Dacia Duster este Maşina Oficială a "Redescoperă România" 2011

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 08.03.2011
Dacia s-a alăturat proiectului Redescoperă România şi a pus la dispoziţie echipei cinci exemplare Duster pentru o aventură care se va întinde pe 10.000 de kilometri.

Dacia s-a alăturat în acest an campaniei "Redescoperă România" iniţiată de Petrom. În cadrul primei etape a acestui proiect, cinci Dacia Duster au plecat pe traseu pentru a ajuta echipa de 20 de bloggeri să descopere ce înseamnă "Farsaungul", să viziteze bisericile din piatră din Ţinutul Haţegului, parcul dinozaurilor pitici sau Muzeul Vinului de la Drăgăşani. În cadrul acestei aventuri, cele cinci Dacia Duster vor parcurge, fiecare în parte, aproximativ 10.000 de kilometri.

Proiectul "Redescoperă România" de anul acesta reuneşte atât bloggeri, cât şi mărci româneşti care doresc să susţină împreună un demers cu un puternic impact cultural şi social. Toate punctele de interes nou-descoperite se vor adăuga hărţii interactive iniţiate anul trecut pe site-ul www.redescoperaromania.ro , care poate fi accesată şi prin aplicaţiile dedicate de iPhone şi Android.

În 2010, "Redescoperă România" a fost desemnată cea mai bună campanie de social media din România în cadrul concursului Internetics 2010.

Ediţia de anul trecut a RoNewMedia a premiat proiectul atât cu distincţiile "Best User Generated Content", cât şi "Best Social Media Campaign".

Via | Dacia

Comentarii (13)

  • BaditzaEx
    SPER !!!
    sa nu vad vreun comentariul negativ, IAR de la frustratul ala de VSZ :))
    15 1
  • La adresa masiniicomentariu negativ, nu, dar masina asta este buna sa descoperi Romania la cate gropi are, asta daca nu intervine Basescu si spune sa desoperi Romania din avion.
    17 1
  • Semtex
    @jan
    intr-adevar... oferta turistica ar trebui sa fie mai variata... adica sunt unii care vor sa vada gropile din avion si sa le compare: "uite, aia are forma de penis, ailalta forma de secera, ailalata de ciocan, ailalta zici ca-i Boc care intinde mana spre ele". Se vor gasi bineinteles turisti care sa zica "ah, uite una neteda precum chelia lui Basescu" . Totusi vor fi aventurieri care prefera sa le exploreze in offroad cu Duster-ul... trebuie sa avem de toate pt toti !
    25 3
  • doar cu loganul poti sa descoperi Romania!!!
    Nu cred ca gaseau suv la care sa coste reparatia mai ieftin. Dupa o tura prin Romania cu dusterul trebuies schimbate multe asta daca nu cade in vreo groapa cu totul. :))) ACOLO O DESCOPERA MAI BINE
    0 13
  • Asa da poti sa te plimbi cat vrei in Elvetia
    Daca poti sa ajungi la Salonul Auto de la Geneva dar sa iei o masina pe motorina. Poti sa conduci in voie pe strazile de acolo doar sa nu te ratacesti. ACOLO E PARADIS. Aici nu stiu ce este.
    1 8
  • @ALCOR
    se scot bani frumosi pe gropi... uitata-te la Marele Canion sau Groapa Marianelor.. de ce sa fim ca elvetienii cand putem castiga mai bine ca ei?
    11 0
  • Dupa 10000 km schimba injectoarele pe motiv ca nu sunt facute masinile pentru Romanica! Cat mai dureaza pana muta gunoiu in Maroc! Sa ii vad atunci pe patrioti!
    2 33
  • :)
    si cu cele 3 stele ale lui daca ai luat o stanca sau o prapastie din greseala atunci cred ca te-ai dus.
    :)
    @BaditzaEx - adevaru doare???
    :)
    1 31
  • COCALARU SEF
    DUSTER sau RENAULT?
    Sunt curios sa aflu cine a proiectat DUSTER? Dacia sau RENAULT? Ma refer la motor, suspensii, directie, tren rulare, etc...
    Poate DACIA ne va edifica. Mie imi pare o experienta a REANULT. Doar numele a cam romanesc (ma refer la marca DACIA). Experienta RENAULT inseamna un conglomerat de solutii tehice mai vechi (cercetare redusa, testari si mai reduse, costuri mici de fabricatie), la manopera ieftina (costuri foarte mici de fabricatie), la impozite pe profit modeste (costuri reduse de fabricatie), la profituri frumusele.
    Pana si cheltuielile de publicitate sunt facute de RENAULT.
    Poate ne dumireste cineva mai apropiat de situatia de la DACIA cine are meritul tehnic la elaborarea modelelor DACIA????????????
    0 9
  • Semtex
    @A.I
    hahahhahah adica vw, ford, fiat si ceilalti constructori nu au probleme cu injectoarele in Romania?! cred ca glumesti... hai sa fim totusi obiectivi si sa recunoastem ca asta-i o problema generala la diesel-urile moderne, cauzata de mai multi factori. In primul rand calitatea proasta a motorinei, apoi exploatarea defectuoasa (utilizarea la un regim de turatie joasa etc) si susceptibilitatea tehnologiei data de gradul ridicat de complexitate fata de un MAS (dieselul are pompa de injectie de inalta presiune, injectoare, bujii incandescente, intercooler, turbina, diversi senzori). Deci inainte sa arunci cu pietre intreaba pe cei care stiu baiatule... nu-i o rusine sa intrebi, rusine e sa faci pe desteptul, scriind in necunostinta de cauza

    @VSZ
    maghiarule, nu te dezminti... aceleasi dume chinuie, acceasi incoerenta... eu sunt unul care nu crede ca nu limba romana iti pune probleme in mod special, pentru ca in ungureste ai fi la fel de primitiv in exprimare... esti pur si simplu un individ lipsit de educatie... ce nu intelegi tu, e ca Duster e construit pe platforma B0 din 2004, care a fost conceputa de la bun inceput pentru 3 stele! In consecinta, rezultatul EuroNcap era previzibil si absolut normal !

    Beatrice Foucher, directoarea de produs de la Dacia spune clar:

    "Strategia Dacia este pentru 3 stele EuroNCAP si o mentinem"

    Jacques Chauvet, presedintele Consiliului de Administratie al Dacia:

    “Nu cred ca este o problema de imagine pentru ca intreaga gama Dacia a fost gandita pentru 3 stele Euro NCAP. Duster este un model pentru care am fost nevoiti sa crestem productia in trei randuri si credem ca rezultatul Euro NCAP nu va stirbi reputatia masinii"

    @COCALARU SEF
    Duster e conceput in proportie de 70% in Romania la Renault Technologie Roumanie (RTR)
    22 1
  • BaditzaEx
    @vsz
    de vreo 2-3 sapt tot bati toba pe aici, NON-STOP ca un copil retardat ca Dacia are doar 3 stele, am inteles esti complexat ca are succes , nu suporti nimic Made In Romania, doar ce-i facut in HunGAYria e bun si ai vrut sa faci un pic de reclama negativa , cat de OFTICOS sa fii ?! =))
    esti patetic sincer !
    8 1
  • Olteanu
    @restu
    ma ce tot urlati la vsz-u ala, si-a spus si el parerea si vad ca de la postu lui numa impotriva lui sunteti.
    sa fie sanatos ca nu-i place marca noastra, adevaru e ca nici io nu prea ma dau in vant
    0 10
  • @vsz
    Parerile trebuie respectate, aveti dreptul de a le exprima si aveti dreptul sa nu va placa ceva. Dar cand comentul tau e doar ca sa-ti exprimi rautatea...spune multe despre tine. Tu unde traiesti de risti ca sa "iei" o stanca sau o prapastie? (in marele imperiu ungar nu stiam ca aveti si o a doua forma de relief) Ai vazut atatea reportaje cu capacitatea masinii off-road ca doar era despre Dacia si evident ca ai comentat negativ...Stii ca nu aduci nimic nou, repeti aceasi placa. Vad ca chiar te-ai documentat de genul cuvantului stea...Care e problema ta? Caci personal imi e clar ca nu acele stele...
    7 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru