Geely

Miercuri, 25 Aprilie 2018 | Industrie

Lynk&Co și-a anunțat intențiile pentru Europa: chinezii vor să vândă clienților doar modele hibride și electrice

Compania Lynk&Co, deținută de grupul chinez Geely, a anunțat că va vinde pe piața europeană doar modele electrice și hibride. Primul lor model, SUV-ul Lynk&Co 01, va fi lansat anul viitor în Europa și va fi construit în Belgia.
Vineri, 20 Aprilie 2018 | Industrie

Mercedes ar putea furniza motoare către Volvo: nemții vor să cumpere o parte din acțiunile constructorului suedez

Grupul Daimler este gata să furnizeze motoare Mercedes celor de la Volvo și ar vrea să cumpere o mică parte din acțiunile constructorului suedez. Presa germană scrie despre posibilitatea cooperării dintre Mercedes-Benz și brandul Volvo deținut de chinezii de la Geely.
Luni, 19 Martie 2018 | Modele noi

Promisiunile Lotus: britanicii vor lansa două modele sportive până în 2020 și un SUV în 2022

Lotus a anunțat oficial că va lansa două noi modele sportive în următorii doi ani și primul SUV al companiei în cel mult 4 ani.
Joi, 08 Martie 2018 | Industrie

Chinezii de la Geely se gândesc la o alianță între Volvo și Daimler: nemții nu vor însă ca tehnologia lor să ajungă pe mâna rivalilor

Geely se gândește la o posibilă alianță între Volvo și Daimler, însă planul chinezilor nu este pe placul șefilor celor doi constructori auto.
Luni, 05 Martie 2018 | Modele noi

Primul SUV Lotus, mai aproape de realitate: patronii chinezi pregătesc un buget consistent pentru cercetare și dezvoltare

Bugetul de cercetare și dezvoltare de la Lotus va fi suplimentat de patronii chinezi de la Geely, astfel că șansele de lansare a primului SUV Lotus sunt tot mai mari, potrivit unui anunț făcut de divizia Lotus Cars Australia.
Marti, 27 Februarie 2018 | Economic

Nemții trag un semnal de alarmă după ce șeful Geely a cumpărat acțiuni la Daimler: “Nu trebuie să ne lăsăm exploatați de către alte țări”

Germania trebuie să se asigure că nu este exploatată de către alte țări, a declarat ministrul german al Economiei după ce președintele chinezilor de la Geely a cumpărat aproape 10% din Daimler.
Marti, 27 Februarie 2018 | Industrie

Orgoliul chinezilor: BAIC vrea o fabrică pentru Mercedes în China, după ce rivalii de la Geely au cumpărat 10% din Daimler

BAIC, partenerul chinez al Daimler, a anunțat o investiție de circa 2 miliarde de dolari pentru construcția unei fabrici care să producă modele Mercedes pentru piața chineză, după ce președintele Geely a cumpărat aproape 10% din Daimler.
Luni, 26 Februarie 2018 | Industrie

Chinezii de la Geely, după ce au cumpărat aproape 10% din Daimler: “Nu mai vrem și alte acțiuni, pentru moment”

Grupul chinez Geely a achiziționat de curând o cotă de 9.69% din Daimler, însă președintele Li Shufu susține că, pentru moment, nu mai dorește să cumpere și alte acțiuni la grupul german.
Joi, 08 Februarie 2018 | Economic

Volvo a stabilit un profit record în 2017: constructorul suedez a ajuns la patru ani consecutivi de vânzări în creștere sub patronajul chinezilor de la Geely

Volvo a înregistrat o creștere de 28% a profitului operațional în 2017, cea mai bună performanță din istoria companiei, precum și patru ani la rând cu vânzări în creștere sub acționariatul chinezilor de la Geely.
Marti, 06 Februarie 2018 | Industrie

După Volvo, Mercedes. Chinezii de la Geely ar putea deveni cel mai mare acționar de la Daimler

Zhejiang Geely Holding Group vrea să achiziționeze o cotă majoritară de acțiuni la grupul Daimler, potrivit unor surse citate de ziarul german Bild am Sonntag.
Miercuri, 31 Ianuarie 2018 | Modele noi

Primele modele sub patronajul chinezilor: Lotus vrea să lanseze două sportive și un SUV în următorii 4 ani

Lotus a anunțat că are planuri pentru lansarea a două modele sportive și un SUV în următorii patru ani, potrivit lui Jean-Marc Gales, șeful constructorului britanic.
Miercuri, 29 Noiembrie 2017 | Industrie

Geely a vrut să cumpere 5% din Daimler: nemții au refuzat oferta prin care chinezii ar fi pus mâna pe tehnologia mașinilor electrice

Daimler a refuzat o ofertă prin care Geely voia să cumpere 5% din grupul german, potrivit unor surse citate de agenția Reuters.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 15 Noiembrie 2017 | Masini electrice si hibride

Planuri fanteziste: chinezii care dețin Volvo vor să lanseze o mașină electrică zburătoare în 2023

Geely, grupul chinez care deține Volvo, a cumpărat o firmă americană care dezvoltă mașini zburătoare. În urma investiției, chinezii plănuiesc să lanseze o mașină electrică zburătoare în anul 2023.
Joi, 17 August 2017 | Industrie

Chinezii nu sunt interesați de preluarea Grupului Fiat-Chrysler: Geely, patronul celor de la Volvo, și Dongfeng au negat zvonurile

Vești proaste pentru Grupul Fiat-Chrysler. Geely și Dongfeng au negat oficial orice intenție de a prelua conglomeratul italo-american. Rămân în cărți alți producători chinezi, însă nici unul cu experiența celor doi.
Marti, 30 Mai 2017 | Industrie

Volvo: „Ne-am bucura dacă am putea folosi experiența Lotus pentru a seta suspensiile mașinilor noastre”

Recenta preluare a celor de la Lotus de către Geely, brandul chinez care deține și Volvo, a născut deja primele speculații legate de ținuta de drum a modelelor suedeze.
Miercuri, 24 Mai 2017 | Economic

Vremuri mai bune pentru Lotus: marca britanică a fost preluată de chinezii de la Geely, actualii patroni Volvo

Geely, brandul chinezesc care deține Volvo, a anunțat oficial preluarea a 51% din acțiunile mărcii engleze Lotus. Semnarea tranzacției se va face în iulie.
Marti, 18 Aprilie 2017 | Concepte

Apropierea de suedezi le face bine chinezilor de la Geely: MPV Concept este un monovolum cu linii agresive

Chinezii de la Geely par să fi înțeles că designul unei mașini este extrem de important pentru clienți. Motiv pentru care au dezvăluit în cadrul Salonului de la Shanghai conceptul unui viitor monovolum.
Marti, 18 Aprilie 2017 | Modele noi

Primele imagini cu Lynk&Co 01 și 03 Concept: noul brand auto al lui Geely oferă garanție pe viață și internet gratuit

Geely a publicat primele imagini cu Lynk&Co 01 și 03 Concept, primele mașini lansate de proprietarul Volvo sub un nou brand auto care va oferi servicii precum garanție pe viață, internet gratuit și servicii de car-sharing.
Joi, 20 Octombrie 2016 | Modele noi

Geely vrea să revoluţioneze industria: SUV-ul Lynk 01 este conectat la internet, se controlează prin smartphone şi are magazin de aplicaţii

Lynk 01 este primul model lansat de Geely sub un nou brand auto. SUV-ul compact mizează puternic pe tehnologii digitale, este conectat permanent la internet şi poate fi împrumutat prietenilor printr-o aplicaţie de smartphone.
Marti, 18 Octombrie 2016 | Modele noi

Teasere misterioase pentru primul model Lynk & Co: brandul chinezesc cu tehnologie Volvo se lansează în Europa în 20 octombrie

Lynk & Co, brandul chinezesc deţinut de Geely care va utiliza o platformă împrumutată de la Volvo, se va lansa în Europa în 20 octombrie cu un model care a primit deja două teasere misterioase.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Citroen, Mercedes-Benz, Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru