Primele imagini cu Dusterul destinat Rusiei

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 12.05.2011
Pe piaţa din Rusia, Duster va ajunge în curând cu sigla Renault. SUV-ul va beneficia de noul motor pe benzină de 140 de cai şi de o echipare mai bogată.

Duster se pregăteşte de lansare şi pe piaţa din Rusia. SUV-ul românesc va fi vândut sub sigla Renault şi va beneficia de o echipare ceva mai bogată decât cea a omologului său de pe piaţa românească.

Versiunea rusească a modelului Dacia va beneficia şi de noul motor pe benzină de 2.0 litri şi 140 de cai putere, asamblat la Mioveni, despre care vă vorbeam ieri. Alături de acesta va exista şi deja cunoscutul propulsorul de 1.6 litri şi 16 valve. Nu lipsesc nici dieselurile care, asemeni motoarelor pe benzină, vor fi disponibile cu tracţiune 4x2 sau 4x4.

Comparativ cu modelul care se vinde în România, şi pe celelalte pieţe europene, Duster-ul rusesc adoptă un design uşor modificat, cel puţin în partea frontală, unde grila clasică a fost înlocuită cu una cromată, mult mai impunătoare, pe care stă amplasat logo-ul Renault.

SUV-ul va fi produs la uzina Avtoframos, acolo unde au şi fost surprinse primele imagini ale Dusterului de Rusia, de către mai mulţi muncitori.

Pe lângă elementele regăsite pe modelul autohton, SUV-ul vine în plus cu opţionale de top, cum ar fi USB, Bluetooth, telefon şi mai multe culori pentru caroserie, printre care şi roşu.

via | daciaduster4x4

Comentarii (17)

  • X-ulescu
    pentru altii se poate mai bine. pentru romani.. da-i dreaq pe aia.. tipic
    47 8
  • DAN_GRC
    Grila nu-mi place, dar la interior e clar o diferenta, poate la face-lift peste cativa ani sa fie si la Duster-ul produs la noi aceste schimbari
    20 3
  • pretul
    Acum depinde si ce bani cer pe el!
    17 0
  • @
    Oricum Dacia nu este a noastra, este a francezilor, cum Skoda este a nemtilor. Isi bat joc de noi, chiar daca ar avea un pret mai mare, sunt sigur ca ar avea succes !
    Incep sa ma las usor de Dacia-Renault, si sa revin la grupul VAG, care imi place foarte mult !
    25 16
  • hahaha
    grupul vag? wow ce evolutie ...passat sau jetta ori golf si polo aceeasi masina 90 % .cea mai penibila marca auto.pana si touareg a ajuns sa semene cu passat.bleahh vw=e pentru vanzatorii de cartofi si pepeni.mai bn ramai la dacia sau renault

    frumos dusterul cu acest interior.arata si ea a masina ,in sfarsit
    21 40
  • "hahaha"
    Arata a msina de spalat poate cu interiorul ala,in afara de comenzile la aer si a sistemului audio tot bordul ala parca a suferit o mutatie genetica!
    15 13
  • Parca-i Dacia 1300.
    Mai bine dai dublu si iei un Tiguan si-l parchezi cumva sa nu i se vada spatele ala care-i mai urat ca la un golf.
    14 12
  • DAN_GRC
    Asta cu "mai bine dai dublu" e f tare :))0
    17 2
  • ****
    e ceva normal sa faca asa ceva ......cand o parte latra domene arata asa ,are motoare mici......asa sa faca sa dea motorul ala la export nu meritam ....si poate o sa pretuim dacia cand o sa cumparam din germania ,ungaria ,italia
    4 2
  • apropo un tiguan 2.0 140cp il face pe duster 2.0 140 cp? pe drumurile din romanica nu autostrada, nu liniute,.........argumentati
    7 4
  • Duster-ul ar fi mai rapid
    @lica - Un Duster cu motor de 2.0 litri contra un Tiguan cu motor similar!! Pai sa vedem.. aceeasi putere dar Dusterul are 500kg mai putin! Eu cred ca Duster-ul e mai rapid si-l face fara efort pe neamt.
    13 9
  • Duster vs Tiguan
    Am facut si eu liniuta asta Duster cu Tiguan de 1000 de ori ca sa fiu sigur de rezultat si...
    LA PRET Duster castiga intotdeauna!!!
    PS:La celelalte caracteristici sunt prea subiectiv -va las pe voi sa hotarati!
    6 6
  • @lica, Ai nevoie de mai multe date pentru un test comparativ.. Chiar daca nu avem inca detalii despre noul motor de pe viitorul Duster putem compara singura versiune a Tiguanului de 110CP cu actualul Duster de 110CP. Pai Tiguan are un cuplu de 280Nm la 1750rpm fata de 240 la 2000 pe Duster. Tiguan are si o acceleratie 0-100, mai buna de 11.9 fata de 12.5 iar diferenta de greutate este de doar 218Kg (Ion i-a apreciat greutatea la ochi, probabil). Din perspectiva mea, nu vad prea bine Dusterul.
    9 0
  • lorinczi.thomas
    pont
    Uitati-va la poza cu interiorul mai detaliat, daca va uitati prin parbriz puteti vedea spatele. :)
    1 1
  • daca stie cineva!?...
    de ce nu s-a permis fabricarea acelui Dusterul, cel care a avut o varianta originala?... era mult mai aratos chiar decit a altor branduri mari.
    http://forum.avtoindex.com/foto/dacia_duster_concept_photo_video_22113.html
    3 0
  • jeguri
    sa-i frec in nas de romani nesimtiti..isi bat joc de noi si ne da rebuturile,asa au facut si in comunism..daciile de export erau mult mai bune ca cele comercializate la romani..asa ne trebuie sa se pise si rusii pe noi..dacia noastra nu o meritam noi ca in poze,sa le-o dea la rusi..imi vine sa vomit..pe stroe!
    3 1
  • Uitati-va la poza cu interiorul mai detaliat, daca va uitati prin parbriz puteti vedea spatele. :)
    0 1

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru