Geely

Marti, 18 Octombrie 2016 | Modele noi

Teasere misterioase pentru primul model Lynk & Co: brandul chinezesc cu tehnologie Volvo se lansează în Europa în 20 octombrie

Lynk & Co, brandul chinezesc deţinut de Geely care va utiliza o platformă împrumutată de la Volvo, se va lansa în Europa în 20 octombrie cu un model care a primit deja două teasere misterioase.
Marti, 24 Noiembrie 2015 | Masini electrice si hibride

Geely vrea să renunțe la motorizările tradiționale alimentate cu benzină până în 2021

Geely, compania care deține marca Volvo, are planuri mari de viitor. Chinezii vor să nu mai fabrice mașini cu motorizări tradiționale alimentate cu benzină începând cu anul 2021.
Vineri, 09 Octombrie 2015 | Modele noi

Înlocuitorul lui Volvo V40 este în lucru și va avea un frate crossover, XC40

Peter Mertens, șeful departamentului de cercetare și dezvoltare de la Volvo, a reconfirmat planurile pentru un înlocuitor al lui V40 și al unui crossover construit pe platforma sa.
Marti, 11 August 2015 | Modele noi

Volvo și Geely vor da naștere unei familii de modele compacte

Volvo și Geely au inaugurat un centru de dezvoltare capabil să de anaștere unei familii complete de modele compacte. Printre viitorii candidați se numără noua generație V40 și un crossover XC40.
Luni, 27 Aprilie 2015 | Modele noi

Volvo va construi în Europa succesorul lui V40 pe o platformă dezvoltată alături de chinezii de la Geely

Succesorul lui Volvo V40 va fi bazat pe o platformă dezvoltată împreună cu Geely şi va fi construit tot în fabrica din Belgia, anunţă oficialii mărcii suedeze.
Joi, 11 Septembrie 2014 | Modele noi

Vechiul Volvo XC90 rămâne în viaţă sub numele XC Classic pe piaţa din China

Volvo şi părintele său Geely au decis să păstreze pe piaţă vechea generaţie XC90, chiar dacă întreaga sa carieră se întinde pe durata a 12 ani. Modelul va continua să fie vândut în China sub numele XC Classic.
Marti, 25 Martie 2014 | Industrie

Actualul Volvo XC90 va continua să fie produs în China după lansarea noii generaţii a SUV-ului suedez

Pentru a atrage cât mai mulţi clienţi spre marca suedeză, compania-mamă a celor de la Volvo, Geely, a construit o fabrica în care va produce actuala generaţie a SUV-ului XC90 după lansarea celei noi.
Vineri, 21 Martie 2014 | Modele noi

Volvo V40 va primi în 2017 un înlocuitor dezvoltat împreună cu Geely

Gama V40 de la Volvo va primi o nouă generaţie în 2017, care va fi dezvoltată pe baza unei platforme la care suedezii lucrează împreună cu Geely, compania chineză care a cumpărat marca din Goteborg.
Marti, 28 Ianuarie 2014 | Autoipoteze

Geely şi Volvo lucrează împreună la o subcompactă

Zhejiang Geely Holding Group şi Volvo lucrează la dezvoltarea unei subcompacte, titrează Automotive News. Modelul va fi unul global şi este aşteptat să debuteze în trei sau patru ani.
Vineri, 23 August 2013 | Industrie

Geely va produce în 2015 modele cu ajutorul tehnologiei dezvoltate de Volvo

După cinci ani de investiţii în dezvoltarea tehnologiilor Volvo, compania chineză Geely - deţinătoarea mărcii suedeze - va împrumuta know-how-ul inginerilor nordici pentru unele dintre modelele proprii.
Miercuri, 06 Februarie 2013 | Industrie

Geely a salvat de la insolvenţă producătorul taxiurilor londoneze

Chinezii de la Geely, posesorii mărcii Volvo, au cumpărat Manganese Bronze Holdings, compania care produce celebrele taxiuri negre londoneze, pentru echivalentul a 12.8 milioane de euro.
Joi, 13 Decembrie 2012 | Industrie

Volvo va oferi trei tehnologii proprietarului său chinez Geely

Volvo şi Geely au semnat o colaborare care le va permite chinezilor să beneficieze de mai multe tehnologii deţinute de scandinavi. Cea mai importantă dintre ele va fi însă împrumutarea cunoştinţelor în materie de siguranţă, un capitol la care Volvo este lider în segmentul premium.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 19 Octombrie 2012 | Industrie

Hakan Samuelsson, fostul şef MAN, a preluat conducerea Volvo

Hakan Samuelsson, fostul CEO al MAN, a fost desemnat de proprietarii mărcii suedeze Volvo să-l înlocuiască pe Stefan Jacoby la conducerea companiei.
Vineri, 18 Mai 2012 | Modele noi

Geely va folosi platforma lui XC90 pentru un SUV chinezesc de lux

Constructorul chinez Geely, proprietarul celor de la Volvo, va prelua platforma actualului XC90 pentru a dezvolta propriul său SUV de lux.
Luni, 09 Aprilie 2012 | Economic

Geely investeşte 11 miliarde de dolari în tehnologie, cercetare şi dezvoltare pentru Volvo

Chinezii de la Geely - proprietarii Volvo - au intenţii serioase în ceea ce priveşte marca suedeză: 11 miliarde de dolari investiţi cu scopul de a dubla vânzările Volvo până în 2020.
Miercuri, 02 Noiembrie 2011 | General

Designerul Volvo părăseşte barca suedeză pentru părintele Geely

Peter Horbury, designerul şef Volvo, părăseşte funcţia pentru a conduce departamentul similar al părintelui Geely, proprietarul constructorului suedez.
Joi, 14 Iulie 2011 | General

Volvo vrea să-şi schimbe imaginea: "Suntem siguri şi premium"

Pentru a se putea bate cu BMW, Mercedes şi Audi, Volvo va trebui să fie mai mult decât un etalon de siguranţă. Suedezii mizează pe un nou val de modele cu accente premium mai pronunţate.
Luni, 11 Iulie 2011 | Modele noi

Urmaşul lui Volvo XC90 ar putea vedea lumina zilei în 2013

Geely grăbeşte dezvoltarea unei noi generaţii Volvo XC90 pentru a oferi publicului din Europa, SUA şi CHina un SUV de lux cu şapte locuri.
Joi, 13 Ianuarie 2011 | Industrie

Geely vrea să vândă două milioane de maşini pe an în 2015

Geely Holding vrea să vândă în cinci ani la fel de multe unităţi cât au vândut cei de la Renault Group sau Hyundai-Kia în 2010. Planul? Lansarea unui număr mare de modele noi în următorii ani.
Miercuri, 08 Decembrie 2010 | Industrie

Chinezii inovează: Geely va vinde maşini prin internet

Faptul că numărul utilizatorilor de internet din China a trecut de 400 de milioane îi face pe constructorii din această ţară să inoveze în materie de vânzări auto.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Citroen, Mercedes-Benz, Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru