Ferrari

Marti, 19 Aprilie 2022 | Modele noi

Ferrari prezintă noul 296 GTS: plafon retractabil și același V6 plug-in hybrid cu 830 CP

Varianta decapotabilă a lui Ferrari 296 GTB tocmai a debutat oficial. Denumită 296 GTS (Gran Turismo Spider), aceasta vine echipată cu același sistem de propulsie V6 plug-in hybrid ca și varianta coupe.
Joi, 14 Aprilie 2022 | Industrie

OFICIAL: Ferrari Purosangue va fi lansat "în lunile următoare"

Potrivit șefului Ferrari, Benedetto Vigna, primul SUV din istoria mărcii, denumit Purosangue, va fi lansat în lunile următoare. Anunțul a fost făcut în cadrul unei întâlniri cu acționarii.
Joi, 14 Aprilie 2022 | Modele noi

Teaser cu un nou model Ferrari. Italienii anunță data lansării

Constructorul italian de automobile a publicat un teaser care anunță un nou model, cel mai probabil unul decapotabil. Acesta va debuta oficial în 19 aprilie.
Luni, 11 Aprilie 2022 | F1 TOP

Charles Leclerc câștigă Marele Premiu de Formula 1 al Australiei. Perez și Russell pe podium

Charles Leclerc s-a impus în Marele Premiu de Formula 1 al Australiei, pe circuitul Albert Park din Melbourne. Sergio Perez și George Russell au completat podiumul.
Sambata, 09 Aprilie 2022 | F1 TOP

Charles Leclerc, pole position în Australia. Verstappen și Perez, locurile 2 și 3

Charles Leclerc a fost cel mai rapid în sesiunea de calificări, astfel că va porni în Marele Premiu de Formula 1 al Australiei din pole position. Max Verstappen și Sergio Perez au terminat pe 2, respectiv pe 3.
Vineri, 08 Aprilie 2022 | F1 TOP

F1: Charles Leclerc, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente libere din Australia

Charles Leclerc a încheiat pe prima poziție cea de-a doua sesiune de antrenamente libere din Australia. Max Verstappen a fost al doilea, iar Carlos Sainz a completat podiumul.
Luni, 28 Martie 2022 | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, victorie în Arabia Saudită. Ferrari, din nou pe podium cu ambii piloți

Max Verstappen, campionul mondial en-titre, a câștigat Marele Premiu de Formula 1 din Arabia Saudită, găzduit de circuitul stradal din Jeddah. Charles Leclerc și Carlos Sainz au completat podiumul.
Joi, 24 Martie 2022 | Modele noi

Ferrari publică primul teaser oficial cu viitorul SUV Purosangue

Constructorul italian de automobile publică primul teaser oficial cu viitorul SUV Purosangue. Acesta ar urma să intre în producție în 2022, iar livrările ar putea debuta în 2023.
Duminica, 20 Martie 2022 | F1 TOP

F1: Dublă Ferrari în Bahrain! Victorie pentru Leclerc în fața lui Sainz. Abandon pentru Red Bull

Charles Leclerc a câștigat prima cursă din noul sezon de Formula 1 în fața lui Carlos Sainz. Ferrari începe anul cu o dublă, în timp ce ambii piloți Red Bull au abandonat în ultimele tururi din cauza unor probleme tehnice. Lewis Hamilton a terminat pe locul 3.
Sambata, 19 Martie 2022 | F1 TOP

Formula 1 Bahrain: Charles Leclerc în pole! Mercedes, pe locurile 5 și 9

Charles Leclerc, pilotul Ferrari, a obținut pole position în Marele Premiu din Bahrain, prima etapă a noului sezon de Formula 1. Monegascul este urmat de Max Verstappen și de coechipierul său, Carlos Sainz Jr.
Miercuri, 16 Martie 2022 | Industrie

Ferrari oprește comenzile pentru F8 Tributo și Spider

Ferrari a oprit comenzile pentru cele mai bine vândute modele ale sale, F8 Tributo și Spider. Constructorul italian nu a oferit o explicație pentru această decizie, însă F8 ar putea fi retras mai devreme decât era anticipat.
Miercuri, 09 Martie 2022 | Industrie

Ferrari și Lamborghini opresc livrările către Rusia și donează un milion de euro către victimele din Ucraina

Cei doi eterni rivali din lumea supermașinilor, Ferrari și Lamborghini, au anunțat că vor opri livrările de mașini către Rusia din cauza războiului din Ucraina. De asemenea, ambele mărci au donat câte 1 milion de euro către eforturile umanitare din statul vecin României.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 23 Februarie 2022 | F1 TOP

Formula 1: Charles Leclerc, cel mai rapid în dimineața primei zile de teste din presezon

Charles Leclerc, pilotul celor de la Ferrari, a fost cel mai rapid în prima dimineață de teste din presezon. Lando Norris a încheiat pe locul secund, iar George Russell a stabilit al treilea timp de referință pe circuitul Barcelona - Catalunya.
Marti, 22 Februarie 2022 | Modele noi

Primele imagini neoficiale cu viitorul SUV Ferrari Purosangue

Primele imagini neoficiale cu viitorul SUV Ferrari Purosangue au fost "scăpate" pe internet. Din câte se pare, este vorba despre un prototip de pre-serie, fotografiat în uzina producătorului de la Maranello.
Marti, 22 Februarie 2022 | Modele noi

O companie britanică lansează o replică a lui Ferrari 250 GT SWB: preț de 1.6 milioane de euro

Compania britanică RML a lansat o replică modernă a legendarului model Ferrari 250 GT SWB. Replica, numită Short Wheelbase, are un motor V12 de 479 de cai putere și costă peste 1.6 milioane de euro. Doar 30 de exemplare vor fi produse.
Joi, 17 Februarie 2022 | F1 TOP

F1: Ferrari prezintă monopostul din 2022

Scuderia de la Maranello a lansat noul monopost, de specificație 2022, în cadrul unui eveniment online. Carlos Sainz și Charles Leclerc vor concura și anul acesta pentru Ferrari.
Vineri, 04 Februarie 2022 | Economic

Ferrari se bucură de cel mai bun an din istorie. Vânzări record înregistrate în 2021

Constructorul italian de supercar-uri a publicat raportul său de vânzări pentru anul 2021. Cu 11.155 de mașini vândute, Ferrari se bucură de cel mai bun an din istorie la acest capitol.
Vineri, 04 Februarie 2022 | Modele noi

Ferrari: Purosangue, primul SUV al mărcii, debutează în 2022. Livrările încep un an mai târziu

Constructorul italian de automobile confirmă intrarea în producție a SUV-ului Purosangue în 2022. Primele exemplare vor fi livrate clienților un an mai târziu.
Marti, 18 Ianuarie 2022 | F1 TOP

F1: Mercedes, Ferrari și McLaren anunță data lansării monopostului din 2022

Mercedes-AMG F1 Petronas, Ferrari și McLaren sunt cele mai recente echipe care au anunțat data lansării monopostului din 2022. Britanicii de la Aston Martin au fost primii.
Miercuri, 29 Decembrie 2021 | Industrie

Ferrari marchează a 75-a aniversare cu un logo special

Constructorul italian de automobile celebrează a 75-a aniversare cu un logo special. În 2022, producătorul de la Maranello urmează să lanseze primul SUV din istoria sa.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru