Mazda2

Miercuri, 05 Ianuarie 2011 | Economic

Mazda încheie 2010 cu vânzări în creştere în România

Mazda a reuşit să încheie pozitiv anul trecut, chiar dacă piaţa auto din România a fost în scădere. Japonezii au vândut 836 de maşini pe piaţa noastră, în creştere cu 11 procente.
Luni, 20 Decembrie 2010 | Premii auto

Mercedes SLS AMG este "Maşina Anului" în topul Playboy

Playboy a decernat premiul "Maşina Anului" supercarului Mercedes SLS AMG. Printre modelele premiate s-au mai numărat Aston Martin Rapide şi Chevrolet Volt.
Vineri, 19 Noiembrie 2010 | Modele noi

Mazda: "Trebuie să atingem nivelul de calitate al Volkswagen"

Peter Birtwhistle, designerul şef al centrului de cercetare şi dezvoltare Mazda, a declarat că modelele pe care le creează trebuie să atingă nivelul de calitate percepută al VW cât de curând posibil.
Joi, 04 Noiembrie 2010 | Intern

Noul Mazda2 facelift costă 12.090 de euro în România

Faceliftul operat în toamna acestui an pe Mazda2 a ajuns şi în România, preţul de pornire fiind stabilit la 12.090 de euro.
Joi, 21 Octombrie 2010 | Mediu

Viitorul Mazda2 va fi cel mai economic model din segmentul său

Mazda va lansa în 2011 noua generaţie Mazda2. Prezentarea acest model va coincide cu dezvelirea unei noi game de motoare, reunită sub denumirea Sky.
Sambata, 02 Octombrie 2010 | PARIS 2010

LIVE PARIS 2010: Ford şi Mazda şi-au unit forţele la salonul parizian

Mazda2 facelift este cea mai nouă creţie a japonezilor, adusă la Paris. Colegii de la Ford nu s-au lăsat mai prejos şi au expus Mondeo facelift, Ka WRC şi conceptul care anunţă viitorul Focus ST.
Joi, 09 Septembrie 2010 | Video

VIDEO: Cum ar putea arăta viitorul Mazda3 cu limbajul de design Kodo

Mazda a publicat un video care aplică virtual limbajul de design Kodo, inaugurat de conceptul Shinari, pe viitoarea generaţie a modelului Mazda3. Simularea este însă doar un exerciţiu fără finalitate.
Marti, 07 Septembrie 2010 | Modele noi

Mazda6 ediţie aniversară este disponibilă în România

Mazda6 se bucură începând cu această lună de o ediţie aniversară, disponibilă deja în showroom-urile din România. Versiunea vine cu detalii estetice şi opţionale noi.
Luni, 23 August 2010 | Modele noi

OFICIAL: Prima imagine cu Mazda2 facelift

Mazda2 primeşte în această toamnă faţa modelelor de familie ale japonezilor şi vine cu un aer împrospătat în segmentul subcompact.
Sambata, 31 Iulie 2010 | General

DriverVille: joc pe Facebook pentru promovarea Mazda2

Odată cu lansarea lui Mazda2 în SUA şi Canada, oficialii niponi au pregătit pentru utilizatorii Facebook un joc de promovare al modelului de oraş numit DriverVille.
Miercuri, 28 Iulie 2010 | General

Mazda2 poate fi personalizată cu viniluri colorate

Mazda oferă publicului din Canada o varietate mare de viniluri, care pot fi aplicate pe caroseria mezinului gamei. Mazda2 caută astfel să atragă de partea sa un public mai tânăr.
Miercuri, 07 Iulie 2010 | Intern

România: Vânzările Mazda au crescut cu 96% în luna iunie

Mazda a anunţat că a reuşit să vândă în luna iunie 147 de vehicule, în creştere cu 96% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Primul semestru al anului a consemnat şi el rezultate pozitive.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 07 Iulie 2010 | Modele noi

Mazda2 şi Mazda3 vin cu ediţii aniversare în România

Modelele Mazda2 şi Mazda3 vor fi disponibile în România într-o serie limitată, care aniversează cei 90 de ani de existenţă ai constructorului japonez.
Miercuri, 27 Ianuarie 2010 | Intern

Mazda a deschis un nou showroom in Bucuresti

Mazda a deschis cel de-al patrulea showroom din Bucuresti. Acesta prezinta cinci modele ale constructorului nipon, dintre care trei sunt disponibile pentru test drive.
Vineri, 04 Decembrie 2009 | Industrie

Ford vrea sa dezvolte modele noi fara sa colaboreze cu Mazda

Ford si-a anuntat intentia de a renunta la colaborarea pe care o are cu Mazda. Constructorul american prefera sa dezvolte modele noi singur, cu cat mai putin ajutor din exterior cu putinta.
Vineri, 04 Decembrie 2009 | Concepte

Trei concepte pentru un viitor model de serie: Mazda2 MPS

Constructorul japonez a prezentat la Salonul Auto de la Los Angeles trei studii de design bazate pe Mazda2, botezate Evil, Surf si Snow. Unul dintre acestea ar putea sta la baza versiunii de performanta MPS a modelului mini.
Joi, 03 Decembrie 2009 | Modele noi

OFICIAL: Mazda2 pentru SUA - noul facelift european?

Mazda a prezentat versiunea de State a modelului de clasa mica Mazda2. Noua "fata" exterioara ar putea fi imprumutata si in Europa.
Vineri, 09 Octombrie 2009 | Modele noi

Mazda 2 va primi un facelift minor pentru 2010

Mazda a dezvaluit primele imagini ale facelift-ului aplicat modelului Mazda2. Noua versiune a acestui model de clasa subcompacta este asteptata in anul 2010.
Miercuri, 30 Septembrie 2009 | Modele noi

Mazda isi va prezenta noua generatie de motoare la Tokyo

Japonezii de la Mazda au anuntat ca vor prezenta o noua generatie de motoare la Salonul Auto de la Tokyo, alaturi de o noua transmisie automata, care este cu 5% mai eficienta decat unitatile actuale.
Marti, 01 Septembrie 2009 | Fotospion

Fotospion: Mazda2 facelift, testata in Thailanda

Mazda2 se pregateste de un look nou anul viitor. Versiunea 2010 a modelului ar urma sa primeasca un facelift minor pentru a se alinia noii filosofii de design a constructorului japonez.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan, Citroen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru