OFICIAL: Mazda2 pentru SUA - noul facelift european?

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 03.12.2009
Mazda a prezentat versiunea de State a modelului de clasa mica Mazda2. Noua "fata" exterioara ar putea fi imprumutata si in Europa.

Mazda a lansat in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles versiunea de SUA a modelului subcompact Mazda2. Acesta vine cu mici imbunatatiri estetice la nivel exterior, unde apare noua "fata" zambitoare prezentata de Mazda odata cu lansarea conceptului MX-5 Superlight si cu un appeal european care - spera constructorul nipon - va prinde si peste Ocean. De altfel, acest aspect este cel care ne interseaza direct si pe noi, europenii, formele Mazda2 prezentate in SUA avand toate sansele sa faca parte dintr-un viitor facelift al modelului japonez.

In spiritul noii linii "v erzi" a industriei auto mondiale, Mazda isi prezinta modelul ca fiind cel mai eficient din gama proprie prezenta in SUA. "Mazda2 va fi cel mai economic si mai eficient model care a fost prezentat vreodata in showroom-urile noastre americane", suna comunicatul oficial de presa al japonezilor. Pentru a-i face atenti pe americanii obisnuiti cu modele sensibil suprdimensionate, Mazda isi prezinta masina ca avand "toate caracteristicile pe care le puteti gasi in celelalte modele din gama, dar concentrate intr-un pachet mai compact".

Niponii nu au dat detalii despre motorizarile care vor fi disponibile in momentul lansarii noului model in SUA, in vara anului viitor, purtatorul de cuvant al producatorului japonez afirmand doar ca Mazda "nu este pregatita sa publice datele tehnice, preturile si cifrele de consum ale noului model".

via | Mazda

Comentarii (2)

  • razvan
    nu prea
    arata mai indrazneata inainte....din fata acum seamana cu un hyundai
    1 0
  • mihai2001
    Mazda
    Acest facelift era programat initial doar pt piata europeana, urmand sa fie lansat in februarie 2009.

    Se pare ca au ales lansarea faceliftului o data cu lansarea modelului in SUA si au amanato pt anul 2010.

    Exceptionala masina orikum, si acum cu faceluft mult mai atragatoare.
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru