Mazda 2 va primi un facelift minor pentru 2010

De Sebastian Toma
Publicat Vineri, 09.10.2009
Mazda a dezvaluit primele imagini ale facelift-ului aplicat modelului Mazda2. Noua versiune a acestui model de clasa subcompacta este asteptata in anul 2010.

Versiunea 2010 a lui Mazda 2 va primi un facelift usor, care implica anumite modificari subtile la nivelul partii frontale. In timp ce posteriorul lui Mazda2 nu a primit nicio modifcare, modelul japonez a primit "zambetul" aplicat si pe intreaga gama a producatorului nipon de automobile.

Mazda 2 a primit o noua grila fata, cu un design mai puternic, alaturi de o bara fata redesenata, care include calandrul prezent si pe Mazda 3 sau CX-7 facelift. Pe langa acestea, noul Mazda 2 a primit si doua elemente argintii in jurul proiectoarelor, care ii confera mai multa agresivitate modelului japonez. Posteriorul modelului Mazda 2 a ramas neschimbat.

Facelift-ul aplicat lui Mazda 2 ar trebui sa fie prezent si in Europa incepand cu anul viitor, debutul acestuia fiind asteptat in prima parte a anului 2010. Pentru moment, oficialii Mazda nu au anuntat data la care acesta va fi disponbil si pe piata europeana. Prin intermediul acestui facelift, modelul Mazda2 a intrat in rand cu gama producatorului japonez de automobile care prezinta noua parte frontala.

Via | Carscoop

Comentarii (1)

  • newman
    new
    Arata bine.
    1 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru