Dacia Duster este maşina oficială a Festivalului George Enescu

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 26.01.2011
Dacia a semnat un parteneriat cu Festivalul George Enescu, iar Duster va fi maşina oficială a prestigiosului festival.

Dacia anunţă un nou parteneriat de imagine. De data aceasta, versiunea de top a lui Duster va fi maşina oficială a Festivalului George Enescu. Dacia este de şase ani partenerul Premiilor Gopo şi al Târgului de Carte "Gaudeamus". Ediţia din acest an a Festivalului George Enescu va avea loc între 1 şi 25 septembrie 2011, la Bucureşti. Asocierea Dacia cu prestigiosul eveniment cultural organizat de Guvernul României – Ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional reprezintă o premieră.

Pe lângă transportul personalităţilor care vor participa la evenimentul respectiv, Dacia va asigura şi un Duster 4x4 pentru Ioan Holender, directorul festivalului. Ioan Holender va folosi modelul Dacia Duster pus la dispoziţia sa pentru deplasările sale în România pentru a organiza evenimentul de la Bucureşti.

"Festivalul este unul dintre cele mai puternice branduri ale României. El promovează nu numai opera celui mai mare compozitor român, inspirată de folclorul românesc şi influenţată de tradiţia muzicală franceză, ci întreaga activitate culturală din ţară.

Dacia este onorată să se asocieze cu un eveniment de această anvergură. Prin vocaţia lor internaţională, ambele sunt branduri de care românii pot fi mândri, deoarece contribuie cu succes la conturarea unei alte perspective asupra României", a declarat Jérôme Olive, directorul general al Automobile Dacia şi al Grupului Renault în România.

"Ne-am dorit ca de la aceasta ediţie aniversară să aducem alături de noi cât mai multe branduri autohtone. Festivalul este o ocazie excepţională de a arăta lumii ce valori există în România, dar şi să le permitem românilor întâlnirea cu valori internaţionale. Prezenţa celui mai mare brand al nostru, Dacia, alături de alţi parteneri autohtoni puternici este o dovadă în plus că festivalul nostru pune la un loc ceea ce e reprezentativ pentru vremurile noastre – creativitatea, capacitatea de adaptare şi spiritul de competiţie", a declarat directorul Festivalului Internaţional , Ioan Holender.

Via | Dacia

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru