Dacia Duster este "Maşina 4x4 a anului" în Franţa

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 19.05.2011
Jurnaliştii francezi consideră că Duster este cea mai importantă apariţie 4x4 din Franţa în ultimul an. Duster a bătut în finală BMW X3 şi VW Amarok.

Dacia Duster îşi trece în cont un alt trofeul important. După ce a fost ales Maşina Autobest 2010, Maşina Anului în România şi a câştigat Trofeul Argus în Franţa, SUV-ul românesc şi-a acontat premiul "Maşina 4x4 a anului" acordată de 4x4 Magazine,  cea mai importantă revistă de profil din Franţa.

Duster a intrat în competiţie împreună cu alte 23 de modele de teren lansate în cursul acestui an, reuşind să câştige primul loc în urma unei finale în care SUV-ul construit la Mioveni a reuşit să învingă cea de-a doua generaţie a lui BMW X3 şi Volkswagen Amarok, primul pickup compact lansat de constructorul german în întreaga sa istorie.

Cel de-al patrulea premiu important pe care Duster şi-l adjudecă la nivel european se adaugă unei onorabile prezenţe în finala prestigioasei competiţii European Car of the Year. Dacia Duster a reuşit să se claseze pe locul al şaptelea la COTY, premiul cel mare fiind acontat de Nissan Leaf.

via | 4x4mag

Comentarii (12)

  • @
    Sunt mandru ca sunt roman.
    Chiar daca este de origine franceza, macar este construita la mine in tara :)
    55 7
  • @scorpyonu' - unele sunt construite la tine in tara ;)

    si ca sa fie clar de ce comentariul are 60 de voturi negative :
    " ce de bani pompeaza Renault ... " :)
    8 34
  • pff...meam luat duster,cam sunt dezamagit 10-12litri/100km....
    12 49
  • good news.......
    well done Deisia........
    26 2
  • Ivanoff
    VW Amarok ???
    Felicitari Dacia,felicitari Renault!!
    Dar...mai nou se dau premii si doar dc lansezi o masina intr-un segment in care nu ai mai activat,fara a sclipi cu nimic?...
    Aaaaaa,nu am observat ca e de la VW,pardon...
    25 3
  • In Germania X3 a iesit masina anului 4X4, in Franta Duster ca de Renault.......
    19 27
  • Duster
    Si care au fost criteriile? Sa aiba cat mai putini cai si un interior cat mai oribil posibil?
    14 55
  • @Duster
    NU.... sa aiba ruliu pronuntat pe viraje, sub 4 stele la noul NCAP, frane pe tambure pe spate, sa fie cat mai zgomotos la peste 120km/h, sa consume enorm daca e pe benzina si ...cel mai important, sa te faca sa uiti ca esti taran la volan.

    Sa nu uit sa apas pe manuta rosie...ca sa nu stric palmaresul
    16 44
  • Nu fiti rai!
    Isi merita pe deplin acest titlu,macar in tara care il apreciaza si il cumpara cel mai mult,poate ca ei sunt mai pragmatici ca noi!
    25 2
  • daca tot e premiat si cistiga notorietate sa faca ceva cu interiorul ala care pare si este de imprumut
    1 7
  • @danoe
    felicitari! ai descoperit "apa calda"... in lumea auto se practica si la case mai mari... macar Dacia re filosofie low-cost, dar kuga cu interior de focus numai low-cost nu se poate spune dupa ce-ti calculeaza pretul
    5 1
  • n/a
    Noi romanii suntem un neam de oameni foarte ciudat. Cu cat suntem mai rupti in kur , cu atat prajina e mai scurta sa ne ajunga la nas. Mancam ceapa si bem apa , dar venim din Spania cu bemveuri si mertsane sa ne dam mari la taranii din comuna, In timp ce nemtii, mai fraieri de felul lor , cumpara in dusmanie dacii, desteptii de romani nu suporta plasticele de slaba calitate ale daciei, draga. Loganul sau Dusterul sunt masini mult prea inferioare statului de bivol de Carpati care consuma cea mai mica cantitate de sapun din Europa. Manelele nu se aud asa de bine de la sistemul audio al Loganului asa ca cocalarii vor masini pe care sa scrie X3, Q7, SLR, A-8 si alte de-aste , in care gutza si salam sa-si infoaie plamanii eficient. De aia o sa stam totdeauna in lumea a treia a Europei.
    5 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru