Infiniti

Marti, 29 Ianuarie 2013 | Modele noi

Infiniti Q50 va primi un diesel şi un ”benzinar” turbo cu patru cilindri

Infiniti trece într-o nouă era odată cu lansarea noului Q50, urmaşul vechiului G. Modelul promite o evoluţie importantă şi două motorizări noi, un diesel şi motor turbo pe benzină.
Luni, 14 Ianuarie 2013 | GENEVA 2013

Infiniti Q50 - galerie foto cu urmaşul sedanului G

Infiniti Q50, urmaşul vechiului sedan de clasă medie G, a fost dezvăluit într-o galerie foto generoasă. Liniile de design ale modelului, precum şi interiorul, nu mai sunt un secret pentru nimeni.
Duminica, 13 Ianuarie 2013 | Modele noi

Infiniti Q50 - prima imagine neoficială

Prima fotografie cu noul sedan Infiniti Q50 a ajuns întâmplător pe internet datorită site-ului canadian al mărcii premium. Noul model Infiniti va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Detroit.
Luni, 07 Ianuarie 2013 | Modele noi

Infiniti FX primeşte o nouă ediţie specială: Black and White edition

Infiniti a introdus o versiune specială a modelului FX 30d, numită Black and White. Aceasta aduce o serie de dotări şi ornamente noi, fiind oferită doar pe nuanţele alb şi negru.
Joi, 20 Decembrie 2012 | Modele noi

Infiniti va lansa o berlină de 550 CP

Infiniti pregăteşte o nouă berlină de segment E, care să fie echipată cu un motor V6 supraalimentat, capabil să dezvolte 550 CP. Aceasta va fi dezvoltată pe platforma actualului M.
Miercuri, 19 Decembrie 2012 | Industrie

Infiniti va produce primul său model compact la o uzină europeană

Primul model Infiniti construit în Europa va fi asamblat la Sunderland, în Marea Britanie. Vorbim despre o versiune de serie a conceptului Etherea, care va fi construită cu ajutorul tehnologiei împărţite cu Mercedes-Benz.
Marti, 18 Decembrie 2012 | Modele noi

Schimbare de nomenclatură la Infiniti: toate modelele se vor numi Q şi QX

Infiniti a anunţat că va modifica numele întregii sale game de modele. Toate sedanurile, coupe-urile şi decapotabilele vor fi recunoscute după litera Q, în vreme ce SUV-urile vor primi indicativul QX, urmat de cifre.
Sambata, 01 Decembrie 2012 | Modele noi

Infiniti plănuiește un model performant de stradă dezvoltat împreună cu Red Bull Racing

Infiniti își va mări implicarea în ceea ce privește sponsorizarea echipei de Formula 1 Red Bull Racing din 2013 și plănuiește un model performant dezvoltat în comun.
Duminica, 25 Noiembrie 2012 | F1 TOP

Infiniti a devenit sponsorul principal al echipei Red Bull Racing

Constructorul japonez Infiniti a semnat un contract pe patru ani cu Red Bull Racing prin care a devenit sponsorul principal al triplei campioane mondiale de Formula 1.
Luni, 29 Octombrie 2012 | Feature

TOP 10 butoane auto amplasate prost

Industria auto a încercat să standardizeze anumite comenzi şi butoane din interiorul automobilelor pe care le conducem. Există însă excepţii care-ţi vor da bătăi de cap.
Vineri, 19 Octombrie 2012 | Modele noi

Infiniti va produce în regim propriu viitorul său model compact

Infiniti a anunţat că nu va mai apela la ajutorul uzinelor Magna Steyr pentru a produce viitorul său model compact. De producţie se vor ocupa uzinele Alianţei Renault-Nissan.
Vineri, 19 Octombrie 2012 | Feature

Şase paşi ai evoluţiei designului Infiniti

Infiniti este o marcă tânără. Are o istorie relativ scurtă, dar a evoluat rapid, iar acest lucru este evident dacă privim cele şase concepte create de designerii mărcii de-a lungul timpului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 18 Octombrie 2012 | Tehnologie

Nissan a dezvoltat un sistem de direcţie revoluţionar

Nissan a prezentat un nou sistem de direcţie, care elimină legătura mecanică dintre şofer şi caseta de direcţie. Alături de acest sistem, constructorul a creat şi un mecanism de evitare automată a accidentelor.
Vineri, 28 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Infiniti: "Nu va exista o versiune de serie a lui Emerg-e, dar va influenţa viitoarele modele"

Oficialii Infiniti au infirmat o eventuală versiune de serie a lui Emerg_e la Salonul Auto de la Paris. Însă, au anunţat că modelul va inspira aspectul viitoarelor creaţii ale mărcii.
Vineri, 28 Septembrie 2012 | PARIS 2012

PARIS 2012: Aventuri la standul Infiniti

Standul Infiniti a prezentat gheișe, o mașină care pare mult prea tunată și picioare ediția Sebastian Vettel. Ne-am întâlnit cu toate la Paris.
Miercuri, 05 Septembrie 2012 | Modele noi

Infiniti M35h Business Edition - un hibrid dedicat oamenilor de afaceri

Infiniti lansează M35h Business Edition pentru oamenii de afaceri care îşi doresc cea mai nouă tehnologie într-un model premium cu aspiraţii ecologice.
Vineri, 31 August 2012 | Modele noi

Designerul Infiniti: ”Noul G va fi dezvăluit la Geneva”

Şeful de design infiniti a anunţat că noua generaţie a modelului G va fi dezvăluită anul viitor la Salonul Auto de la Geneva.
Joi, 30 August 2012 | PARIS 2012

Infiniti LE Concept, prima electrică a japonezilor, vine la Paris

Infiniti va expune la Salonul Auto de la Paris noul LE Concept, prezentat în luna aprilie. Vorbim despre primul vehicul 100% electric al mărcii nipone.
Joi, 30 August 2012 | Formula 1

VIDEO: Vettel, actor în noul videoclip al cântăreţei R&B Melanie Fiona

Sebastian Vettel este unul dintre personajele principale ale noului videoclip "Watch Me Work" al cântăreţei R&B Melanie Fiona.
Miercuri, 22 August 2012 | General

Infiniti vizează un design mai atletic pentru modelele sale

Modelele Infiniti din viitorul apropiat vor renunţa la look-ul greoi şi se vor concentra pe un aspect mai "uşor" şi atletic. Modelul este noul concept Emerg-E, prezentat la Geneva, în luna martie.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru