Duster

Luni, 10 Ianuarie 2011 | Industrie

Dacia 2005 - 2010: vânzări internaţionale dublate, cota de piaţă în continuă creştere

Anul precedent a fost cel mai bun din istorie în materie de vânzări pentru cei de la Dacia, iar marca română aniversează şase ani la rând cu o creştere a vânzărilor de peste 10%.
Luni, 20 Decembrie 2010 | Motorsport

Alain Prost şi Dacia Duster câştigă pe Alpe d'Huez

A treia etapă a Trofeului Andros 2010/2011 a fost câştigată de Alain Prost şi Dacia Duster Ice. Francezul este în continuare liderul clasamentului.
Vineri, 10 Decembrie 2010 | Premii auto

Dacia Duster a câştigat premiul Maşina Anului 2011 de la Autobest

Juriul Autobest l-a votat pe Dacia Duster ca fiind Maşina Anului 2011. Din cei 15 jurnalişti aflaţi în juriu, 11 l-au ales pe Duster drept campion.
Vineri, 17 Septembrie 2010 | General

Franţa: În weekend are loc marele picnic Dacia

A doua întâlnire a pasionaţilor şi posesorilor de Dacia din Franţa va avea loc în acest weekend. Picnicul va avea loc în două locuri diferite, pentru a beneficia de suficient spaţiu pentru toţi participanţii.
Luni, 06 Septembrie 2010 | Tuning

Austria: Fiskales oferă o versiune van a lui Dacia Duster

Austriecii de la Fiskales LKW au realizat un kit de conversie VAN pentru Dacia Duster. Pachetul este oferit pentru toate versiunile de echipare ale SUV-ului din Mioveni.
Joi, 02 Septembrie 2010 | Modele noi

Şeful Dacia: "Duster va avea o transmisie automată şi motoare noi"

Jerome Olive, şeful Automobile Dacia, a declarat într-un interviu pentru ZF că Duster va primi o transmisie automată care va fi disponibilă şi în România, dacă va exista cerere pentru aceasta.
Joi, 05 August 2010 | Siguranta

Duster 4x2, pus în dificultate la testele de stabilitate. Dacia: "Duster nu are probleme!"

Un test realizat în Olanda arată că versiunile 4x2 fără ESP ale lui Dacia Duster au un risc crescut de răsturnare la manevrele de urgenţă.
Joi, 29 Iulie 2010 | Intern

Dacia şi-a invitat angajaţii la un test drive cu Duster 4x4

Aproximativ 500 de angajaţi Dacia au avut ocazia să testeze abilităţile lui Duster în cadrul unui test drive organizat de oficialii constructorului din Mioveni.
Joi, 08 Iulie 2010 | Modele noi

Franţa: Dacia oferă Duster 4x2 alimentat cu bioetanol şi o versiune diesel de 90 CP

Versiunea 4x2 a lui Dacia Duster este oferită în Franţa atât cu o motorizare 1.6 16v care poate funcţiona şi cu bioetanol E85, cât şi cu o motorizare dCi de 90 CP cu filtru de particule, ambele respectând normele Euro 5.
Luni, 05 Iulie 2010 | Economic

Dacia nu face faţă comenzilor pentru Duster

Datorită numărului mare de comenzi pentru Dacia Duster şi capacităţii de producţie limitată, livrările SUV-ului de la Mioveni vor fi întărziate.
Vineri, 02 Iulie 2010 | Intern

GALERIE FOTO: Dacia Duster Offroad Experience a demarat în Băneasa

Dacia Duster Offroad Experience a debutat ieri la Băneasa Shopping City. Modelul din Mioveni a făcut demonstraţii pentru clienţii interesaţi şi va fi prezent în zona special amenajată a parcării complexului comercial pe perioada acestui weekend.
Luni, 28 Iunie 2010 | Intern

Constantin Stroe: "Dacia nu va suferi prea tare din cauza creşterii TVA "

Vicepreşedintele mărcii Dacia consideră că producătorul auto din Mioveni şi furnizorii săi nu vor fi atinşi prea tare de creşterea TVA-ului, deoarece exportă 91% din producţie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 08 Iunie 2010 | Intern

Iată câştigătorii ediţiei 2010 a concursului "Cel mai 4x4"

Automarket a făcut parte şi anul acesta din juriul concursului "Cel mai 4x4" derulat în weekend-ul 5-6 iunie. Câştigătorii sunt Volkswagen Touareg, Dacia Duster, Mitsubishi L200 şi Audi Q5.
Miercuri, 26 Mai 2010 | Intern

Isabelle Huppert va conduce un Dacia Duster la vizita sa în România

Actriţa franceză Isabelle Huppert va vizita România preţ de trei zile cu ocazia expoziţiei "Femeia cu portrete" şi se va deplasa cu un Dacia Duster pe perioada şederii sale în ţara noastră.
Marti, 25 Mai 2010 | General

James May laudă din nou produsele Dacia

Dacia Duster a fost lăudat de James May, unul dintre prezentatorii emisiunii Top Gear. Modelul a fost apreciat pentru simplitatea sa şi pentru preţul redus de achiziţie.
Miercuri, 19 Mai 2010 | Modele noi

Dacia Duster devine Nissan Duster în SUA?

Noul Duster ar putea să fie vândut sub sigla Nissan în anumite ţări pe care Renault şi Dacia nu activează. Există posibilitatea ca modelul românesc să ajungă astfel în SUA.
Marti, 27 Aprilie 2010 | Intern

Emil Boc: "Dacia Duster este o masina de familie ideala"

Dacia Duster a fost caracterizata de Emil Boc, Premierul Romaniei, ca fiind o masina de familie ideala, confortabila si spatioasa. Aceste aprecieri au fost enuntate dupa un test cu doua versiuni ale lui Duster la fabrica Dacia din Mioveni.
Joi, 15 Aprilie 2010 | Modele noi

Renault vrea sa construiasca 320.000 de unitati Duster pe an

Renault doreste sa produca inca 170.000 de unitati Duster pe an peste cota de productie maxima care poate fi realizata la fabrica din Romania. Constructorul francez va utiliza fabricile sale din afara Europei pentru distributia modelului Duster pe pietele respective.
Miercuri, 14 Aprilie 2010 | Intern

Dacia creste cadenta de productie la 1.366 de unitati pe zi

Dacia va produce 20 de unitati suplimentare in fiecare zi, iar trei zile de sambata din aceasta luna vor fi lucrate in doua schimburi pentru a face fata cererii.
Miercuri, 14 Aprilie 2010 | Industrie

Dacia va avea propria sa retea de dealeri in Franta

In 2010, o parte din reprezentantele Renault care vindeau modele Dacia vor crea un showroom separat pentru modelele din Mioveni, pentru a-i oferi marcii romanesti un spatiu exclusiv de prezentare.

Tag-uri similare

Renault, Nissan, Dacia, Romania, Salon Auto, Germania, Concept, Geneva, Dacia Duster, Salonul Auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru