Mexic

Joi, 15 Februarie | Masini electrice si hibride

Chinezii continuă expansiunea: BYD vrea să construiască o fabrică de mașini electrice în Mexic

Compania chineză BYD și-a exprimat intenția de a construi o nouă fabrică de mașini electrice. Aceasta va fi construită în Mexic, lucru care ar duce la expansiunea mărcii pe piața nord-americană.
Luni, 06 Februarie 2023 | Industrie

Viitoarele modele electrice BMW Neue Klasse vor fi construite în Ungaria și Mexic

BMW a anunțat oficial că viitoarele modele electrice din seria Neue Klasse vor fi construite în Ungaria și Mexic, din 2025. Totodată, bavarezii anunță și o investiție semnificativă pentru extinderea uzinei din statul nord-american.
Luni, 31 Octombrie 2022 | F1 TOP

F1: Verstappen câștigă în Mexic și stabilește un nou record de victorii într-un sezon

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Mexicului. Olandezul a stabilit un nou record de victorii într-un sezon (14), vechea performanță aparținându-i lui Michael Schumacher (13).
Vineri, 28 Octombrie 2022 | F1 TOP

F1: Etapa din Mexic rămâne în calendar până cel puțin în 2025

Reprezentanții Formulei 1 și organizatorii etapei din Mexic au semnat o nouă înțelgere, astfel că circuitul Autodromo Hermanos Rodriguez rămâne în calendarul competițional până cel puțin în 2025.
Joi, 30 Iunie 2022 | Industrie

SURSE: Succesorul electric al lui BMW Seria 3 va fi produs în Ungaria și în Mexic din 2027

Potrivit publicației Bimmerpost, viitorul BMW i3, succesorul electric al lui Seria 3, va fi produs în Ungaria și în Mexic, începând din 2027. Modelul destinat pieței europene va fi produs la uzina din Debrecen, iar cel pentru piața nord-americană ar urma să fie produs la uzina din San Luis Potosi.
Luni, 08 Noiembrie 2021 | F1 TOP

Max Verstappen, victorie în Mexic. Perez, primul podium în cursa de casă

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Mexicului și se desprinde în clasamentul mondial al piloților. Sergio Perez a reușit o clasare pe podium, pentru prima dată în cursa de casă.
Joi, 16 Septembrie 2021 | Modele noi

Noul BMW Seria 2 Coupe, transformat în Art Car cu ajutorul unui artist mexican

Cu ocazia intrării în producție la uzina din Mexic, BMW a transformat un Seria 2 Coupe de ultimă generație într-un Art Car. A contribuit și un artist plastic mexican
Miercuri, 15 Septembrie 2021 | Modele noi

Noul BMW Seria 2 Coupe a intrat în producție la uzina din Mexic

Noua generație BMW Seria 2 Coupe a intrat în producție la uzina bavarezilor din Mexic. Pentru a încorpora acest al doilea automobile în linia de asamblare, a fost nevoie de o investiție suplimentară de 125 de milioane de dolari.
Joi, 18 Martie 2021 | Modele noi

Volkswagen va lansa crossoverul sud-american Nivus și în Europa, până la sfârșitul anului

Volkswagen Nivus, un crossover subcompact creat pentru piețele din Mexic și America de Sud, va fi adus și în Europa. Nivus va debuta pe piața europeană la sfârșit de 2021.
Miercuri, 11 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Ford pregătește un nou model electric pe platforma folosită și de Mustang Mach-E: producția va avea loc în Mexic

Ford va lansa un nou model electric pe platforma utilizată de Mustang Mach-E, iar producția va avea loc la uzina din Mexic a constructorului american, potrivit informațiilor publicate pe site-ul oficial.
Vineri, 17 Iulie 2020 | Industrie

Mercedes va suspenda producția de sedanuri în SUA și Mexic: tăieri de costuri după pierderi de peste un miliard de euro în al doilea trimestru

Daimler a anunțat că producția de sedanuri Mercedes va fi suspendată în SUA și Mexic, după ce grupul a înregistrat pierderi de 1.6 miliarde de euro în perioada aprilie-iunie 2020.
Duminica, 27 Octombrie 2019 | F1 TOP

Hamilton a câștigat cursa din Mexic! Vettel și Bottas urcă pe podium, Leclerc termină pe patru o strategie cu două opriri

Lewis Hamilton a câștigat cursa din Mexic în fața lui Sebastian Vettel și Valtteri Bottas, în timp ce Charles Leclerc a încheiat doar pe locul patru o strategie cu două opriri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 26 Octombrie 2019 | F1 TOP

UPDATE: Max Verstappen a stabilit cel mai bun timp în calificările MP al Mexicului, dar va pleca de pe patru după ce a fost penalizat pentru ignorarea steagurilor galbene

Marele Premiu de Formula 1 al Mexicului va începe cu cei doi piloți Ferrari pe prima linie a grilei. Maz Verstappen reușise pole position-ul, dar a fost penalizat cu 3 poziții pentru că nu a respectat steagurile galbene.
Joi, 24 Octombrie 2019 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Mexicului: Hamilton poate cuceri matematic al șaselea titlu mondial

Lewis Hamilton are nevoie de 14 puncte în plus față de Valtteri Bottas în cursa din Mexic pentru a deveni matematic campion mondial, însă ultimele două curse din Mexico City au fost câștigate de Max Verstappen.
Miercuri, 23 Octombrie 2019 | F1 TOP

Hamilton anticipează o cursă dificilă în Mexic: "Nu cred că voi câștiga titlul aici, este una dintre cele mai grele curse ale anului"

Lewis Hamilton anticipează că va avea o cursă dificilă în Marele Premiu al Mexicului, astfel că nu crede că va deveni campion la finalul etapei de duminică.
Vineri, 09 August 2019 | F1 TOP

Mexic rămâne în calendarul Formulei 1 până în 2022: Spania, Italia și Germania riscă să părăsească Marele Circ

Mexic și-a prelungit cu trei ani contractul pentru găzduirea curselor de Formula 1 după ce organizatorii au obținut fonduri din partea unor investitori privați, în timp ce cursele tradiționale de la Barcelona, Monza și Hockenheim riscă să rămână în afara competiției.
Duminica, 28 Octombrie 2018 | F1 TOP

Verstappen a câștigat cursa din Mexic! Hamilton a devenit matematic campion mondial cu două curse înainte de final

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu al Mexicului după ce l-a depășit la start pe Daniel Ricciardo, în timp ce Lewis Hamilton a cucerit al cincilea titlu mondial din carieră după ce a terminat pe locul patru.
Sambata, 27 Octombrie 2018 | F1 TOP

Ricciardo, pole position în Mexic după ce l-a învins pe Verstappen cu 0.026 secunde! Hamilton și Vettel, pe linia a doua a grilei de start

Daniel Ricciardo a obținut pole position-ul pentru cursa din Mexic după ce l-a învins cu numai 0.026 secunde pe Max Verstappen, în timp ce Lewis Hamilton și Sebastian Vettel vor lua startul din a doua linie a grilei de start.
Sambata, 27 Octombrie 2018 | F1 TOP

Red Bull a dominat antrenamentele din Mexic: Verstappen și Ricciardo, cei mai rapizi

Max Verstappen și Daniel Ricciardo au fost cei mai rapizi în antrenamentele de vineri din Mexic, în timp ce Renault a produs surpriză după ce a ocupat locul 3 prin Carlos Sainz.
Vineri, 26 Octombrie 2018 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Mexicului: Hamilton are nevoie de locul 7 pentru al cincilea titlu mondial

Lewis Hamilton consideră că titlul pe care îl va obține în acest an va fi cel mai important din întreaga sa carieră, în condițiile în care un loc șapte în cursa din Mexic îi va asigura un nou trofeu indiferent de rezultatul lui Sebastian Vettel.

Tag-uri similare

Volkswagen, Fiat, VW, vanzari, productie, Germania, Europa, Chrysler, Fiat 500, 500
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru