Mazda2

Joi, 28 Septembrie 2023 | Modele noi

Noua Mazda2 Hybrid facelift: fratele lui Yaris vine cu mai multe dotări

Mazda a dezvăluit oficial un facelift pentru modelul său subcompact Mazda2 Hybrid. Noul model aduce un design ușor revizuit, dar și alte noutăți, precum linii de echipare noi, o culoare nouă și mai multe dotări în pachetul standard.
Joi, 09 Februarie 2023 | Modele noi

Încă un pseudo-facelift pentru Mazda2: grilă frontală restilizată și două culori exterioare noi

Mazda2 a primit o serie de îmbunătățiri, atât la exterior cât și la interior. De asemenea, gama de echipări a fost redenumită.
Luni, 06 Decembrie 2021 | Modele noi

Noua Mazda2 debutează în Europa cu sistem de propulsie hibrid și 116 cai putere

Noua generație Mazda2 debutează oficial pe Bătrânul Continent. Practic, o Toyota Yaris cu emblemă Mazda, modelul nipon este disponibil cu sistem de propulsie hibrid și o putere totală de 116 cai putere.
Miercuri, 22 Aprilie 2015 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: 5 stele pentru Renault Espace şi Suzuki Vitara, 4 stele pentru Mazda2 şi Fiat 500X

Renault Espace şi Suzuki Vitara au primit 5 stele, iar Mazda2 şi Fiat 500X au adunat 4 stele în cadrul celei mai recente sesiuni de teste de siguranţă realizată de EuroNCAP.
Vineri, 20 Februarie 2015 | Intern

Noua generație Mazda2 a sosit în showroom-urile românești

Importatorul Mazda în România a anunțat sosirea primelor exemplare Mazda2 de nouă generație în reprezentanțele mioritice. Prețul de pornire al modelului este de 10.990 de euro cu TVA inclus.
Luni, 09 Februarie 2015 | General

Meciuri fantastice azi în Autovot. Audi TT vs BMW X4 şi VW Passat vs. Mazda2

Autovot 2015 avansează în turul doi. Meciurile inițiale s-au încheiat, iar acum încep înfruntările pentru sferturile de finală. Se anunță o săptămână incendiară.
Vineri, 06 Februarie 2015 | GENEVA 2015

Mazda CX-3 debutează în Europa în luna martie

Mazda a confirmat debutul european al lui CX-3, fratele mai mic al lui CX-5, în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Alături de el debutează Mazda2 şi generaţia 2015 a modelelor Mazda6 şi CX-5.
Vineri, 21 Noiembrie 2014 | Modele noi

Mazda2 Sedan: imagini şi detalii cu primul derivat de caroserie al modelului de clasă mică

Mazda2 Sedan a fost dezvăluit oficial înaintea debutului său pe piaţa din Thailanda. Modelul japonez ar putea ajunge şi pe piaţa europeană în perioada următoare.
Joi, 06 Noiembrie 2014 | Intern

Mazda2 are un preţ de pornire de 11.000 euro cu TVA inclus pe piaţa din România

Importatorul Mazda în România a anunţat preţul de pornire al noii generaţii Mazda2. Subcompacta pleacă de la 10.990 euro cu TVA inclus, valabil pentru motorizarea de 1.5 litri şi 75 CP.
Marti, 04 Noiembrie 2014 | Modele noi

Mazda2 - primele imagini şi informaţii oficiale ale versiunii europene a subcompactei

Mazda a publicat noi imagini cu versiunea europeană a celei de-a patra generaţii Mazda2. Debutul său este programat în data de 3 noiembrie, iar subcompacta va fi echipată cu motorizări care livrează între 75 şi 115 CP.
Joi, 14 August 2014 | Tehnologie

Mazda va fi primul constructor japonez care va oferi un sistem hibrid diesel-electric

Impulsionaţi de popularitatea în creştere a motoarelor diesel în Japonia şi de cota importantă de piaţă a acestora în Europa, cei de la Mazda vor dezvolta un sistem hibrid diesel-electric care va scădea consumul cu 30% în comparaţie cu unităţile clasice pe motorină.
Joi, 17 Iulie 2014 | Modele noi

Mazda2 ajunge la a patra generaţie: design curajos şi tehnologii de top

După ce Mazda3, Mazda6 şi Mazda CX-5 au exemplificat caracteristicile limbajului de design Kodo, noua generaţie Mazda2 completează careul de aşi al mărcii japoneze.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 07 Iulie 2014 | Modele noi

Noua Mazda2 - primele imagini cu interiorul modelului japonez

O serie de imagini surprinse în cadrul sesiunii de teste a viitoarei generaţii Mazda2 au dezvăluit interiorul modelului sub-compact şi procesul de simplificare la care a fost supus.
Marti, 10 Iunie 2014 | Modele noi

Mazda: "Diesel-ul de 1.5 litri care îl va echipa pe viitorul Mazda 2 are 105 CP şi 220 Nm"

Mazda a anunţat specificaţiile motorului diesel SkyActiv pe care îl va lansa împreună cu noua generaţie a subcompactei sale, Mazda2. Unitatea SkyActiv-D de 1.5 litri livrează 105 CP.
Marti, 04 Martie 2014 | GENEVA 2014

Mazda Hazumi - imagini oficiale ale conceptului care prefigurează viitorul Mazda2

Mazda a publicat primele imagini oficiale ale conceptului Hazumi. Acesta este cel mai mic vehicul care urmează filozofia de design Kodo şi prefigurează viitorul Mazda2.
Vineri, 21 Februarie 2014 | GENEVA 2014

Mazda Hazumi Concept - primul teaser al modelului care prefigureză viitorul Mazda2

Mazda aduce la Salonul Auto de la Geneva un concept numit Hazumi, care prefigurează viitorul Mazda2. Conceptul urmează filozofia de design Kodo şi ne promite look-ul lui Mazda6 şi în segmentul mic.
Miercuri, 27 Noiembrie 2013 | Modele noi

Viitorul Mazda2 se va adresa unui public feminin

Noua generaţie Mazda2, aşteptată pe piaţă la finalul lui 2014, va avea un alt public ţintă: femeile. Decizia va duce la adoptarea unui design mai cuminte, departe de propunerile sportive.
Luni, 03 Iunie 2013 | Modele noi

Viitorul Mazda2 ar putea avea o platformă de CX-5 modificată

Noua generaţie a lui Mazda2 va prelua platforma tehnică a lui CX-5 într-o versiune modificată dramatic. Decizia face parte din noua strategie a celor de la Mazda,concentrată pe platforma SkyActiv lansată odată cu noul CX-5.
Luni, 22 Octombrie 2012 | Modele noi

Mazda vrea să lanseze un concurent pentru Volkswagen Up!

Mazda se gândeşte de multă vreme să dezvolte un model de clasă mini. Proiectul se află pe masa conducerii şi aşteaptă undă verde pentru a se putea bate cu Volkswagen Up!.
Miercuri, 06 Iunie 2012 | General

STUDIU: Mazda6, mai apreciată decât Toyota Avensis şi VW Passat CC în Germania

Şi în acest an JD Power a publicat un studiu al satisfacţiei clienţilor de automobile din Germania. Pe primul loc, în segmentul berlinelor medii, s-a clasat Mazda6, devansând astfel Avensis şi Passat CC.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru