Mcchip oferă un pachet de 315 CP pentru Volkswagen Golf R

De Sebastian Toma
Publicat Joi, 19.08.2010
Volkswagen Golf R a primit încă un pachet de modificări, de data aceasta de la germanii de la Mcchip-DKR. Puterea maximă a crescut cu 17%, în timp ce cuplul motor maxim a crescut cu 26%, totul contra sumei de 899 de euro.

Tunerii germani de la Mcchip-DKR au realizat un pachet pentru Volkswagen Golf R. Graţie unui nou software de manangement al motorului, puterea a crescut cu 17 procente, urcând de la 270 CP la 315 CP, iar cuplul motor a crescut de la 350 Nm la 440 Nm – o creştere de 26%. Costul acestor modificări este de numai 899 de euro, iar folosirea noii unităţi ECU nu le pune probleme transmisiilor cu care este echipat VW Golf R, fie ele manuale sau DSG.

O suspensie modificată de la Mcchip costă 350 de euro, iar preţul include un set de arcuri H&R mai scurte. Pentru încă 59 de euro, cei de la Mcchip vor testa noile setări ale suspensiei pentru a asigura funcţionarea corectă a modelului. Pentru a completa pachetul, cei de la Mcchip propun şi un set de jante de aliaj OZ Ultraleggera de 19 inch care au o lăţime de 8 inch. Aceste jante costă 3.190 de euro şi sunt echipate cu anvelope Michelin Pilot Sport Cup 235/35 şi sunt vopsite în negru.

Versiunea standard a lui Volkswagen Golf R accelerează de la 0 la 100 km/h în 5.7 secunde şi poate să atingă o viteză maximă de 250 km/h. Modelul are o masă de 1.521 kilograme şi are un preţ de pornire de 35.556 de euro în România.

Golf R este creaţia noii divizii R a celor de la Volkswagen şi reprezintă înlocuitorul celebrului Golf R32, model la care s-a renunţat din cauza normelor din ce în ce mai stricte de emisii - fiind echipat cu un motor V6 de 3.2 litri nu era tocmai expresia noţiunii de downsizing.

Via | WorldCarFans

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru