Hirvonen

Sambata, 12 Noiembrie 2011 | WRC

Loeb a câştigat al optulea titlu mondial consecutiv în WRC!

Sebastien Loeb va deveni duminică campion mondial în WRC pentru a opta oară consecutiv, după ce Mikko Hirvonen a anunţat că nu va mai putea reveni în Raliul Marii Britanii.
Vineri, 11 Noiembrie 2011 | WRC

Raliul Marii Britanii, PS 8-11: Latvala s-a apropiat ameninţător de Loeb

Sebastien Loeb rămâne lider în Raliul Marii Britanii după abandonul suferit de Mikko Hirvonen, însă Jari Matti Latvala s-a apropiat la numai 1.1 secunde.
Vineri, 11 Noiembrie 2011 | WRC

Hirvonen a abandonat şi a renunţat la visul de a deveni campion

Mikko Hirvonen a admis că a pierdut orice şansă de a deveni campion după ce a fost nevoit să abandoneze în Raliul Marii Britanii. Sebastien Loeb insistă însă că nu a câştigat încă titlul.
Vineri, 11 Noiembrie 2011 | WRC

Raliul Marii Britanii, PS 4-7/23: Loeb, aproape campion după accidentul suferit de Hirvonen!

Sebastien Loeb are de îndeplinit o simplă formalitate în Marea Britanie pentru a cuceri al optulea titlu mondial în WRC după ce Mikko Hirvonen a pierdut aproape patru minute în PS 7.
Joi, 10 Noiembrie 2011 | WRC

Raliul Marii Britanii, PS 1-3/23: Loeb, avans minim în faţa lui Hirvonen

Sebastien Loeb are un avans de numai 0.7 secunde în faţa rivalului lui Mikko Hirvonen, rivalul său în lupta pentru titlul mondial, după primele trei probe speciale din Raliul Marii Britanii.
Joi, 10 Noiembrie 2011 | WRC

Avancronica Raliului Marii Britanii: Loeb sau Hirvonen?

Campionul sezonului 2011 în Campionatul Mondial de Raliuri se va decide la finalul acestei săptămâni în Marea Britanie între Sebastien Loeb şi Mikko Hirvonen.
Miercuri, 09 Noiembrie 2011 | WRC

Hirvonen, lovit de probleme la frâne în Shakedown-ul din Marea Britanie

Mads Ostberg şi Kris Meeke au stabilit cel mai bun timp în Shakedown-ul pentru Raliul Marii Britanii, în care Mikko Hirvonen a avut probleme tehnice la frânele maşinii Ford Fiesta RS WRC.
Marti, 08 Noiembrie 2011 | WRC

Hirvonen: "Titlul mondial se va decide în ultima probă specială"

Mikko Hirvonen anticipează că titlul mondial în WRC se va decide în ultima probă specială a Raliului Marii Britanii, datorită punctelor acordate în Power Stage.
Marti, 25 Octombrie 2011 | WRC

Hirvonen: "Va fi greu să-l înving pe Loeb în Marea Britanie"

Mikko Hirvonen a admis că va avea dificultăţi să-l învingă pe Sebastien Loeb în Marea Britanie în încercarea de a cuceri titlul mondial în WRC.
Luni, 24 Octombrie 2011 | WRC

Loeb: "Titlul mondial nu este încă jucat"

Sebastien Loeb susţine că Mikko Hirvonen are capacitatea de a remonta deficitul de opt puncte din clasament pentru a cuceri titlul mondial în WRC în acest sezon.
Duminica, 23 Octombrie 2011 | WRC

Loeb a câştigat Raliul Spaniei, Ogier a abandonat!

Sebastien Loeb a câştigat fără emoţii Raliul Spaniei, în timp ce Sebastien Ogier a ieşit din lupta pentru titlu după un abandon din motive tehnice.
Vineri, 21 Octombrie 2011 | WRC

Raliul Spaniei, PS 1-3/18: Loeb, lider detaşat

Sebastien Loeb este lider în Raliul Spaniei după primele trei probe speciale, în care Sebastien Ogier şi Mikko Hirvonen au pierdut timp preţios din cauza prafului foarte dens.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 11 Octombrie 2011 | WRC

Hirvonen: "Nu vreau să trec din nou prin ratarea titlului"

Mikko Hirvonen este determinat să câştige Raliul Spaniei pentru că nu vrea să treacă prin experienţa anului 2009, când a pierdut titlul mondial pentru un singur punct.
Luni, 10 Octombrie 2011 | WRC

Ogier şi Hirvonen vor face rocada la Ford şi Citroen!

Sebastien Ogier va pleca la Ford la finalul acestui sezon, iar locul său la Citroen va fi luat de Mikko Hirvonen, potrivit unor surse citate de publicaţia Autosport.
Marti, 04 Octombrie 2011 | WRC

Hirvonen: "Lupta pentru titlu este deschisă oricărui rezultat"

Mikko Hirvonen consideră că lupta pentru titlul mondial în WRC este deschisă oricărui rezultat după ce l-a egalat pe Sebastien Loeb în clasamentul general.
Luni, 03 Octombrie 2011 | WRC

Citroen îl favorizează pe Loeb în lupta pentru titlu

Citroen a confirmat că îl va favoriza pe Sebastien Loeb în lupta pentru titlul mondial, chiar dacă coechipierul său Sebastien Ogier s-a apropiat la numai trei puncte.
Luni, 03 Octombrie 2011 | WRC

Petter Solberg, exclus din Raliul Franţei!

Petter Solberg a fost exclus din Raliul Franţei pentru încălcarea regulamentului tehnic, decizie în urma căreia Mikko Hirvonen l-a egalat pe Sebastien Loeb în clasamentul general.
Marti, 13 Septembrie 2011 | WRC

Loeb se simte sub presiune după înfrângerea din Australia

Sebastien Loeb susţine că este sub presiune după accidentul suferit în Raliul Australiei, în urma căruia Mikko Hirvonen s-a apropiat la numai 15 puncte în clasamentul general.
Luni, 12 Septembrie 2011 | WRC

Hirvonen: "Victoria, esenţială pentru ca Ford să rămână în WRC"

Mikko Hirvonen consideră că victoria obţinută în Raliul Australiei va avea un rol crucial în decizia constructorului Ford de a rămâne în Campionatul Mondial de Raliuri şi în sezonul 2012.
Duminica, 11 Septembrie 2011 | WRC

Hirvonen a câştigat Raliul Australiei!

Mikko Hirvonen a câştigat Raliul Australiei după ce coechipierul său Jari Matti Latvala i-a cedat intenţionat poziţia de lider, într-o etapă în care şi Citroen a apelat la ordine de echipă.

Tag-uri similare

Ford, Red Bull, regulament, Citroen, video, Raikkonen, Loeb, WRC, Kubica, Australia
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru