Noul Mazda2 facelift costă 12.090 de euro în România

De Bogdan Mirică
Publicat Joi, 04.11.2010
Faceliftul operat în toamna acestui an pe Mazda2 a ajuns şi în România, preţul de pornire fiind stabilit la 12.090 de euro.

Esential

12.090 de euro costă Mazda2 facelift în România.
102 cai putere va livra cea mai puternică versiune a modelului Mazda2 facelift.

 

Dezvăluit în premieră mondială în cadrul Salonului Auto de la Paris, noul Mazda2 facelift va sosi în curând şi în România. Constructorul nipon a pus deja pe raft eticheta de preţ a subcompactului restilizat, care vine cu modificări estetice discrete şi o gamă de motorizări Euro 5. Totodată, faceliftul va aduce cu sine şi un şasiu revizuit, care se angajează să ofere clienţilor Mazda o rulare ceva mai confortabilă.

La nivel exterior, Mazda2 adoptă o grilă nouă, proiectoare restilizate, linii laterale ascendente, un nou set de jante de 16 inch şi două noi culori de caroserie: Albastru Aquatic şi Roşu Burgundy. La interior, pasagerii pot comanda un sistem audio cu magazie de CD-uri şi conexiune auxiliară, aer condiţionat manual sau automat, cruise control şi scaune încălzite faţă. Diferenţele sunt făcute de instrumentele de bord revizuite şi de tapiţeria în mai multe nuanţe.

Pe piaţa autohtonă, noul Mazda2 facelift va pleca de la 12.090 de euro cu TVA inclus, preţ valabil pentru versiunea echipată cu motor 1.3i de 75 de cai putere şi transmisie cu cinci trepte.

Propulsorul de 1.3 litri este disponibil însă în două versiuni de putere, cea mai generoasă însumând 84 de cai şi 121 de Nm, cu un consum de numai 5.1 litri/100 de kilometri.

Pentru cei care îşi doresc un propulsor ceva mai puternic, Mazda oferă unitatea de 1.5 litri şi 102 cai putere GTA la preţul de 14.790 de euro. În premieră pentru modelul de clasă B, Mazda introduce şi o cutie automată, disponibilă doar pe versiunea de 1.5 litri. Preţul pentru cei care îşi doresc un şofat mai relaxat este de 13.790 de euro.

via | Mazda

 

Comentarii (4)

  • .marius.
    Mazda 2
    Frumusetea are costul ei. :)
    3 2
  • design
    Parerea mea e ca au stricat-o si pe asta (modelul pre-facelift arata mai bine). Au inscris-o in linia mazda 3 ..ca nu cred ca e prea de succes.

    Doar mazda 6 arata f. bine.
    1 0
  • cam scumpa
    mai bine Logan
    3 1
  • cristian
    Mie mi se pare ca arata bine.
    Cu numarul de inmatriculare montat in fata are un alt aspect.
    Preturile sunt cam piperate, dar trebuie sa tinem cont ca este o masina care consuma 5,1 L de benzina mediu, ceea ce e o valoare excelenta.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru