Mini Countryman

Duminica, 14 Martie 2010 | General

Mini da startul unui concurs de design de produs

Mini lanseaza un concurs de design prin care propune publicului interesat sa creeze accesorii noi, care sa fie montate pe rama centrala a lui Countryman.
Miercuri, 03 Martie 2010 | Video

VIDEO: Mini marcheaza debutul lui Countryman de la Geneva cu un nou clip

Englezii de la Mini au lansat un nou clip in spiritul marcii din Oxford pentru a marca debutul noului Countryman la Salonul Auto de la Geneva.
Marti, 02 Martie 2010 | GENEVA 2010

GENEVA LIVE: Mini Countryman se lanseza la salonul elvetian

Gama Mini sa extins la Geneva prin noul crossover Countryman, pe care marca britanica detinuta de BMW l-a lansat cu mare fast.
Marti, 23 Februarie 2010 | Video

VIDEO: O noua reclama pentru Mini Countryman

Englezii de la Mini au lansat o noua reclama pentru Countryman, realizata in stilul nonconformist caracteristic marcii din Oxford. Primul crossover de la Mini debuteaza la Salonul Auto de la Geneva in luna martie.
Joi, 21 Ianuarie 2010 | Video

VIDEO: Primele imagini ale noului Mini Countryman pe sosea

Mini a publicat astazi si un set de filme oficiale pentru noul Countryman. Crossover-ul britanicilor este prezentat in detaliu pe sosea.
Miercuri, 20 Ianuarie 2010 | GENEVA 2010

OFICIAL: Mini Countryman, informatii complete si galerie foto

Mini a lansat astazi oficial primul sau crossover din istorie, botezat Countryman. Modelul va debuta la Geneva si va prelua toate motorizarile deja existente in gama, adaptandu-le la un sistem de tractiune integrala, denumit ALL4.
Vineri, 08 Ianuarie 2010 | Modele noi

Primele schite ale viitorul Mini Countryman de serie

O serie de schite a viitorului 4x4 produs de Mini au aparut deja in presa, dupa ce britanicii le-au inregistrat ca patente. Modelul ar putea avea o configuratie a usilor mai neobisnuita.
Luni, 04 Ianuarie 2010 | Autoipoteze

Viitorul Mini Countryman va adopta un design masculin

Viitorul Mini Countryman va debuta in primavara acestui an si va introduce noi linii de design in gama constructorului britanic, incercand sa promoveze astfel un look masculin.
Vineri, 18 Decembrie 2009 | Modele noi

Crossover-ul de la Mini ar putea debuta in WRC

Englezii de la Mini s-ar putea reintoarce in campionatul WRC in 2011. Acestia ar putea sa lupte cu Countryman WRC impotriva lui Citroen DS3 WRC si a unui model VW de WRC.
Marti, 15 Decembrie 2009 | Concepte

Mini va dezvalui conceptul Moke pe 11 ianuarie

Mini pregateste un nou concept, botezat Moke, care va debuta in cadrul Salonului Auto de la Detroit. Din primele informatii este vorba despre un model off-road care va prefigura tractiunea integrala destinata crossover-ului Countryman.

Tag-uri similare

Citroen, Mini, Salon Auto, Geneva, WRC, Salonul Auto, Salonul Auto Geneva, design, Geneva 2010, reclama
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru