Mazda2 poate fi personalizată cu viniluri colorate

De Bogdan Mirică
Publicat Miercuri, 28.07.2010
Mazda oferă publicului din Canada o varietate mare de viniluri, care pot fi aplicate pe caroseria mezinului gamei. Mazda2 caută astfel să atragă de partea sa un public mai tânăr.

Pentru fanii Mazda din Canada, care tânjeau după un pachet de personalizare asemănător cu al multor modele europene ca Fiat 500 sau Kia Soul, constructorul japonez a introdus un program special, botezat Skins.

Mai exact, actualul Mazda2 poate fi personalizat cu ajutorul unor viniluri aplicate pe caroserie, care vin în trei dimensiuni diferite, mari, mijlocii şi mici. Pentru a se putea asorta cât mai bine cu gama de culori a modelului urban, Mazda propune şapte nuanţe diferite.

Trei dintre imaginile care pot fi aplicate la exterior sunt caracterizate de teme muzicale, Pop, Urban şi Rock. Există însă şi un simbol al performanţei, dedicat publicului masculin şi botezat Speed. Preţul vinilurilor variază între 375 şi 595 de dolari, fără a lua în calcul costul instalării.

Pachetul de personalizare a fost gândit de o echipă de opt tineri din cadrul unor departamente diferite Mazda. Ideea a fost aceea de a atrage un public tânăr, care pune mare preţ pe individualitate şi libertatea de expresie.

via | zercustoms

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru