Geely

Marti, 16 Noiembrie 2010 | Industrie

Neînţelegeri "conjugale" între managerii Geely şi cei ai Volvo

Noii patroni ai celor de la Volvo şi echipa de conducere a constructorului suedez nu au ajuns la un acord legat de viitoarea poziţionare a brandului. "Voi lăsa de la mine", anunţă preşedintele Geely.
Luni, 01 Noiembrie 2010 | Modele noi

Volvo exclude pe moment posibilitatea dezvoltării unui rival pentru S-Klasse şi Seria 7

Şeful mărcii Volvo a contrazis recent afirmaţiile lui Li Shufu privind dezvoltarea unui competitor al lui BMW Seria 7 şi Mercedes-Benz S-Klasse.
Duminica, 31 Octombrie 2010 | Economic

Volvo devine o companie profitabilă sub conducerea Geely

Cel de-al treilea trimestru al lui 2010 a însemnat pentru Volvo o mare revenire, constructorul suedez reuşind să obţină din nou profit.
Luni, 13 Septembrie 2010 | Industrie

Geely vrea să vândă automobile pe internet în China

Geely va fi prima companie care va comercializa automobile pe internet în China. Primul model care va fi vândut prin acest mediu este Geely Panda în ediţie specială, iar debutul comercial are loc în 2011.
Marti, 07 Septembrie 2010 | Industrie

Marca Geely va fi închisă în 2012

Chinezii de la Geely Auto au decis să închidă marca principală a grupului până în 2012 pentru a favoriza noile sale sub-mărci şi să eficientizeze reţeaua de dealeri.
Miercuri, 01 Septembrie 2010 | Industrie

Volvo vrea 600 de milioane de euro din partea Băncii Europene de Investiţii

Volvo vrea să contracteze un credit din partea BEI pentru investiţii în vehicule ecologice. Deşi stabiliseră 200 de milioane de euro în 1999, suma cerută creşte până la 600 de milioane.
Luni, 09 August 2010 | Industrie

Geely vrea ca Volvo să se lupte cot la cot cu Mercedes-Benz şi BMW

În urma unei achiziţii de aproximativ 1.5 miliarde de dolari, chinezii de la Geely vor să creeze un rival pentru S-Klasse şi Seria 7 din Volvo S80 şi să vândă un total de 380.000 unităţi pe an.
Luni, 02 August 2010 | Industrie

OFICIAL: Geely a finalizat achiziţia Volvo pentru 1.8 miliarde de dolari

Gelly şi Ford au încheiat astăzi tranzacţia prin care Volvo va trece sub conducerea chinezilor. Afacerea a fost pecetluită pentru suma de 1.8 miliarde de dolari.
Vineri, 30 Iulie 2010 | Industrie

Ford va finaliza vânzarea lui Volvo săptămâna viitoare

Ford va finaliza divorţul de Volvo săptămâna viitoare, constructorul suedez urmând să treacă sub patronajul chinezilor de la Geely. Asiaticii au plătit 1.8 miliarde de dolari pentru brandul scandinav.
Miercuri, 07 Iulie 2010 | Industrie

Vânzarea Volvo a fost aprobată de Comisia Europeană

Comisia Europeană a aprobat vânzarea Volvo către Geely. Tranzacţia va fi finalizată în cel de-al treilea sfert al acestui an.
Luni, 28 Iunie 2010 | Industrie

Fostul şef al diviziei americane VW ar putea conduce marca Volvo

Şeful diviziei americane a mărcii Volkswagen ar putea fi alesul chinezilor de la Geely pentru a prelua conducerea mărcii Volvo. Oficialii celor două mărci nu au confirmat încă această schimbare importantă.
Marti, 08 Iunie 2010 | Industrie

Fostul şef al mărcii Saab ar putea trece la "cârma" Volvo

Din moment ce fostul şef al mărcii Volvo ar putea să conducă divizia europeană a Ford Motor Company, o publicaţie suedeză anunţă că şeful Saab ar putea trece la cârma companiei din Goteborg.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 07 Mai 2010 | Autoipoteze

Volvo are nevoie de C20, un rival pentru Mini, A-Klasse si Audi A1

Volvo intentioneaza sa debuteze in anii urmatori si pe segmentul B, acolo unde activeaza si modele premium ca Mercedes A-Klasse, Mini si Audi A1. Arma suedezilor se va numi C20.
Joi, 06 Mai 2010 | Modele noi

Chinezii fac un rival pentru Tata Nano. Pret de pornire: 1700 de euro

Geely a dezvaluit la Beijing conceptul IG, care anticipeaza un viitor model low-cost, rival pentru Tata NAno. Acesta va costa incepand cu 1700 de euro si va fi superior, din punct de vedere calitativ, modelului indian.
Vineri, 23 Aprilie 2010 | Concepte

BEIJING 2010: Cel mai nou supercar chinezesc copiaza Ferrari 599 GTB

CH Auto este un studio de design din China care a expus in cadrul Salonului Auto de la Beijing un supercar inspirat de Ferrari 599 GTB Fiorano. Conceptul, botezat Aculein, imprumuta motorul V8 al lui BMW Seria 6.
Joi, 22 Aprilie 2010 | Concepte

Originalitate chinezeasca: Geely Gleagle GS Lucky Start

Chinezii de la Geely vor lansa in cadrul Salonului de la Beijing un concept botezat GS Lucky Start, care marcheaza debutul noului brand Gleagle in cadrul grupului auto asiatic.
Joi, 15 Aprilie 2010 | Modele noi

Geely a modificat copia lui Rolls-Royce Phantom

Geely va prezenta facelift-ul lui GE, copia chinezeaza a lui Rolls-Royce Phantom. De data aceasta, chinezii s-au indepartat de design-ul marcii britanice si au creat un model cu un design cel putin discutabil.
Joi, 15 Aprilie 2010 | Tehnologie

Chinezii de la Geely vor produce o transmisie cu sapte trepte si dublu ambreiaj

Geely le calca pe urme celor de la BMW, compania care a cumparat Volvo urmand sa produca in acest an o cutie automata cu dublu ambreiaj si sapte rapoarte.
Marti, 13 Aprilie 2010 | Economic

Revine Volvo pe profit in 2010?

Presedintele Geely, compania care va prelua controlul Volvo in acest an, sustine ca suedezii ar putea reveni pe profit inca din acest an.
Sambata, 03 Aprilie 2010 | Economic

Geely: “Volvo si Geely vor fi ca doi frati”

Geely a anuntat ca Volvo nu va produce modele sub brandul asiatic si viceversa. Aceste afirmatii vin la cateva zile dupa ce Volvo a intrat in familia Geely Automotive Holding.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Citroen, Mercedes-Benz, Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru