Bulgaria

Luni, 11 Martie | Siguranta

România și Bulgaria, pe primele locuri în UE la numărul deceselor cauzate de accidente rutiere

Potrivit celor mai recente cifre publicate de Comisia Europeană, România și Bulgaria se regăsesc pe primele locuri din UE în ceea ce privește numărul deceselor cauzate de accidente rutiere.
Vineri, 01 Aprilie 2022 | Masini electrice si hibride

Un Porsche 911 clasic, transformat în mașină electrică de către o firmă din Bulgaria

Compania Modern Classics, cu sediul în Bulgaria, a transformat un model clasic Porsche 911 într-o mașină electrică. Astfel, propulsorul său dezvoltă 184 de cai putere și este preluat de la BMW i3.
Miercuri, 18 Martie 2020 | General

Tesla a inaugurat stații de încărcare rapidă în Bulgaria și Serbia: datele de deschidere pentru stațiile programate în România sunt incerte

Tesla a extins rețeaua de stații de încărcare Supercharger prin deschiderea unor puncte în orașul bulgar Plovdiv și în alte două localități din Serbia, inclusiv în Belgrad.
Luni, 03 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Bulgaria, din nou în fața României: Tesla va inaugura în acest an o stație de încărcare pentru mașini electrice la Plovdiv

Tesla a finalizat construcția unei stații de încărcare Supercharger în localitatea bulgară Plovdiv și o va inaugura în 2020 simultan cu alte două stații din Serbia, potrivit presei locale.
Marti, 22 Octombrie 2019 | Industrie

Volkswagen nu caută alternative pentru uzina din Turcia: "Așteptăm să vedem cum evoluează lucrurile"

Grupul Volkswagen a confirmat că nu caută în mod activ o alternativă pentru uzina din Turcia, întrucât așteaptă să vadă cum evoluează situația politică din această țară.
Joi, 17 Octombrie 2019 | Intern

România și Bulgaria au reluat negocierile cu Volkswagen pentru uzina din Estul Europei: bulgarii promit subvenții de 260 de milioane de euro

România și Bulgaria speră să profite de situația politică din Turcia pentru a convinge Volkswagen să schimbe țara care va găzdui noua uzina germană. Bulgarii anunță deja că vor dubla subvenția acordată VW la 260 de milioane de euro.
Luni, 05 August 2019 | Industrie

Reacția Bulgariei după ce Volkswagen a ales Turcia pentru noua uzina: negociază cu Hyundai construcția unei fabrici

Bulgaria va negocia în toamnă cu Hyundai construcția unei uzine auto în această țară după informațiile potrivit cărora Grupul Volkswagen a ales Turcia pentru noua să fabrică din Estul Europei.
Joi, 23 Mai 2019 | Intern

România ar fi ieșit din calcule pentru noua fabrică Volkswagen din Estul Europei: uzina va fi construită în Turcia sau Bulgaria

Grupul Volkswagen va construi noua uzină din Estul Europei în Turcia sau Bulgaria, după ce România ar fi fost scoasă din calcule, potrivit informațiilor apărute în presa din Cehia.
Miercuri, 13 Martie 2019 | Industrie

Skoda confirmă că 4 țări sunt analizate pentru o nouă fabrică în Europa: “Vom lua o decizie până la jumătatea anului”. România ar fi pe lista scurtă, alături de Bulgaria, Serbia și Turcia

Șeful Skoda a anunțat că pe lista scurtă pentru construcția unei noi fabrici în Europa au mai rămas 4 țări, pe care însă nu le-a numit. Serbia și Turcia au fost date drept câștigătoare în urma unor speculații anterioare, România și Bulgaria fiind și ele printre favorite la un moment dat.
Vineri, 12 Octombrie 2018 | Mediu

Bulgaria, Polonia și Slovacia solicită măsuri pentru reducerea importurilor de mașini în Estul Europei: "Ar trebui recondiționate"

Bulgaria, Polonia și Slovacia au semnat o declarație comună prin care solicită Uniunii Europene măsuri pentru reducerea importurilor de mașini second-hand din țările vest-europene sau montarea unor filtre suplimentare.
Luni, 21 Noiembrie 2016 | Industrie

Se coace o nouă fabrică auto la sud de Dunăre: vecinii bulgari sunt în discuții cu un mare constructor german

Bulgarii sunt în tratative cu un constructor german pentru inaugurarea unei uzine auto la sud de Dunăre. Vecinii noștri vor să demareze cât mai repede un proiect auto de amploare.
Miercuri, 26 Octombrie 2016 | Industrie

Unii cu investiţiile, alţii cu studiile: Bulgaria şi România sunt cele mai atractive ţări pentru industria auto

Bulgaria şi România ocupă primele două locuri într-un studiu realizat de vecinii de la sud de Dunăre care analizează cele mai atractive ţări pentru industria auto, deşi Polonia şi Ungaria au obţinut investiţii majore în ultimele luni.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 24 Octombrie 2015 | Reportaj

Râdem degeaba de bulgari: ne dau lecții la capitolul Saloane Auto și vor produce o gamă întreagă de SUV-uri

Automarket a vizitat Salonul Auto de la Sofia. Am găsit acolo o expoziție civilizată și bogată în exponate. În Bulgaria au investit și chinezii de la Great Wall, care vor produce o gamă întreagă de SUV-uri.
Vineri, 12 Iunie 2015 | Intern

Senatul a respins proiectul care ar fi limitat circulația în România a mașinilor înmatriculate în Bulgaria

Proiectul de lege care ar fi restricționat dreptul de circulație pe drumurile publice românești la 90 de zile de la intrarea în țară pentru autovehiculele înmatriculate în alte state a fost respins de Senatul României.
Luni, 30 Septembrie 2013 | Industrie

Bulgaria caută investitori noi din industria auto

În urma inaugurării primei uzine auto moderne din Bulgaria, vecinii noştri caută şi alţi parteneri din industria auto pentru a-şi dezvolta economia.
Miercuri, 31 Iulie 2013 | Intern

Bulgaria: Autorităţile pregătesc schimbarea codului rutier pentru a împiedica înmatriculările non-rezidenţilor

Autorităţile bulgare vor să-şi modifice codul rutier, pentru a sancţiona cumpărătorii de maşini înmatriculate în Bulgaria care nu au rezidenţă în ţară şi continuă să circule cu plăcuţele de înmatriculare bulgăreşti.
Luni, 17 Iunie 2013 | Intern

Podul Calafat - Vidin, al doilea pod dintre România şi Bulgaria, a fost deschis circulaţiei

Trecerea din Bulgaria în România şi invers poate fi făcută şi cu ajutorul celui de-al doilea pod peste Dunăre între cele două ţări, care leagă Calafat de Vidin. Taxa de traversare este de şase euro.
Marti, 23 Aprilie 2013 | Economic

ANALIZĂ: Benzina din România, cea mai ieftină din UE, dar în curs de scumpire

O analiză făcută de ruşii de la Rianovosti a relevat faptul că Norvegia are cea mai scumpă benzină din Europa, acompaniată de un nivel de trai suficient de bun pentru a putea cumpăra 2.042 litri cu un salariu mediu net.
Luni, 08 Aprilie 2013 | Intern

Autorităţile bulgare ar putea să confişte 35.000 de maşini conduse de români

Românii care şi-au înmatriculat automobile în Bulgaria pe numele unor cetăţeni bulgari care nu şi-au plătit impozitele ar putea să rămână fără maşini dacă vor trece Dunărea, anunţă Agerpres citând cotidianul bulgar Monitor.
Miercuri, 06 Februarie 2013 | Intern

Podul Calafat-Vidin va fi inagurat de Ziua Europei

Autorităţile din Bulgaria ne-au făcut un bine cu forţa. Podul Calafat - Vidin este gata în proporţie de 98%, iar bulgarii spun că va fi inagurat pe 9 mai 2013. Între timp, românii nu sunt hotărâţi cine va administra noul pod peste Dunăre.

Tag-uri similare

FIA, vanzari, Romania, Mazda, Formula 1, WRC, accident, calendar, Ungaria, F1
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru