Golf R

Luni, 29 Ianuarie | Modele noi

Primele imagini cu noul Volkswagen Golf R facelift

Volkswagen a publicat primele imagini oficiale cu noul Golf R facelift, cea mai puternică versiune a compactei germane. Noul hot-hatch va fi lansat la mijlocul lui 2024.
Marti, 24 Mai 2022 | Modele noi

Volkswagen lansează ediția specială Golf R 20 Years Edition. Este cel mai puternic Golf din istorie, cu 333 de cai putere

Volkswagen a lansat o nouă ediție aniversară pentru Golf R, versiunea de performanță cu tracțiune integrală a compactei germane, numită 20 Years Edition. Modelul marchează 20 de ani de la înființarea diviziei de performanță R, iar motorul său dezvoltă 333 de cai putere. Asta îl face pe Golf R 20 Years Edition să fie cel mai puternic Golf din istorie.
Miercuri, 04 Noiembrie 2020 | Modele noi

Primele imagini și informații tehnice despre noul Volkswagen Golf R: cel mai puternic Golf din istorie are 320 de cai putere

Volkswagen a publicat primele imagini și informații tehnice despre Golf R. Hatchback-ul compact de performanță devine cel mai puternic Golf din istorie datorită motorului pe benzină de 2.0 litri și 320 de cai putere.
Vineri, 30 Octombrie 2020 | Modele noi

O nouă imagine teaser cu viitorul Volkswagen Golf R: Hot Hatch-ul va fi prezentat în 4 noiembrie

Volkswagen Golf R va fi prezentat în 4 noiembrie. Cea mai nouă variantă a hatchback-ului german ar urma să fie echipată cu un motor de 2.0 pe benzină cu 320 de cai putere.
Joi, 22 Octombrie 2020 | Modele noi

Video. Noul Volkswagen Golf R, surprins în teste fără camuflaj. Modelul va fi prezentat în 4 noiembrie

Noul Volkswagen Golf R a fost surprins într-o sesiune de teste fără camuflaj pe circuitul de la Nurburgring. Noul model va fi prezentat oficial în 4 noiembrie.
Joi, 15 Octombrie 2020 | Modele noi

Primul teaser cu viitorul Volkswagen Golf R: Hot Hatch-ul va fi prezentat în 4 noiembrie

Volkswagen a publicat primul teaser video cu viitorul Golf R. Viitorul Hot Hatch va fi prezentat în 4 noiembrie și va fi echipat cu un motor de 2.0 litri cu 320 CP.
Miercuri, 15 Aprilie 2020 | Modele noi

Volkswagen testează viitorul Golf R pe Nurburgring: Hot Hatch-ul va fi lansat în cursul anului și va avea 330 de cai putere

Viitoarea generație Volkswagen Golf R a fost surprinsă în timpul testelor de la Nurburgring. Conform surselor, versiunea de performanță va fi lansată până la finalul anului curent și va fi echipată cu motorul de 2.0 litri cu 330 de cai putere.
Joi, 16 Ianuarie 2020 | Modele noi

Noul Volkswagen Golf GTI va fi prezentat la Geneva: versiunea de top Golf R debutează la Goodwood

Oficialii Volkswagen au confirmat că versiunea Golf GTI va fi prezentată în cadrul Salonului Auto de la Geneva. În același timp, vârful de gamă Golf R va fi expus în premieră în timpul Goodwood Festival of Speed din luna iulie.
Sambata, 11 Ianuarie 2020 | Modele noi

Informații despre viitoarele versiuni de performanță din gama Golf: puteri de până la 330 CP și sisteme mild-hybrid pentru GTI, GTI TCR și R

Volkswagen pregătește versiuni de performanță pentru noua generație Golf. Conform surselor, viitorul Golf GTI va dezvolta 235 CP și va fi prezentat la Geneva. Noile Golf GTI TCR și Golf R vor fi prezentate la Paris.
Joi, 28 Noiembrie 2019 | Modele noi

Informații despre viitoarea generație Volkswagen Golf R: peste 300 CP și sistem mild-hybrid la 48V

Acuala generație Volkswagen Golf va primi și o versiune de top R. Conform primelor informații, motorul pe benzină de 2.0 litri va oferi peste 300 CP și va fi echipat și cu un compresor electric.
Luni, 27 Mai 2019 | Modele noi

Viitorul Volkswagen Golf R nu va avea un mod pentru drifturi sau direcție integrală: "Astfel de opțiuni nu sunt potrivite"

Volkswagen a exclus posibilitatea ca viitoarea generație Golf R să integreze direcție integrală sau un mod pentru drifturi precum rivalii Renault Megane RS sau Ford Focus RS.
Vineri, 26 Aprilie 2019 | Tuning

Tunerul ABT și-a îndreptat atenția către Volkswagen Golf R: Hot Hatch-ul nemților primește o suspensie mai rigidă și un plus de 50 CP

Tunerul ABT a pregătit un pachet de performanță pentru Volkswagen Golf R. În urma modificărilor aduse, Hot Hatch-ul constructorului german oferă 350 CP și 440 Nm.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 05 Aprilie 2019 | General

Volkswagen nu renunță la ideea unui Hot Hatch extrem: inginerii pregătesc un Golf R Plus cu "circa 400 CP"

Noua generație Volkswagen Golf va primi și versiuni de performanță GTI și R. Conform unor surse apropiate companiei, nemții vor oferi și o variantă extremă denumită R Plus. Aceasta ar urma să dezvolte "circa 400 CP".
Sambata, 16 Martie 2019 | Modele noi

Primele detalii despre Volkswagen Golf 8 GTI și Golf 8 R: cele două modele se lansează în 2020

Volkswagen a confirmat că versiunile GTI și R pentru noua generație Golf 8 vor fi lansate pe piață în 2020, la scurt timp după startul vânzărilor pentru versiunea standard.
Vineri, 06 Iulie 2018 | Industrie

Volkswagen Golf R pierde 10 cai putere după noile teste de emisii: motorul turbo de 2.0 litri va genera 300 de cai putere

Volkswagen a confirmat că motorul turbo de 2.0 litri disponibil pe Golf R va genera 300 de cai putere după trecerea la noul standard de emisii WLTP, cu 10 cai putere mai puțin decât în prezent.
Joi, 31 Mai 2018 | Modele noi

Viitoarea generație Volkswagen Golf R va avea 400 de cai putere: "Gama R devine extremă"

Volkswagen susține că viitoarea generație Golf R "va fi una extremă" pentru că va avea un sistem de propulsie de circa 400 de cai putere.
Duminica, 29 Octombrie 2017 | Tuning

Tratament special din partea ABT: Volkswagen Golf R defilează cu 400 CP sub capotă

ABT Sportsline a pregătit un pachet de performanță pentru Volkswagen Golf R. Hothatch-ul constructorului german oferă acum 400 de cai putere și 500 Nm.
Luni, 24 Octombrie 2016 | Modele noi

Burdușit cu tehnologie: noul VW Golf 7 facelift vine în noiembrie cu un interior complet modificat și motoare noi

Cea mai vândută mașină europeană primește un facelift în această toamnă. Dacă exteriorul va rămâne asemănător, pachetul tehnologic se modifică serios.
Marti, 06 Ianuarie 2015 | Tehnologie

Volkswagen Golf R Touch: conceptul care face trecerea de la butoanele conservatoare la ecranele digitale

Volkswagen a dezvăluit conceptul Golf R Touch pentru a demonstra că vrea să renunțe la butoanele clasice în favoarea a trei ecrane digitale mari, capabile să citească până și gesturile celui de la volan.
Marti, 18 Noiembrie 2014 | Modele noi

Volkswagen Golf R Variant devine cel mai puternic break compact din lume: motor 2.0 TSI de 300 CP

Volkswagen a prezentat astăzi versiunea R a lui Golf Variant, prima din istoria break-ului german. Datorită celor 300 CP din dotare, modelul anunţă un timp 0-100 km/h de 5.1 secunde, dar are un consum mixt de 7.0 litri la sută.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Mercedes-Benz, VW, Salon Auto, Frankfurt, tuning
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru