Bugatti

Luni, 02 Decembrie 2019 | Modele noi

Versiuni noi pentru Bugatti Chiron: Noire Sportive și Noire Elegance vor fi disponibile în doar 20 de unități

Bugatti a pregătit două versiuni noi pentru Chiron: Noire Sportive și Noire Elegance. În total, producătorul din Molsheim va dezvolta 20 de astfel de unități, iar prețul de pornire anunțat de oficialii mărcii este de 3 milioane de euro.
Marti, 19 Noiembrie 2019 | Modele noi

Noi detalii despre potențialul model electric de la Bugatti: va fi un Grand Tourer sau SUV cu patru locuri și va costa cel mult un milion de euro

Bugatti analizează oportunitatea de a dezvolta un Grand Tourer sau un SUV electric care să aibă patru locuri și să coste între 500.000 și un milion de euro, iar producția va fi de 600 de unități pe an.
Vineri, 27 Septembrie 2019 | General

Record stabilit de Koenigsegg Regera: 0-400-0 km/h în doar 31.49 de secunde

Koenigsegg Regera a avut nevoie de 31.49 de secunde pentru repriza 0-400-0 km/h. Vechiul record fusese stabilit în urmă cu doi ani de un exemplar Koenigsegg Agera RS.
Miercuri, 25 Septembrie 2019 | Intern

Singurul Bugatti Chiron în mărime naturală fabricat din piese Lego va putea fi admirat și în România începând cu 26 septembrie: modelul integrează peste un milion de piese Lego

Între 26 septembrie și 2 octombrie, pasionații de Lego și fanii industriei auto vor putea admira în showroom-ul eMag Băneasa singurul Bugatti Chiron în mărime naturală fabricat doar din piese Lego.
Luni, 09 Septembrie 2019 | Modele noi

Prototipul cu care Bugatti a trecut de bariera celor 490 km/h va avea o versiune de producție: 30 de unități și preț de peste 4.6 milioane de euro

Bugatti a anunțat că lansează o versiune de producție a prototipului care a stabilit recordul de viteză de 490.48 km/h. Versiunea va fi limitată la 30 de unități, iar producția va începe în 2021.
Luni, 02 Septembrie 2019 | Industrie

Un prototip al actualului Bugatti Chiron a stabilit un nou record de viteză: modelul din Molsheim a trecut de bariera celor 490 km/h

Un prototip al actualului Bugatti Chiron a reușit să ruleze cu 490.48 km/h. Hypercar-ul din Molsheim stabilește astfel un record pentru cea mai rapidă mașină de producție. În același timp, Bugatti devine primul producător care trece de bariera celor 483 km/h (300 de mile pe oră).
Joi, 29 August 2019 | Industrie

Bugatti refuză cererile pentru modele speciale din partea clienților: “Feedback-ul este important, dar noi stabilim strategia”

Bugatti susține că nu acceptă cereri din partea clienților pentru anumite proiecte speciale, cum ar fi exemplarele unicat. Constructorul afirmă că feedback-ul clienților este important, însă aceștia nu dictează strategia companiei.
Sambata, 17 August 2019 | Modele noi

Bugatti a prezentat noul Centodieci: modelul special inspirat de legendarul EB110 va fi produs în 10 unități și va avea un preț de pornire de 8 milioane de euro

Bugatti a prezentat noul Centodieci, un hypercar inspirat de celebrul EB110. Modelul este echipat cu motorul W16 de 8.0 litri care oferă 1.600 CP.
Marti, 06 August 2019 | Modele noi

Viitorul model Bugatti ar putea fi un SUV electric: croații de la Rimac sunt pe lista furnizorilor tehnologiilor necesare proiectului

Bugatti pregătește un nou model, iar conform surselor apropiate companiei, acesta va fi un SUV. Mai mult decât atât, reprezentanții constructorului din Molsheim își doresc un sistem electric de propulsie, iar croații de la Rimac sunt potriviți pentru furnizarea tehnologiilor necesare.
Luni, 20 Mai 2019 | Modele noi

Șeful Bugatti susține că al doilea model din gamă “ar putea să fie 100% electric”: “Trebuie să ne asigurăm că va fi cel mai bun din lume”

Bugatti pregătește lansarea unui al doilea model în gamă, iar șeful constructorului spune că “ar putea să fie 100% electric”. Stephan Winkelmann susține că, în acest caz, Bugatti trebuie să se asigure că va fi “cel mai bun model electric din lume”.
Sambata, 23 Martie 2019 | Modele noi

Bugatti La Voiture Noire: "La Geneva am expus doar un prototip, mașina finală va fi livrată peste doi ani și jumătate"

Cea mai scumpă mașină de serie din istorie, Bugatti La Voiture Noire, a fost prezentată la Geneva în formă de prototip doar parțial funcțional. Pentru mașina finală, proprietarul va trebui să mai aștepte încă 30 de luni.
Joi, 14 Martie 2019 | Modele noi

Bugatti pregătește un model “mai accesibil”: “Analizăm varianta unui model electric, viteza va fi mai puțin importantă”

Bugatti a reiterat ideea introducerii unui al doilea model în gamă, pe lângă Chiron, varianta unui vehicul electric fiind analizată în prezent. Constructorul se gândește ca noul model să fie “mai accesibil”, spunând că viteza va fi “mai puțin importantă”.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 13 Martie 2019 | General

Bugatti lansează Baby II: vehiculul electric de mici dimensiuni are roți motrice spate, dezvoltă 13 CP și este inspirat de legendarul Type 35.

Bugatti a prezentat noul Baby II, un vehicul echipat cu un motor electric și destinat celor mai înfocați fani ai mărcii. Bugatti Baby II poate fi utilizat atât de copii, cât și de adulți, iar prețul de pornire anunțat de constructorul din Molsheim este de 30.000 de euro plus taxe.
Miercuri, 06 Martie 2019 | GENEVA 2019

Mansory Centuria: primul tuning exterior pentru Bugatti Chiron propune accesorii de caroserie din fibră de carbon

Mansory a expus Centuria în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Proiectul tunerului german a avut în prim-plan hypercar-ul Bugatti Chiron, iar pachetul de exterior propune o mulțime de accesorii de caroserie din fibră de carbon.
Marti, 05 Martie 2019 | GENEVA 2019

Bugatti prezintă unicatul La Voiture Noire: cea mai scumpă mașină nouă vândută în istorie

Cu un preț de achiziție de 16.7 milioane de euro, unicul exemplar al noului Bugatti La Voiture Noire devine cea mai scumpă mașină nouă din istorie. Modelul amestecă liniile moderne Bugatti cu cele istorice ale legendarului Type 57 Atlantic.
Joi, 28 Februarie 2019 | GENEVA 2019

Primele clipuri teaser cu versiunea modernă a lui Bugatti 57 SC Atlantic: modelul va fi produs într-un singur exemplar

Bugatti va expune o versiune modernă a legendarului 57 SC Atlantic în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Hypercar-ul va fi produs într-un singur exemplar, iar voci apropiate companiei spun că acesta a fost deja rezervat pentru suma de 16 milioane de euro.
Miercuri, 20 Februarie 2019 | Modele noi

Bugatti pregătește un hypercar de 18 milioane de dolari: unicul exemplar, așteptat la Geneva

Bugatti se pregătește să prezinte un hypercar ce va fi dedicat lui Ferdinand Piech, fostul președinte al grupului Volkswagen. Unicul exemplar va avea o valoare de 18 milioane de dolari și va fi prezentat în cadrul salonului de la Geneva, potrivit unor informații neoficiale.
Joi, 07 Februarie 2019 | Modele noi

Bugatti împlinește 110 ani și lansează o ediție specială bazată pe Chiron Sport: producția va fi limitată la 20 de unități

Bugatti a publicat primele imagini și detalii referitoare la ediția limitată Chiron Sport "110 ans Bugatti". Versiunea specială a fost dezvoltată pentru a sărbători 110 ani de la înființarea mărcii din Molsheim.
Vineri, 25 Ianuarie 2019 | Industrie

Șeful Bugatti dezminte zvonurile din presă: “Nu vom construi niciun SUV”

Bugatti a negat zvonurile apărute în presă conform cărora urmează să lanseze un SUV. CEO-ul Stephan Winkelmann spune că un SUV nu ar respecta tradiția și brandul Bugatti.
Luni, 10 Decembrie 2018 | General

Fără record de viteză pentru Bugatti Chiron: oficialii din Molsheim spun că performanța se poate măsura și în alte moduri

Stephan Winkelmann, CEO-ul Bugatti, a declarat că hypercar-ul Chiron nu va încerca să stabilească un record de viteză. Totodată, oficialul constructorului din Molsheim, infirmă zvonurile care anunțau dezvoltarea unei versiuni targa.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, McLaren, Audi, Ford, Porsche, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru