar este de 5 milioane de euro.
Vineri, 01 Iunie 2018 | General

Pentru copilul din tine: Lego a pregătit un Bugatti Chiron din 3.599 de piese

Colecția Lego Technic are de astăzi un nou membru: Bugatti Chiron. Macheta hypercar-ului din Molsheim conține 3.599 de piese și are o lungime de 56 de centimetri.
Miercuri, 23 Mai 2018 | General

Bugatti are motive de sărbătoare: a produs 100 de exemplare Chiron

Bugatti desface șampania. Constructorul din Molsheim anunță că a produs 100 de unități Chiron din cele 500 programate. Exemplarul cu numărul 100 a fost comandat de un client din Orientul Mijlociu, iar prețul plătit se apropie de 2.85 de milioane de euro.
Sambata, 10 Martie 2018 | Modele noi

Bugatti se pregătește să adauge modele noi în gamă: “Fiți cu ochii pe noi, lucrăm la mai multe proiecte”

Șeful Bugatti a anunțat că echipa sa lucrează “la mai multe proiecte” în acest moment, astfel că ne putem aștepta la noi modele în gamă alături de Chiron.
Marti, 06 Martie 2018 | GENEVA 2018

Bugatti Chiron Sport: performanțe asemănătoare cu versiunea de bază, masă totală redusă și agilitate sporită

Bugatti a prezentat noul Chiron Sport în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Hypercar-ul are o masă mai mică cu 18 kilograme, o suspensie mai ridigă și același W16 de 8.0 litri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 05 Martie 2018 | GENEVA 2018

Teaser video pregătit de Bugatti: constructorul din Molsheim aduce la Geneva un Chiron special

Bugatti a publicat un teaser video cu surpriza pregătită pentru Salonul Auto de la Geneva. Conform zvonurilor, constructorul din Molsheim pregătește lansarea unui Chiron Super Sport.
Vineri, 09 Februarie 2018 | Industrie

Un exemplar Bugatti Chiron a fost vândut cu 3.2 milioane de euro la o licitație: hipercarul are sub 1.000 de kilometri la bord

Un exemplar Bugatti Chiron cu mai puțin de 1.000 de kilometri la bord a fost vândut în cadrul unei licitații organizate de celebra casă RM Sotheby's. Prețul de achiziție: 3.2 milioane de euro, cu 800.000 de euro peste prețul de pornire al unui Chiron nou.
Luni, 05 Februarie 2018 | Industrie

Loializarea clienților: Bugatti vrea să ofere o perioadă de garanție de până la 15 ani pentru modelele Veyron

Bugatti a anunțat lansarea unui nou program de loializare a clienților săi, aceștia având posibilitatea să beneficieze de o garanție de până la 15 ani în cazul modelelor Veyron.
Joi, 21 Decembrie 2017 | Industrie

Țintă atinsă: Bugatti Chiron a ajuns la 70 de clienți în 2017

Bugatti a anunțat livrarea către clienți a 70 de modele Chiron în acest an, ținta pentru 2017 fiind atinsă.
Vineri, 08 Decembrie 2017 | Siguranta

Recall de lux: 47 de unități Bugatti Chiron, chemate în service pentru probleme de sudură la scaune

47 de unități Bugatti Chiron din întreaga lume sunt rechemate în service ca urmare a unor potențiale probleme de sudură la scaune, care pot determina schimbarea poziției la volan.
Luni, 25 Septembrie 2017 | Industrie

Chiron are mare succes la vânzări: Bugatti inaugurează în Germania primul său showroom la standarde noi

Bugatti a deschis un showroom în Hamburg după ce hipercarul Chiron a avut vânzări foarte bune în oraș. Este primul showroom din Germania care beneficiază de un nou design Bugatti pentru magazinele de prezentare ale companiei.
Joi, 21 Septembrie 2017 | General

Cum filmezi un Bugatti Chiron care rulează cu 400 km/h? Simplu: cu un alt Chiron

Pentru că mulți s-au întrebat cum a reușit Bugatti să filmeze repriza 0-400-0 km/h a lui Chiron, oficialii din Molsheim au prezentat "mașina de asistență": un alt Bugatti Chiron.
Marti, 19 Septembrie 2017 | Modele noi

Noi detalii despre succesorul lui Chiron: noul model Bugatti va fi bazat pe conceptul Galibier și ar putea avea 4 uși

Succesorul lui Bugatti Chiron va fi bazat pe conceptul Galibier prezentat în 2009 și ar putea avea o caroserie cu 4 uși. O decizie finală va fi luată abia la sfârșitul lui 2018.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, McLaren, Audi, Ford, Porsche, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru