Europa

Luni, 29 August 2022 | Masini electrice si hibride

Chinezii de la BYD vor lansa 3 modele cu zero emisii în Europa

Producătorul chinez de automobile electrice BYD, sau Build Your Dreams, pregătește 3 modele cu zero emisii pentru Europa. Asiaticii țintesc spre rivali ca Volkswagen și Hyundai/Kia.
Luni, 29 August 2022 | Industrie

Mai multe uzine Stellantis din Europa, închise temporar din cauza crizei de semiconductori

Stellantis a fost nevoit să oprească temporar activitatea mai multor uzine importante din Europa. Fabricile din Zaragoza, Spania și Sauchaux, Franța, unde sunt construite modele Opel, Citroen și Peugeot au fost oprite din cauza crizei de semiconductori.
Vineri, 26 August 2022 | Modele noi

Hennessey Venom F5 Roadster debarcă în Europa: decapotabilă cu 1.842 CP

Evenimentul Salon Prive, din 31 august, va marca debutul european al decapotabilei Hennessey Venom F5 Roadster. Vor fi produse 30 de exemplare.
Joi, 25 August 2022 | Industrie

BYD ar putea construi mașini electrice în Europa

Chinezii de la BYD iau în calcul să înființeze mai multe fabrici în Europa, pentru a vinde mai multe modele electrice pe Bătrânul Continent. Constructorul chinez va lansa trei modele noi în Europa până în 2023.
Vineri, 12 August 2022 | Masini electrice si hibride

Hyundai va lansa două electrice, de dimensiuni mici, în Europa până în 2024

Hyundai va lansa două electrice noi, de dimensiuni mici, în Europa până în 2024. Acestea vor debuta la mijlocul anului viitor, respectiv spre finalul lui 2024.
Joi, 04 August 2022 | Economic

Vânzări electrice, în Europa, în prima jumătate a anului: Stellantis în fața Tesla

Stellantis a vândut mai multe mașini electrice decât Tesla în prima jumătate a anului, în Europa. În top, cel mai nou grup din industrie s-a clasat pe locul 2, în spatele Volkswagen.
Joi, 21 Iulie 2022 | General

Stellantis lansează un serviciu de închirieri pentru mașini electrice. Preț de la 110 euro pe lună

Stellantis a lansat oficial un serviciu de închirieri auto pentru Europa. Acesta se numește Electric As You Go și este un serviciu în care clienții pot închiria mașini electrice. Prețurile pornesc de la 110 euro pe lună.
Joi, 21 Iulie 2022 | Industrie

Ford oprește parțial comenzile pentru Fiesta și Focus în Europa

Ford a oprit parțial comenzile pentru Fiesta și Focus în Europa, din cauza problemelor cu lanțurile de aprovizionare și a lipsei de componente esențiale. Cele două modele vor fi vândute în continuare, însă vor fi disponibile doar versiunile deja preconfigurate de către constructor.
Marti, 12 Iulie 2022 | General

STUDIU: Cele mai prietenoase țări pentru mașini electrice. România, în fața Germaniei, Franței și Marii Britanii

Un studiu realizat de compania britanică Uswitch arată care sunt cele mai bune țări din Europa pentru mașinile electrice. Studiul relevă că Olanda este cea mai bună țară europeană pentru vehicule cu zero emisii, în timp ce România stă surprinzător de bine la acest capitol. Țara noastră se află în fața unor state importante, precum Germania, Franța și Marea Britanie.
Luni, 04 Iulie 2022 | Modele noi

Ediție limitată Honda e: producție de 50 de exemplare și disponibilă doar în Europa

Honda a lansat o ediție limitată pentru modelul electric Honda e, numită simplu Limited Edition. Noul model este vopsit într-o culoare roșie exclusivă și va fi produs în doar 50 de exemplare pentru Europa.
Luni, 04 Iulie 2022 | Industrie

PREMIERĂ: Ford Bronco va ajunge și în Europa, dar în volume limitate

Constructorul american de automobile anunță că celebrul Bronco va fi disponibil, în premieră, în Europa. Clienții din anumite piețe îl vor putea achiziționa într-un număr limitat de exemplare, de la sfârșitul anului 2023.
Marti, 28 Iunie 2022 | Economic

Topul electricelor comercializate în Europa în luna mai: Dacia Spring rămâne pe locul 4

Europenii au cumpărat peste 100.000 de mașini electrice în luna, potrivit datelor Jato Dynamics. Aceasta reprezintă o creștere de 19% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 22 Iunie 2022 | Modele noi

Peugeot prezintă noul 408: geamănul lui Citroen C5 X va primi și versiune pur electrică

Constructorul francez de automobile lansează oficial noul 408, un crossover cu siluetă fastback, poziționat "în vârful segmentului C". Ulterior va primi și o versiune pur electrică.
Luni, 06 Iunie 2022 | Industrie

Hyundai, Kia și Genesis vor construi mai multe modele în Europa, pentru clienții europeni

Potrivit celor mai recente informații, Hyundai, Kia și Genesis ar urma să dezvolte mai multe modele în Europa și, cel mai important, pentru clienții de pe Bătrânul Continent.
Vineri, 03 Iunie 2022 | Modele noi

Toyota GR86 debutează în Europa cu motor de 2.4 litri și 234 de cai putere

Constructorul nipon de automobile lansează modelul sport GR86 și în Europa. Acesta va fi disponibil pentru o perioadă de doi ani, iar, pe unele piețe, clienții pot depune o cerere de pre-comandă.
Joi, 02 Iunie 2022 | Modele noi

Facelift pentru Toyota Corolla în Europa: motorizări hibride mai puternice

Versiunea europeană a lui Toyota Corolla a primit o serie de îmbunătățiri în Europa. Aceasta va fi disponibilă începând cu primul trimestru al anului viitor.
Joi, 26 Mai 2022 | Economic

Dacia Sandero, a treia cea mai vândută mașină din Europa, în luna aprilie

Potrivit unei analize realizate de compania Jato Dynamics, Dacia Sandero a ocupat locul al treilea în topul vânzărilor din luna aprilie, din Europa. Primul loc i-a aparținut lui Peugeot 208.
Vineri, 20 Mai 2022 | Industrie

Schițe cu viitorul SUV SsangYong Torres: versiune pur electrică pentru Europa

Constructorul coreean de automobile a publicat o serie de schițe oficiale cu viitorul SUV Torres. În Europa va ajunge, în a doua jumătate din 2023, într-o versiune pur electrică.
Miercuri, 18 Mai 2022 | Industrie

Ce mașini au înmatriculat europenii în luna aprilie: creștere pentru Dacia

În a patra lună din 2022, europenii au înmatriculat 830.447 de mașini noi, cu 20.2% mai puține decât în aceeași perioadă din 2021, potrivit datelor furnizate de către Asociația Europeană a Constructorilor de Automobile (ACEA).
Marti, 17 Mai 2022 | Modele noi

Audi anunță pachetele Competition și Competition Plus pentru RS4 Avant și RS5

Constructorul din Ingolstadt anunță pachetele opționale Competition și Competition Plus pentru modelele de performanță RS4 Avant și RS5 (atât varianta Coupe cât și Sportback). În Europa, acestea costă 7.875, respectiv 11.875 de euro.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Dacia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru