Golf R

Joi, 09 Octombrie 2014 | Modele noi

Volkswagen ia în considerare mai multe modele de performanţă "R"

Volkswagen ar putea să-şi mărească portofoliul de modele sportive care poartă denumirea "R", spune Dr. Heinz-Jakob Neusser, directorul departamentului de dezvoltare motorizări al mărcii.
Luni, 28 Aprilie 2014 | Feature

Maşini de poveste: 40 de ani de Volkswagen Golf

O maşină de legendă împlineşte 40 de ani de existenţă. Este vorba de automobilul care a redefinit segmentul compact şi care din 1974 şi până azi a rămas un etalon al clasei sale: VW Golf.
Vineri, 24 Ianuarie 2014 | Autoipoteze

Volkswagen pregăteşte un nou concept, Golf R Evo, care va dezvolta 370 CP

Volkswagen pregăteşte un concept nou bazat pe Golf R pentru Salonul Auto de la Beijing. Modelul are un motor 2.0 Turbo despre care se spune că va dezvolta 370 CP. O versiune de serie nu este exclusă.
Miercuri, 15 Ianuarie 2014 | Intern

Primul Volkswagen Golf VII R din România a fost livrat unui client din Bucureşti

Volkswagen Golf VII R a ajuns în România, primele două exemplare fiind livrate în aceeaşi zi de dealerii Midocar Vitan şi Midocar Otopeni.
Marti, 20 August 2013 | FRANKFURT 2013

Volkswagen Golf R, cea mai rapidă compactă a nemţilor, debutează la Frankfurt

Primele imagini ale noului Volkswagen Golf R au fost publicate pe portalul oficial de media al constructorului german. Compacta de 300 CP va debuta la Salonul Auto de la Frankfurt.
Joi, 07 Februarie 2013 | GENEVA 2013

Golf R Cabriolet - cel mai rapid Golf cabrio din istorie

Deşi a lansat deja de o jumătate de an noua generaţie Golf, Volkswagen îşi completează astăzi gama generaţiei precedente cu o versiune cabrio a lui Golf R.
Joi, 20 Decembrie 2012 | Modele noi

Volkswagen Golf R Cabriolet, prezentat într-un clip oficial

Versiunea R a lui Volkswagen Golf Cabriolet a fost dezvelită într-un clip oficial publicat pe internet. Modelul va debuta la Salonul Auto de la Geneva.
Marti, 22 Noiembrie 2011 | Modele noi

Viitorul Golf R va fi diesel şi 4x4

Oficialii Volkswagen au declarat la Los Angeles că viitorul diviziei R se va baza pe motoare diesel performante şi pe tracţiune integrală. Viitorul Golf 7 R ar putea aduce schimbarea de la benzină la diesel.
Vineri, 08 Iulie 2011 | Tuning

Siemoneit Racing a prezentat un VW Golf R de 530 CP

Tunerii de la Siemoneit Racing oferă un pachet de maximum 530 CP pentru Volkswagen Golf R, care include şi un sistem de Launch Control şi setări speciale pentru DSG.
Vineri, 03 Iunie 2011 | Concepte

Volkwagen a prezentat Golf GTI Cabrio Concept

Întrunirea pasionaţilor Volkswagen, Audi şi Skoda din Worthersee a fost marcată de un alt concept Volkswagen: Golf GTI Cabrio. Modelul vine la o zi de la debutul lui Golf R Cabrio Concept, fratele său mai performant.
Duminica, 07 Noiembrie 2010 | Tuning

Volkswagen Golf R modificat de MR Car Design

Casa de tuning MR Car Design a creat un kit de performanţă pentru Golf R. În urma modificărilor aduse, modelul german produce 330 de cai şi dezvoltă 470 Nm.
Luni, 27 Septembrie 2010 | Tuning

Wimmer RS a creat un VW Golf de 478 CP

Ştiaţi că motorul TFSI de 2.0 litri al celor de la Volkswagen poate să ajungă, cu modificările de rigoare, la aproape 500 CP? Tunerii de la Wimmer RS trec la catedră şi ne explică cum.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 23 Septembrie 2010 | Modele noi

Ford Focus RS are un nou rival: ediţia Seat Leon Cupra R310

Seat s-a gândit că poate pune în dificultate Ford Focus RS cu o versiune de 310 cai putere a lui Leon Cupra. Ediţia limitată se va vinde însă doar în Elveţia.
Joi, 19 August 2010 | Tuning

Mcchip oferă un pachet de 315 CP pentru Volkswagen Golf R

Volkswagen Golf R a primit încă un pachet de modificări, de data aceasta de la germanii de la Mcchip-DKR. Puterea maximă a crescut cu 17%, în timp ce cuplul motor maxim a crescut cu 26%, totul contra sumei de 899 de euro.
Miercuri, 14 Iulie 2010 | Tuning

JE Design a creat un pachet nou pentru VW Golf GTI

Nemţii de la JE Design au creat un kit de tuning cu care pretind că pot elimina diferenţa de putere dintre un VW Golf GTI şi un Golf R. Acesta se vinde contra sumei de 1.590 euro, în timp ce preţul de achiziţie diferă cu 8.267 de euro.
Joi, 04 Martie 2010 | GENEVA 2010

ABT a dezvelit un Volkswagen Golf R de 310 CP la Geneva

Tunerii de la ABT Sportsline, specializati in modificarea modelelor din Grupul VAG, au dezvaluit un Volkswagen Golf R de 310 CP la Salonul Auto de la Geneva.
Joi, 18 Februarie 2010 | Video

VIDEO: Noul VW Golf R se infrunta cu Ford Focus RS pe zapada

Britanicii de la iMotor au organizat o cursa dintre un Ford Focus RS de 305 CP si un VW Golf R de 265 CP pe zapada in cadrul unui drivetest al celui mai puternic Golf de productie creat vreodata.
Duminica, 14 Februarie 2010 | Tuning

B&B Tuning modifica Volkswagen Golf R

Tuner recunoscut al marcilor Volkswagen si Audi, B&B s-a aplecat asupra celei mai sportive versiuni a noului Golf 6.
Marti, 09 Februarie 2010 | GENEVA 2010

ABT prezinta pachetele pentru A8, Golf R si R8 GTR la Geneva

Standul ABT de la Salonul Auto de la Geneva va prezenta patru modele modificate de tunerii din Kempten, alaturi de un nou model de jante, intitulat CR.
Joi, 28 Ianuarie 2010 | GENEVA 2010

Noua divizie de performanta R de la VW debuteaza la Geneva

Debutul oficial al noii divizii de performante a celor de la Volkswagen va avea loc la Salonul Auto de la Geneva din luna martie.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Audi, Ford, Mercedes-Benz, VW, Salon Auto, Frankfurt, tuning
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru