Geely

Miercuri, 18 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Daimler: “Vom colabora cu Geely pentru dezvoltarea de motoare pentru mașinile hibride”

Daimler și chinezii de la Geely vor colabora în vederea dezvoltării unei noi generații de motoare cu ardere internă pentru mașinile hibride. “Cele două companii plănuiesc un motor modular foarte eficient,” a declarat un reprezentant Daimler.
Marti, 27 Octombrie 2020 | Masini electrice si hibride

Geely vrea să construiască o fabrică nouă pentru brandul Polestar: capacitate anuală de 30.000 de mașini electrice

Chinezii de la Geely vor să construiască o fabrică nouă pentru brandul Polestar, care să aibă o capacitate anuală de 30.000 de mașini electrice, potrivit unor surse din cadrul companiei.
Vineri, 25 Septembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Volvo va dezvolta modele electrice și pe noua platforma lansată de Geely: aceasta va fi disponibilă și pentru alți constructori

Constructorul chinez Geely a anunțat lansarea unei noi platforme Sustainable Experience Architecture (SEA), care va fi utilizată inclusiv de Volvo pentru dezvoltarea de modele electrice.
Marti, 18 August 2020 | Industrie

Profitul Geely a scăzut cu 43% în primul semestru: chinezii încă se gândesc la fuziunea cu Volvo

Geely a avut o scădere de 43% a profitului pe primul semestru, în vreme ce vânzările au fost cu 19% mai mici față de aceeași perioadă din 2019. Chinezii încă se gândesc la fuziunea cu brandul Volvo, deși discuțiile pe această temă au fost suspendate de curând.
Luni, 30 Martie 2020 | Industrie

Volvo aniversează 10 ani de la achiziționarea de către chinezii de la Geely: vânzările au crescut cu peste 50%, iar profitul s-a majorat de 9 ori

Volvo aniversează 10 ani de când Geely a achiziționat producătorul suedez de la Ford. În acest interval de timp, vânzările au crescut cu peste 50%, în timp ce profitul s-a majorat de 9 ori.
Marti, 24 Martie 2020 | General

Soluție inedită pentru predarea mașinilor către clienți: Geely trimite cheile mașinii cu drona la domiciliul clientului

Geely a anunțat că mașinile comandate în China sunt dezinfectate înainte de a fi expediate la destinatar, în timp ce cheile sunt trimise cu ajutorul unor drone până la adresele de domiciliu ale clienților.
Luni, 10 Februarie 2020 | Industrie

Volvo și Geely se gândesc la fuziune: “Brandurile Volvo, Geely, Lynk&Co și Polestar își vor păstra identitatea”

Volvo și Geely se gândesc la o posibilă fuziune, care ar crea un “grup global puternic”, după cum a anunțat miliardarul Li Shufu, președintele Geely Group. În urma unei eventuale fuziuni, “brandurile Volvo, Geely, Lynk&Co și Polestar își vor păstra identitatea.”
Miercuri, 29 Ianuarie 2020 | F1 TOP

Mercedes s-ar putea retrage din Formula 1 în 2020: germanii ar rămâne doar furnizori de motoare, iar echipa ar fi preluată de Aston Martin

Mercedes analizează posibilitatea de a se retrage din Formula 1 la sfârșitul sezonului 2020, caz în care germanii ar rămâne doar furnizori de motoare, iar echipa actuala ar fi preluată de Aston Martin, potrivit presei britanice.
Luni, 20 Ianuarie 2020 | Industrie

Surse: miliardarul canadian Lawrence Stroll vrea să investească 200 de milioane de lire sterline la Aston Martin

Miliardarul canadian Lawrence Stroll, proprietarul echipei de Formula 1 Racing Point, vrea să investească aproximativ 200 de milioane de lire sterline în cadrul Aston Martin, potrivit unor surse apropiate de situație, care susțin că interesul chinezilor de la Geely pentru producătorul britanic ar fi în scădere.
Luni, 13 Ianuarie 2020 | Industrie

Negocieri: Geely vrea să cumpere un pachet de acțiuni la Aston Martin

Chinezii de la Geely, proprietarii Volvo și Lotus, vor să cumpere un pachet de acțiuni la Aston Martin, potrivit unor surse apropiate de situație. În urmă cu o lună, britanicii anunțau că poartă discuții cu potențiali investitori pentru “parteneriate pe termen lung”.
Marti, 12 Noiembrie 2019 | Industrie

Grupul Tata ar fi propus BMW și Geely să investească la Jaguar Land Rover: indienii caută parteneri pentru a revitaliza producătorul britanic

Grupul Tata a propus mai multor companii, printre care BMW și Geely, să vină să investească la Jaguar Land Rover, potrivit unor surse citate de Bloomberg. Indienii se află în căutarea unor parteneri cu care să revitalizeze producătorul britanic.
Luni, 07 Octombrie 2019 | Industrie

Volvo și Geely își unesc activitățile de producție a motoarelor: noua companie vrea să devină un furnizor global pentru mai mulți constructori auto

Volvo și grupul Geely au anunțat că vor o fuziune a operațiunilor de dezvoltare și producție a motoarelor, astfel încât noua companie să devină un furnizor global pentru mai mulți constructori auto. Noul business va reduce semnificativ costurile pentru Volvo și Geely, urmând să se concentreze pe dezvoltarea viitoarelor generații de motoare tradiționale și a tehnologiilor hibride.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 24 Septembrie 2019 | Industrie

Chinezii de la Lynk&Co au deschis lista comenzilor pentru sedanul 03 TCR: livrările vor începe în primul trimestru din 2020

Chinezii de la Lynk&Co au anunțat startul comenzilor pentru sedanul 03 TCR. Livrările către clienți vor începe în primul trimestru al anului viitor.
Sambata, 19 Ianuarie 2019 | Modele noi

Primele imagini cu SUV-ul coupe Geely: platformă comună cu Volvo XC40 și același motor pe benzină cu 247 CP

Chinezii de la Geely au publicat primele imagini cu un nou SUV coupe. Deocamdată sub numele de cod “FY11”, modelul va fi construit pe aceeași platformă CMA ca Volvo XC40 și va beneficia de același motor pe benzină de 2.0 litri cu 247 CP și 350 Nm.
Miercuri, 16 Ianuarie 2019 | Modele noi

Chinezii de la Lynk&Co pregătesc un hatchback pentru Europa: modelul va fi lansat în 2020

Producătorul chinez Lynk&Co va lansa pe piața europeană în 2020 un hatchback bazat pe platforma CMA pe care a fost dezvoltat inclusiv SUV-ul Volvo XC40.
Marti, 15 Ianuarie 2019 | Modele noi

Primul teaser cu viitorul sedan electric de la Geely: modelul va fi lansat în 2019 și vândut în toată lumea

Chinezii de la Geely au publicat primul teaser cu viitorul lor sedan electric. Modelul ce va fi lansat la “începutul lui 2019” este programat să fie vândut la nivel global.
Vineri, 11 Ianuarie 2019 | Economic

Record de vânzări pentru Lotus, cu 1.630 de unități în 2018: britanicii pregătesc 3 modele noi în următorii ani

Lotus a avut cifre-record în 2018, an în care a vândut 1.630 de mașini sport către clienții săi. Britanicii sunt încrezători că investițiile din partea Geely vor duce la dezvoltarea rapidă a brandului. Lotus pregătește 3 modele noi în următorii ani.
Joi, 11 Octombrie 2018 | Industrie

Daimler negociază o colaborare cu Geely: grupul german vrea să ofere servicii de car-sharing pe piața chineză

Grupul Daimler poartă discuții cu Geely pentru a înființa un joint-venture prin intermediul căruia să ofere servicii de car-sharing și ride-hailing pe piața din China, potrivit Bloomberg.
Luni, 10 Septembrie 2018 | Economic

Geely amână listarea Volvo la bursă: constructorul suedez nu are o prezență suficient de solidă pe piața din China

Grupul chinez Geely amână deocamdată planurile pentru listarea Volvo la bursă, unul dintre motivele invocate fiind acela că prezența constructorului suedez nu este încă suficient de solidă pe piața chineză, potrivit unor surse apropiate de companie și citate de agenția Reuters.
Vineri, 10 August 2018 | Economic

Chinezii de la Geely vor să facă din Lotus un rival pentru Ferrari sau Porsche: 2 miliarde de dolari pentru revitalizarea brandului britanic

Grupul chinez Geely, cel care deține și Volvo din 2010, vrea să investească cel puțin 2 miliarde de dolari pentru revitalizarea Lotus, astfel încât brandul britanic să devină un rival pe măsura Ferrari sau Porsche, potrivit unor surse apropiate de companie.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Citroen, Mercedes-Benz, Opel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru