Mazda6 ediţie aniversară este disponibilă în România

De Bogdan Mirică
Publicat Marti, 07.09.2010
Mazda6 se bucură începând cu această lună de o ediţie aniversară, disponibilă deja în showroom-urile din România. Versiunea vine cu detalii estetice şi opţionale noi.

Esential

90 de ani de existenţă sărbătoreşte Mazda.
17.895 euro fără TVA costă Mazda6 ediţie aniversară în România.

După ce a lansat ediţii aniversare Mazda2 şi Mazda3 în România, la începutul lui iulie, constructorul japonez propune un nou model cu atitudine pentru publicul autohton. Este vorba despre sedanul de clasă medie Mazda6, care se bucură de asemena de o ediţie limitată, creată pentru a sărbători cei 90 de ani de existenţă ai producătorului nipon de automobile.

Versiunea aniversară are la bază nivelul de echipare TE al motorizărilor 2.0 litri benzină, de 150 de cai putere, şi 2.2 litri diesel, de 129 de cai putere.

Cum era de aşteptat, pachetul aniversar adaugă o serie de opţionale noi peste lista deja bogată a nivelului TE, care include: jante de aliaj de 17 inch, senzori de ploaie şi lumină, cruise control, aer condiţionat automat bi-zonă, sistem audio cu magazie de 6 CD-uri şi asistenţă la plecarea din rampă.

Ediţia limitată aduce în plus o grilă frontală de tip sport, vopsea metalizată, conectivitate Bluetooth, tapiţerie din piele şi textil, cotieră centrală culisantă îmbrăcată de asemenea în piele, pedalier din aluminiu, cadrane de bord tip blackout şi inserţii Piano Black pe planşa de bord.

Nu lipsesc nici culorile noi pentru exterior: Gri Aluminiu, Alb Crystal Pearl, Negru şi Blue Stormy. 

Modelul de clasă medie în versiune limitată este disponibil deja în toate showroom-urile Mazda, cu un preţ de 17.895 de euro fără TVA, pentru versiunea pe benzină, şi de 18.701 de euro fără TVA, pentru cea diesel. Pachetul aniversar este completat şi de o garanţie extinsă cu doi ani.

via | Mazda

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru